Kundomdömen

908 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Sandra Torinsson  - 2018-02-12

Jag är mer än nöjd. Snabb & Smidig leverans. Beställde och fick mina varor på morgonen dagen efter. Och paketet va perfekt packat.

Skrivet av  Ingela Martina Stahl  - 2018-02-12

Suverän service! Jag var ute i sista sekund och ni gjorde allt för att jag skulle få mina grejer i tid! Och ja dom kom fram i tid och discot blev jättelyckat❤ Tusen, tusen tack !!!

Skrivet av  Felix Eriksson  - 2018-02-12

Bra pris, snabb leverans, välförpackat. Inget att klaga på!

Skrivet av  Alexandra Månsson  - 2018-02-10

Leverans snabbare än väntat! Supernöjd i helheten!

Skrivet av  Johannes Lundsten  - 2018-02-09

Vansinnigt snabb leverans

Skrivet av  Erika Vallius  - 2018-02-07

Snabb leverans! 2 dagar efter beställning. Bra paketering, var lite orolig över tårtoblaten men den var paketerad med bubbelplast mellan två kartongbitar. Handlar definitivt hörifrån igen till nästa kalas!

Skrivet av  Camila Celmira Roman Lara  - 2018-02-05

Ni är bäst !! Hade lite bråttom med min beställning men fick den den dagen jag ville 💙💙💙 kommer garanterad att handla hos er igen ❤

Skrivet av  Ann Lindlöv  - 2018-02-05

Tack för snabb hjälp, god service och trevligt bemötande rekommenderas varmt

Skrivet av  Marie Björk  - 2018-02-04

Mycket snabb leverans väl inpackat så allt var helt vid ankomst

Skrivet av  Pernilla Johansson  - 2018-02-02

Jag fick dom i god tid. Gick snabbare än jag trott å då bor jag långt norrut.

Skrivet av  Kim Eldinadotter  - 2018-01-31

Allt fungerade jättebra, fick paketet omgående och i gott skick.

Skrivet av  Jessica Sjögren  - 2018-01-29

Snabb leverans fick varorna i väldigt god tid. Bra packat kom fram helt . Tummen upp

Skrivet av  Glennie Olsson  - 2018-01-29

Perfekt! Fick mina varor dagen efter Jg beställde dom👍 Allt var helt :) Så nöjd kommer absolut beställa fler gånger :)

Skrivet av  Sofia Bensalem  - 2018-01-28

Med er supersnabba leverans så räddade ni min dotters 1 års kalas ❤️

Skrivet av  Åsa Christina Lövgren  - 2018-01-27

Det gick fort att få hem och det va fina saker och bra pris. Bilderna på nätet stämde bra med verkligheten

Skrivet av  Hisen Hoxha  - 2018-01-26

Jätte bra butik. Snabb leverans och väldigt bra packat. Mycket nöjd.

Skrivet av  Johan Alfred Alex  - 2018-01-26

Allt gick fint och jag fick varorna inom utsatt tid. Bra packat.

Skrivet av  Björn Bogert  - 2018-01-24

Leveransen var utomordentligt snabb

Skrivet av  Nathalie Eriksson  - 2018-01-23

Snabb leverans, bra packat.

Skrivet av  Angelica Ejevad  - 2018-01-23

Hämtade varorna. Trevlig leverans. Snabbt och smidigt!!

Skrivet av  IDA ARVIDSSON  - 2018-01-23

Stort utbud och snabb och smidig leverans. Kommer absolut handla här fler gånger!

Skrivet av  Zuzana Cahunek  - 2018-01-22

Varan kom i tid och allting va i sin ordning 👍

Skrivet av  Hannah Comeau  - 2018-01-21

Fantastiskt bra hemsida! Man behöver inte handla partyartiklar någon annanstans! Allt finns här! Är väldigt glad över att jag råkade snubbla in på eran hemsida! Suveräna priser dessutom! OCH som om inte det vore nog, skitsnabb leverans! Jag är helnöjd och kalaset är räddat!

Skrivet av  Pierre Rundvall  - 2018-01-21

Allt bra paketerat och super snabb leverans, kommer bli perfekt till alla hjärtans dag!! ☺️

Skrivet av  Petra Stejdahl  - 2018-01-20

Ni skickar ut era ordrar fort, vilket är kanon i o m att Postnord inte alltid levererar i tid. ;) Enkel hemsida att beställa ifrån så jag kommer handla igen!

Skrivet av  Ida Agneta Andersson  - 2018-01-16

Snabb leverans i en bra förpackning.

Skrivet av  Mariana Kemter  - 2018-01-15

Varorna kom redan dagen efter. Paketerat väl. Hemsidan var lätt att söka/hitta på.

Skrivet av  Justyna Banasik  - 2018-01-15

Jättesnabb leverans och toppen varor! Rekomenderar:)

Skrivet av  Annelie Sjöberg  - 2018-01-15

Väldigt snabb leverens.

Skrivet av  Joakim Törnquist  - 2018-01-15

Fick spelet dagen efter vilket var en räddning då det var en present och behövdes dagen då det kom

Skrivet av  Sandra Dahlberg  - 2018-01-14

Jag bestllde först en för stor storlek. Tog kontakt med butiken som hjälpte mig snabbt med bytet och skickade med en retursedel. Jag fick den första dräkten dagen efter jag beställt och den andra dagen efter jag beställde den. Är super nörjd med allt och rekommenderar starkt denna butik.

Skrivet av  Rasmus Juteryd  - 2018-01-14

Återigen fantastisk leverans, blir lika överraskad när dagenefter leverans funkar!

Skrivet av  Maria Olivebring  - 2018-01-12

Jag fick en snabb leverans och allt var i sin ordning så det var toppenbra! :)

Skrivet av  Stina Påhlson  - 2018-01-07

Toppen att leveransen komma så snabbt

Skrivet av  Dennis Wiktor Bo Andersson  - 2017-12-24

Snabb leverans och hög kvalitet på allt som köptes!

Skrivet av  Sven-Olof Harald Ljunggren  - 2017-12-24

varorna kom med posten dan efter beställning

Skrivet av  Aila Tuominen  - 2017-12-24

Mycket bra och snabb service och leverans.Tack! God Jul!

Skrivet av  Katarina Monika Johansson  - 2017-12-23

Är jätte nöjd, snabb leverans :) mycket att välja på. kommer att i fortsättningen att handla från er God Jul

Skrivet av  Camilla Rosvall  - 2017-12-22

Snabb leverans! Kan varmt rekommendera Partyhallen!

Skrivet av  Marie Anyichie  - 2017-12-21

Mycket bra och snabba, rekommenderas verkligen

Skrivet av  Helena Linder  - 2017-12-21

Japp varorna kom snabbt☺ inga problem med det paketerade paketet👍

Skrivet av  Per-Olof Östlund  - 2017-12-21

Bra och pålitlig leverantör, varorna kom direkt och allt var med.

Skrivet av  Lars von Wachenfeldt  - 2017-12-20

Mycket trevlig o hjälpsam personal! Top notch!

Skrivet av  Kjell Willén  - 2017-12-19

Helt nöjd. Snabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Aline Markarian  - 2017-12-19

Ja jag fick varorna i tid och allt var bra.

Skrivet av  Jannica Ståleborg  - 2017-12-19

Snabb leverans mycket nöjd

Skrivet av  Jeannette Christine Jonsson Aagesson  - 2017-12-18

Jättebra, snabb leverens, perfekt👍

Skrivet av  Tommy Jonsson  - 2017-12-18

Varan kom i tid och var bra förpackad😊

Skrivet av  Emma Ekström  - 2017-12-01

Jätte bra. Snabb leverans!

Skrivet av  Emma Danielsson  - 2017-12-01

Bara+ , snabbt, smidigt, väl packat

Skrivet av  Carina Åsman  - 2017-11-30

Fick en snabb och leverans, bra packerat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Pia Bermsten  - 2017-11-29

Lätt att beställa, snabb leverans . Jag är jättenöjd!

Skrivet av  Marie-Louise Ewerth Lindström  - 2017-11-28

Partyhallen kommer jag allid att tala varmt om. Så underbar kundtjänst alltså!! Varorna levererades efter bara någon dag och var riktigt bra förpackade. Och kontakten med kundtjänst är jätte fin. Superbra service och det märks att ni uppskattar era kunder! Jag har talat varmt om Partyhallen och vi kommer att vara kunder till er långt framöver!

Skrivet av  Andréa Söderlund  - 2017-11-27

Nöjd med min beställning. Otroligt snabb leverans & väldigt bra priser.

Skrivet av  Samira Kazic  - 2017-11-26

Bra kvalité på produkterna och snabb leverans. Bara positivt!!

Skrivet av  Lena Jansson  - 2017-11-24

Mycket bra varor och snabb leverans

Skrivet av  EMMA INGEMANSSON  - 2017-11-24

Varorna kom snabbt. Jag beställde sent på onsdagskvällen och de kom med posten på fredagen =)

Skrivet av  Eva Hjelte Andersson  - 2017-11-23

Snabb leverans.

Skrivet av  Jenni Wahlstrand  - 2017-11-21

Snabb leverans. Produkten motsvarade produktinformationen.

Skrivet av  Sofhie Svensson  - 2017-11-20

Positivt! Snabb leverans, kom redan dagen efter beställning!

Skrivet av  Ingela Elisabeth Ingegerd Larsson  - 2017-11-19

Otroligt snabbt levererat och bra paketerat.

Skrivet av  Inga Pihl  - 2017-11-18

Snyggt och välpackat. Snabb leverans, med vanlig posgång. Tack.

Skrivet av  Carita Sundstedt  - 2017-11-17

Snabb leverans efter beställning. Mycket nöjd

Skrivet av  Emma Linnéa Falk  - 2017-11-14

Snabb leverans! Bra pris! Och jättebra produkter . Jag är hel nöjd!

Skrivet av  Andreas Lindström  - 2017-11-14

Super bra har rekommenderat till flera vänner

Skrivet av  Michilin Gabro  - 2017-11-13

En av de bästa webbplatser (shop online) Genom snabb leverans Och trovärdighet

Skrivet av  Linda Nelson Nordh  - 2017-11-13

Jättetrevligt bemötande av kundtjänst och varorna kom i tid!

Skrivet av  Pia Börjesson  - 2017-11-11

Grymt inpomerad av eran snabba leverans till sådana kvalitets produkter 👏👏👏

Skrivet av  Alexandra Lind  - 2017-11-10

Allt var bra packat förutom dom hängande glitterdekorationerna som blivit vikta och fula. Men i övrigt är jag nöjd och snabb leverans som lovat.

Skrivet av  Maria Elisabeth Bråth  - 2017-11-10

Jättebra service! Direkt får man ett bekräftelsemail, hela tiden info om status på ordern. Jättesnabb leverans, snabbare än jag hade förväntat mig.

Skrivet av  Camilla Höglund  - 2017-11-01

Jag hämtade ut mitt paket i lagret redan samma dag som jag beställde. Jätte smidigt och personalen är väldigt proffesionella och trevliga :) Rekommenderar denna sida verkligen !!

Skrivet av  Ingela Kihlberg  - 2017-10-24

Det finns mycket att välja på till hyfsade priser. Snabbt ordererkännande och bra emballage.

Skrivet av  Marina Jansson  - 2017-10-24

Det var lätt att beställa och varorna kom efter en dag.

Skrivet av  Sofie Rönnqvist  - 2017-10-23

Mycket bra. Snabb leverans redan dagen efter. Super!!

Skrivet av  Elienor Wijkander  - 2017-10-23

Bra packat. Supersnabb leverans. Bra utbud och lätt att hitta . Kommer besöka sidan flera gånger.

Skrivet av  Milla Olsson  - 2017-10-22

Rekommenderas varmt! Hade grejorna på två dagar ❤️

Skrivet av  Amanda Blomdahl  - 2017-10-22

Gick super snabbt att få varorna, beställningen stämde helt och alla produkter va hela. Bra packeterat.

Skrivet av  Kalle Kristian Eidhagen  - 2017-10-22

Lätt att handla. Föredömligt snabb leverans! Mkt nöjd.

Skrivet av  Ulrika Bedding  - 2017-10-22

Jättenöjd. Bra sortiment och snabb och smidig leverans.

Skrivet av  Rasmus Juteryd  - 2017-10-22

Fantastisk leverans! Hadde varorna innan 20 timmar viket var helt galet! Bra paketerat och info stämde överens!

Skrivet av  Haleh Haj Mohammad Hosseini  - 2017-10-22

Otrolig bra tid och kommer exakt på tiden

Skrivet av  ann Johansson  - 2017-10-22

Snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Patrik Qvist  - 2017-10-22

Varorna kom inom 2 dagar, mycket snabbt. Väl packat

Skrivet av  Sandra Petersson  - 2017-10-21

Jättebra och fina saker samt snabb leverans. Jag kommer att beställa igen

Skrivet av  Carina Pörn  - 2017-10-21

Mycket snabb leverans och smidigt att betala till Klarna, i mitt fall genom att skriva ut fakturan och skicka gammaldags betalorder. Fakturan mejlades vid deras sändning. Ännu enklare dock om man väljer betala via internet.

Skrivet av  Christoffer Säterskog  - 2017-10-20

Ja varorna kom jätte fort. Mycket proffsig personal.

Skrivet av  Denise E Reinholdsson  - 2017-10-20

Snabb leverans!

Skrivet av  Kim Klevås  - 2017-10-18

Snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Maria Kristina Larsdotter Viklund  - 2017-10-17

Snabb leverans och jättebra priser. Bra packat.

Skrivet av  Sandra Peromo  - 2017-10-17

Vääääldigt snabb frakt!! 👍

Skrivet av  Mia Christina Ringholm  - 2017-10-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Christine Björk Krohn  - 2017-10-16

Varorna beställdes torsdag em och kom fredag. Perfekt och över förväntan!

Skrivet av  Erika Ödmark  - 2017-10-15

Snabb leverans, bara 2 dagar! Bra paketerat!

Skrivet av  Jenny Lay  - 2017-10-15

Otroligt snabb leverans och allt kom i bra skick och stämde överens med bilder på webben

Skrivet av  Louise Rayner  - 2017-10-15

Jag är mycket nöjd med mitt köp, och den Snabba leveransen!

Skrivet av  Mario Larsson  - 2017-10-15

Det som gör det motiverat att beställa från er är den fantastiska frakttiden . Leverans till mig på en dag blir ju lätt 5 av 5 stjärnor😉

Skrivet av  kerstin östergren  - 2017-10-15

Allt kom väldigt fort och var precis så fint som på bilderna.

Skrivet av  Jane Lundell  - 2017-10-14

Det absolut bästa med att handla hos er var att man fick varorna grymt snabbt :) fick dom dagen efter

Skrivet av  Rebecka Jönsson  - 2017-10-14

Snabb leverans. Kommer absolut att handla här igen.

Skrivet av  Inga lill Jakobsson  - 2017-10-13

Har inget att klaga på. Smidigast och snabbaste leverans jag nånsin varit med om. Tog inte ens 24 timmar innan varorna landade i min brevlåda.ptoffsigt. Kommer handla fler gånger. Super nöjd med allt