Kundomdömen

926 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Hannah Björnlinger  - 2019-06-22

Fick paketet sjukt snabbt!

Skrivet av  Peter Andersson  - 2019-06-21

Jag fick mina varor på tisdagen, snyggt packat och snabbt levererat. Jag kan inte vara nöjdare, tusen tack!

Skrivet av  Krister Kron  - 2019-06-20

Varorna kom snabbt och mycket väl packade. Kontakten med kundtjänst utmärkt god och hjälpsam.

Skrivet av  Susanne Ankar  - 2019-06-11

Snabb leverans och tydlig information hela vägen. Nöjd och inget att klaga på

Skrivet av  Therése Bjärsmyr  - 2019-06-11

Jag fick varan i tid till det jag ska ha den till. Paketet var packat i kartong och den va väl försluten med tejp. Har inte behövt kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Therese Claesson  - 2019-06-11

Kort leveranstid,stort och brett sortiment, bra priser! Kanon! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Karin Bistedt  - 2019-06-10

Bra packat och föredömligt snabbt levererat!

Skrivet av  Pernilla Andersson  - 2019-05-26

Bra leveranstid! Tog en dag så hade jag varorna!

Skrivet av  Malin Manns  - 2019-05-26

Ni höll vad ni lovade ang leverans. Jättebra!

Skrivet av  Svante Kempe  - 2019-05-26

Ok men hatten var bucklig somjag värmde bort Ingen kundtjänst Snabb leverans

Skrivet av  Kristina Bagir  - 2019-05-26

Supersnabb leverans och bästa servicen jag har varit med om trevlig personal som hjälper till vis minsta problem!

Skrivet av  Marielle Börjesson  - 2019-05-24

Beställde det på tisdagen och kunde hämta det redan på onsdagen. Toppen snabb leverans, bra förpackat och en mycket nöjd son! Toppbetyg ifrån oss!

Skrivet av  Moa Lidman  - 2019-05-13

Jag blev positivt överraskad. Tidigare har jag beställt inför kalas från andra sidor och blivit besviken när grejerna kommer men inte nu så en positiv feedback är att grejerna man väljer på er hemsida överensstämmer med det man får hem. Tack för det!

Skrivet av  Henrietta Dessezar  - 2019-05-13

Fick varorna i tid och det är ju toppen!

Skrivet av  Sefre Abraham  - 2019-05-13

Allt kom i tid redan dagen efter. Jag rekommenderar er till alla som vill anordna en fest. Är så otroligt nöjd med servicen och produkterna.

Skrivet av  Marie Viklander  - 2019-05-12

Jag fick varorna i tid och de var bra packade.

Skrivet av  Louise Lindgren  - 2019-04-27

Enkelt att beställa och obeskrivligt snabb hantering, från beställning till leverans.

Skrivet av  Lina Gustavsson  - 2019-04-27

Toppen!

Skrivet av  Montaha kamakian  - 2019-04-27

Den kom i tid

Skrivet av  Beatrice Öfverberg  - 2019-04-26

Fick varorna i tid gick fort. Bra packat i förpackningen

Skrivet av  Josefina Lyckvik  - 2019-04-23

Mycket snabb leverans, beställde tidigt på morgonen och fick paketet dagen efter. Bra förpackat.

Skrivet av  Dilshad Rauof  - 2019-04-07

Supernöjd med alla produkter! Snabbaste leverans jag har varit med om,jätte bra paketerat. Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Eva Persson  - 2019-04-07

Paketet levererades snabbt. Bra packat. Inget att klaga på . Bra ock snabb service .

Skrivet av  Elena Nilsson  - 2019-04-07

Hämta ut paketet 24h efter att jag beställt. Mycket bra priser, kommer definitivt att beställa igen och tipsa alla om hemsidan!

Skrivet av  Therese Andersson  - 2019-04-07

Bra webbsida, snabb leverans. Jag är nöjd!

Skrivet av  GAbriella nygård  - 2019-04-06

Super smidigt, fick min leverans efter 1 dag!

Skrivet av  Eva Ripholm  - 2019-04-06

Snabb leverans. Bra förpackat, inget att klaga på.

Skrivet av  Monika Kucza  - 2019-04-06

Jättesnabb leverans. Nöjd med hela köp.

Skrivet av  Susanne Perols  - 2019-04-06

Supersnabb leverans allt var tilk belåtenhet

Skrivet av  Jens Edström  - 2019-03-22

Snabbt, enkelt och prisvärt.

Skrivet av  Jessica Oxelgård  - 2019-03-22

Ok utbud, bra pris. Snabb leverans och lätt att genomföra köpet

Skrivet av  Jeanette Carlsson  - 2019-03-20

Jag kommer defenitivt att handla där igen. Beställde och fick varorna dagen efter! Dom löste t.o.m att stoppa packningen av mitt paket då sambon plötsligt ville ha en hatt han med. så vi slapp dubbla frakt avgifter. bra jobbat! Trevlig kundtjänst. fina grejer.Paketet var bra packat med papper runt istället för all bubbelplast som man brukar få. så jag förmodar att miljötänket finns med på agendan.

Skrivet av  Karin Nilsson  - 2019-03-19

Ja gick snabbt och var välpackat.

Skrivet av  Susanne Karlsson  - 2019-03-18

Kommer verkligen handla där igen. Produkterna var superbra över lag. Priserna var lite lägre. Bra om man har fler barn att köpa till ;))

Skrivet av  Tomas Mattsson  - 2019-03-17

Snabb leverans och kom vid rätt tidpunkt så jag kunde hålla det hemligt. Bra packat och inget onödigt stort paket. Klimatsmart.

Skrivet av  Agneta Siljeholm  - 2019-03-17

Fick varorna jättesnabbt och bra packat

Skrivet av  Åsa Skalstad  - 2019-03-17

Snabb leverans! Välemballerat. Mycket bra.

Skrivet av  Josefine Baath Vikstrand  - 2019-03-17

Helt klart bäst på att frakta fort, fick varorna inom 24 timmar

Skrivet av  Jane Larsson  - 2019-03-16

Det var jätte snabb leverans. Varorna var packade bra.

Skrivet av  Kajsa Andersson  - 2019-03-15

Varorna kom snabbt och smidigt hem!

Skrivet av  Maria Malmqvist  - 2019-03-15

Snabb leverans, lätt att beställa, stort utbud, bra priser!

Skrivet av  Sari Eliasson  - 2019-03-15

Varorna kom efter bara 2 dagar, smidigt!

Skrivet av  Trinidad Rivera de Fuentes Hidalgo  - 2019-03-10

Rekommenderar att beställa från Partyhallen.

Skrivet av  Anna Lindström  - 2019-03-10

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Seher Demircioglu  - 2019-03-10

Mycket snabb leverans och allt jag beställde fanns med! Rekommenderar starkt att beställa härifrån.

Skrivet av  Katarina Allerby  - 2019-03-10

Fick vad jag beställde, allt var fint. Supersnabb leverans (beställde tisdagsförmiddag, kunde hämta ut paketet onsdag!).

Skrivet av  Julia Kullström  - 2019-03-09

Fick varorna jättesnabbt och vi är nöjda med allt.

Skrivet av  Michael Creutz  - 2019-03-09

Av oss får ni 5 stjärnor för mycket snabb leverans. mycket bra varor och ett jättesortiment👍bara att 👏👏vi återkommer Mvh Micke o Marie Creutz

Skrivet av  Rebecka Blomgren  - 2019-03-08

Väldigt snabb leverans och bra fina produkter. Jag är väldigt nöjd och har varit det vid tidigare beställningar också👍

Skrivet av  Camilla Wiberg  - 2019-03-04

Paketet var välinpackat och kom redan dagen efter beställning!

Skrivet av  Marianne Källman  - 2019-03-04

Mycket snabb leverans, bra packat. Rekommenderas att handla fraån.

Skrivet av  Torbjörn Karlsson  - 2019-03-03

Varan kom blixtsnabbt. Två dagar från beställning är ett prydligt och välinpackat paket hemma hos mig.

Skrivet av  Paola Salas  - 2019-03-03

Jätte bra paketerat och super snabbt leverans.

Skrivet av  Karin Larsson  - 2019-03-02

Snabbaste leveransen jag vart med om, beställde 15.30 en tisdag och vid 13-tiden på onsdagen fick jag sms om att jag kunde hämta ut det jag köpt

Skrivet av  Sandra Bengtsson  - 2019-02-23

Snabbaste leverans jag varit med om! Super nöjd med alla produkter! Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Camilla Broholm  - 2019-02-23

Otroligt snabb leverans och varorna var precis vad jag förväntade mig.

Skrivet av  Caroline Jonsson  - 2019-02-22

Fntastiskt bemötande! Jag fick ringa och ändra beställningen då jag råkade köpa för få, han i telefon ändrade och ordnade det enkelt och snabbt!

Skrivet av  Anna-Lena Persson  - 2019-02-20

Jättebra å snabb leverans!

Skrivet av  Carl-mikael Klöfver  - 2019-02-19

Billiga produkter och trevlig personal men skulle uppskatta om det stod alla åldergränser på dom produkter som är tex 18 års gräns på

Skrivet av  Gunnel Bohman Andersson  - 2019-02-17

Snabb leverans o bra packat,väntar på räkningen nu.

Skrivet av  Linda Jarlow  - 2019-02-17

Jättebra grejjer o snabb leverans! Blir och handla mer gånger av er!:)

Skrivet av  Annelie Gustafsson  - 2019-02-17

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Lisa Pettersson  - 2019-02-17

Sjukt snabb leverans (dagen efter beställning)

Skrivet av  Carola Jörlefors  - 2019-02-17

Jättebra butik. Snabb leverans och säkert packade varor!

Skrivet av  Lisa Dybeck  - 2019-02-17

Perfekt! Supersnabb leverans.

Skrivet av  Johanna Dahlström  - 2019-02-16

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Sebastian Nilsson La Torre  - 2019-02-16

Ordern var hur smidig som helst, leveransen tog en dag vilket är helt sjukt. Paketet var även bra packat. 10/10

Skrivet av  Jennifer Fors  - 2019-02-03

Varorna kom på 1 dag, väldigt bra packat

Skrivet av  Muemen Jusufovska  - 2019-02-03

Superbra o snabb service

Skrivet av  Marja-Liisa KARLSSON  - 2019-02-03

Jättesnabbt leverans 😊

Skrivet av  Märta Hägg wass  - 2019-02-02

Supersnabb frakt, paketet väldigt bra och kompakt packat utan massa onödigt förpackning

Skrivet av  Jessica Tronäss  - 2019-02-02

Snabb leverans. Lite tillknycklat paket.

Skrivet av  Elinor Tunroth  - 2019-02-02

Super snabb leverans. Fick varorna på mindre än 23 timmar från det jag hade beställt. Allt var super bra packat. Kommer absolut o beställa igen👍🏼

Skrivet av  Hilde Haaland  - 2019-02-01

Snabb leverans och inget krångel!

Skrivet av  Jenny Ross  - 2019-02-01

Gick snabbt och enkelt

Skrivet av  Erika Hallén  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt, väl förpackat

Skrivet av  Marwa shamas  - 2019-02-01

snabb leveranstid, min dotter är jätte glad

Skrivet av  David Olsson  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt.Var bra packat i en liten låda

Skrivet av  rebecca Johansson  - 2019-02-01

Supersnabb leverans! Rekommenderas verkligen :)

Skrivet av  Victoria Okumu  - 2019-01-30

Jag fick paket i tid

Skrivet av  Katrin Madelen Dursun Leilblom  - 2019-01-28

Smidigt att beställa och varorna kom hem snabbt, tog endast 2 dagar!

Skrivet av  Aija Blomberg  - 2019-01-28

Lätt att hitta det jag sökte och vilken snabb leverans det var. Passade mig utmärkt eftersom jag var lite sent ute.

Skrivet av  Rebecca Papalexis  - 2019-01-28

Jag fick mitt paket snabbt levererat, så bra!!

Skrivet av  Pernilla Nilsson  - 2019-01-28

Varan kom i tid, snabb leverans.

Skrivet av  Sameer Jafar  - 2019-01-28

Otroligt snabbt leverans

Skrivet av  Viktor Rahal  - 2019-01-27

Min beställning kom dagen därpå vilket är så fint. Varorna var bra packade

Skrivet av  Annelie Norborg  - 2019-01-27

Jätte snabb leverans och vi är nöjda över lag med det vi beställde.

Skrivet av  Saly Youssef  - 2019-01-20

Jätte bra leveranstid. Fick varorna dagen efter jag hade lagt beställningen. Jätte snabb leverans

Skrivet av  Mary Jane Johansson  - 2019-01-20

Varan kom i tid och paketet var bra packat.

Skrivet av  Kitty Ekstrand  - 2019-01-19

Väldigt snabb leverans. Bra paketerat. Supernöjd😁

Skrivet av  Johannes Eurenius  - 2019-01-19

Yes fick varorna i tid. 5/5

Skrivet av  Sophia Stafås  - 2019-01-19

Leveransen var snabb och välpackiterat

Skrivet av  Lisa Blidby  - 2019-01-19

Fick varorna efter 2 dagar! Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Lena Nyberg  - 2019-01-19

Snabb leverans. Bra förpackning. Kommer att handla fler gånger från Partyhallen.. 🤗

Skrivet av  Isabella Pettersson  - 2019-01-19

Supersnabb leverans! Beställde på eftermiddagen och mitt paket kom redan dagen därpå!

Skrivet av  Moa Widerström  - 2019-01-18

Bra paketerat och mycket snabb leverans. Jag kommer besöka er hemsida vid fler tillfällen.

Skrivet av  veronica Ek  - 2019-01-18

Som vanligt alltid jättenöjd. En näthandel jag alltid beställer ifrån när jag behöver tillbehör till min bakning. Stort utval av produkter & färger. Jag beställer snart igen! 5/5 stjärnor !!

Skrivet av  Sanela Ramic  - 2019-01-18

Tack varorna kom i tid paketet var jätte bra packad en stor tumme upp för den

Skrivet av  Fredrik Nilsson  - 2019-01-17

Snabb leverans utan konstigheter

Skrivet av  Stellan Sandén  - 2019-01-15

Lätt att beställa. Snabb leverans. Har inget mer att önska.