Kundomdömen

905 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Dilshad Rauof  - 2019-04-07

Supernöjd med alla produkter! Snabbaste leverans jag har varit med om,jätte bra paketerat. Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Eva Persson  - 2019-04-07

Paketet levererades snabbt. Bra packat. Inget att klaga på . Bra ock snabb service .

Skrivet av  Elena Nilsson  - 2019-04-07

Hämta ut paketet 24h efter att jag beställt. Mycket bra priser, kommer definitivt att beställa igen och tipsa alla om hemsidan!

Skrivet av  Therese Andersson  - 2019-04-07

Bra webbsida, snabb leverans. Jag är nöjd!

Skrivet av  GAbriella nygård  - 2019-04-06

Super smidigt, fick min leverans efter 1 dag!

Skrivet av  Eva Ripholm  - 2019-04-06

Snabb leverans. Bra förpackat, inget att klaga på.

Skrivet av  Monika Kucza  - 2019-04-06

Jättesnabb leverans. Nöjd med hela köp.

Skrivet av  Susanne Perols  - 2019-04-06

Supersnabb leverans allt var tilk belåtenhet

Skrivet av  Jens Edström  - 2019-03-22

Snabbt, enkelt och prisvärt.

Skrivet av  Jessica Oxelgård  - 2019-03-22

Ok utbud, bra pris. Snabb leverans och lätt att genomföra köpet

Skrivet av  Jeanette Carlsson  - 2019-03-20

Jag kommer defenitivt att handla där igen. Beställde och fick varorna dagen efter! Dom löste t.o.m att stoppa packningen av mitt paket då sambon plötsligt ville ha en hatt han med. så vi slapp dubbla frakt avgifter. bra jobbat! Trevlig kundtjänst. fina grejer.Paketet var bra packat med papper runt istället för all bubbelplast som man brukar få. så jag förmodar att miljötänket finns med på agendan.

Skrivet av  Karin Nilsson  - 2019-03-19

Ja gick snabbt och var välpackat.

Skrivet av  Susanne Karlsson  - 2019-03-18

Kommer verkligen handla där igen. Produkterna var superbra över lag. Priserna var lite lägre. Bra om man har fler barn att köpa till ;))

Skrivet av  Tomas Mattsson  - 2019-03-17

Snabb leverans och kom vid rätt tidpunkt så jag kunde hålla det hemligt. Bra packat och inget onödigt stort paket. Klimatsmart.

Skrivet av  Agneta Siljeholm  - 2019-03-17

Fick varorna jättesnabbt och bra packat

Skrivet av  Åsa Skalstad  - 2019-03-17

Snabb leverans! Välemballerat. Mycket bra.

Skrivet av  Josefine Baath Vikstrand  - 2019-03-17

Helt klart bäst på att frakta fort, fick varorna inom 24 timmar

Skrivet av  Jane Larsson  - 2019-03-16

Det var jätte snabb leverans. Varorna var packade bra.

Skrivet av  Kajsa Andersson  - 2019-03-15

Varorna kom snabbt och smidigt hem!

Skrivet av  Maria Malmqvist  - 2019-03-15

Snabb leverans, lätt att beställa, stort utbud, bra priser!

Skrivet av  Sari Eliasson  - 2019-03-15

Varorna kom efter bara 2 dagar, smidigt!

Skrivet av  Trinidad Rivera de Fuentes Hidalgo  - 2019-03-10

Rekommenderar att beställa från Partyhallen.

Skrivet av  Anna Lindström  - 2019-03-10

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Seher Demircioglu  - 2019-03-10

Mycket snabb leverans och allt jag beställde fanns med! Rekommenderar starkt att beställa härifrån.

Skrivet av  Katarina Allerby  - 2019-03-10

Fick vad jag beställde, allt var fint. Supersnabb leverans (beställde tisdagsförmiddag, kunde hämta ut paketet onsdag!).

Skrivet av  Julia Kullström  - 2019-03-09

Fick varorna jättesnabbt och vi är nöjda med allt.

Skrivet av  Michael Creutz  - 2019-03-09

Av oss får ni 5 stjärnor för mycket snabb leverans. mycket bra varor och ett jättesortiment👍bara att 👏👏vi återkommer Mvh Micke o Marie Creutz

Skrivet av  Rebecka Blomgren  - 2019-03-08

Väldigt snabb leverans och bra fina produkter. Jag är väldigt nöjd och har varit det vid tidigare beställningar också👍

Skrivet av  Camilla Wiberg  - 2019-03-04

Paketet var välinpackat och kom redan dagen efter beställning!

Skrivet av  Marianne Källman  - 2019-03-04

Mycket snabb leverans, bra packat. Rekommenderas att handla fraån.

Skrivet av  Torbjörn Karlsson  - 2019-03-03

Varan kom blixtsnabbt. Två dagar från beställning är ett prydligt och välinpackat paket hemma hos mig.

Skrivet av  Paola Salas  - 2019-03-03

Jätte bra paketerat och super snabbt leverans.

Skrivet av  Karin Larsson  - 2019-03-02

Snabbaste leveransen jag vart med om, beställde 15.30 en tisdag och vid 13-tiden på onsdagen fick jag sms om att jag kunde hämta ut det jag köpt

Skrivet av  Sandra Bengtsson  - 2019-02-23

Snabbaste leverans jag varit med om! Super nöjd med alla produkter! Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Camilla Broholm  - 2019-02-23

Otroligt snabb leverans och varorna var precis vad jag förväntade mig.

Skrivet av  Caroline Jonsson  - 2019-02-22

Fntastiskt bemötande! Jag fick ringa och ändra beställningen då jag råkade köpa för få, han i telefon ändrade och ordnade det enkelt och snabbt!

Skrivet av  Anna-Lena Persson  - 2019-02-20

Jättebra å snabb leverans!

Skrivet av  Carl-mikael Klöfver  - 2019-02-19

Billiga produkter och trevlig personal men skulle uppskatta om det stod alla åldergränser på dom produkter som är tex 18 års gräns på

Skrivet av  Gunnel Bohman Andersson  - 2019-02-17

Snabb leverans o bra packat,väntar på räkningen nu.

Skrivet av  Linda Jarlow  - 2019-02-17

Jättebra grejjer o snabb leverans! Blir och handla mer gånger av er!:)

Skrivet av  Annelie Gustafsson  - 2019-02-17

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Lisa Pettersson  - 2019-02-17

Sjukt snabb leverans (dagen efter beställning)

Skrivet av  Carola Jörlefors  - 2019-02-17

Jättebra butik. Snabb leverans och säkert packade varor!

Skrivet av  Lisa Dybeck  - 2019-02-17

Perfekt! Supersnabb leverans.

Skrivet av  Johanna Dahlström  - 2019-02-16

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Sebastian Nilsson La Torre  - 2019-02-16

Ordern var hur smidig som helst, leveransen tog en dag vilket är helt sjukt. Paketet var även bra packat. 10/10

Skrivet av  Jennifer Fors  - 2019-02-03

Varorna kom på 1 dag, väldigt bra packat

Skrivet av  Muemen Jusufovska  - 2019-02-03

Superbra o snabb service

Skrivet av  Marja-Liisa KARLSSON  - 2019-02-03

Jättesnabbt leverans 😊

Skrivet av  Märta Hägg wass  - 2019-02-02

Supersnabb frakt, paketet väldigt bra och kompakt packat utan massa onödigt förpackning

Skrivet av  Jessica Tronäss  - 2019-02-02

Snabb leverans. Lite tillknycklat paket.

Skrivet av  Elinor Tunroth  - 2019-02-02

Super snabb leverans. Fick varorna på mindre än 23 timmar från det jag hade beställt. Allt var super bra packat. Kommer absolut o beställa igen👍🏼

Skrivet av  Hilde Haaland  - 2019-02-01

Snabb leverans och inget krångel!

Skrivet av  Jenny Ross  - 2019-02-01

Gick snabbt och enkelt

Skrivet av  Erika Hallén  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt, väl förpackat

Skrivet av  Marwa shamas  - 2019-02-01

snabb leveranstid, min dotter är jätte glad

Skrivet av  David Olsson  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt.Var bra packat i en liten låda

Skrivet av  rebecca Johansson  - 2019-02-01

Supersnabb leverans! Rekommenderas verkligen :)

Skrivet av  Victoria Okumu  - 2019-01-30

Jag fick paket i tid

Skrivet av  Katrin Madelen Dursun Leilblom  - 2019-01-28

Smidigt att beställa och varorna kom hem snabbt, tog endast 2 dagar!

Skrivet av  Aija Blomberg  - 2019-01-28

Lätt att hitta det jag sökte och vilken snabb leverans det var. Passade mig utmärkt eftersom jag var lite sent ute.

Skrivet av  Rebecca Papalexis  - 2019-01-28

Jag fick mitt paket snabbt levererat, så bra!!

Skrivet av  Pernilla Nilsson  - 2019-01-28

Varan kom i tid, snabb leverans.

Skrivet av  Sameer Jafar  - 2019-01-28

Otroligt snabbt leverans

Skrivet av  Viktor Rahal  - 2019-01-27

Min beställning kom dagen därpå vilket är så fint. Varorna var bra packade

Skrivet av  Annelie Norborg  - 2019-01-27

Jätte snabb leverans och vi är nöjda över lag med det vi beställde.

Skrivet av  Saly Youssef  - 2019-01-20

Jätte bra leveranstid. Fick varorna dagen efter jag hade lagt beställningen. Jätte snabb leverans

Skrivet av  Mary Jane Johansson  - 2019-01-20

Varan kom i tid och paketet var bra packat.

Skrivet av  Kitty Ekstrand  - 2019-01-19

Väldigt snabb leverans. Bra paketerat. Supernöjd😁

Skrivet av  Johannes Eurenius  - 2019-01-19

Yes fick varorna i tid. 5/5

Skrivet av  Sophia Stafås  - 2019-01-19

Leveransen var snabb och välpackiterat

Skrivet av  Lisa Blidby  - 2019-01-19

Fick varorna efter 2 dagar! Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Lena Nyberg  - 2019-01-19

Snabb leverans. Bra förpackning. Kommer att handla fler gånger från Partyhallen.. 🤗

Skrivet av  Isabella Pettersson  - 2019-01-19

Supersnabb leverans! Beställde på eftermiddagen och mitt paket kom redan dagen därpå!

Skrivet av  Moa Widerström  - 2019-01-18

Bra paketerat och mycket snabb leverans. Jag kommer besöka er hemsida vid fler tillfällen.

Skrivet av  veronica Ek  - 2019-01-18

Som vanligt alltid jättenöjd. En näthandel jag alltid beställer ifrån när jag behöver tillbehör till min bakning. Stort utval av produkter & färger. Jag beställer snart igen! 5/5 stjärnor !!

Skrivet av  Sanela Ramic  - 2019-01-18

Tack varorna kom i tid paketet var jätte bra packad en stor tumme upp för den

Skrivet av  Fredrik Nilsson  - 2019-01-17

Snabb leverans utan konstigheter

Skrivet av  Stellan Sandén  - 2019-01-15

Lätt att beställa. Snabb leverans. Har inget mer att önska.

Skrivet av  Sofia Skoglund  - 2019-01-15

Ja alltså beställde på fredagen och de kom pp måndag, gryymt!!!

Skrivet av  Alexandra Rodriguez  - 2019-01-14

Dessa saker beställdes sent, då vi insåg att det skulle bli fler gäster på kalaset än vi räknat med. Lätt panik, men två dagar senare kunde vi hämta ut paketet! Så bra!

Skrivet av  Gun Carina Ros-Mari Bengtsson  - 2019-01-14

Trevlig och lättorienterad sida. Ni har många fina prylar. Leveransen kom supersnabbt. Alla artiklarna var till belåtenhet och motsvarade förväntningarna. TACK!

Skrivet av  shahad AL-fahdawi  - 2019-01-14

Varan kom i tid det tog en dag bara. Den var bra skick och packat bra.

Skrivet av  Lisette Gabriella Clewåker  - 2019-01-07

Supersnabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Elsa Björkman  - 2019-01-07

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Zekiye Gölcük  - 2019-01-07

Vi fik paketet nästa dag så snabb det var!!

Skrivet av  Maja Bergfeldt  - 2019-01-07

Jättefina produkter och snabb leverans!

Skrivet av  Eva Carlsson  - 2019-01-07

Bra. HIttade lätt det jag sökte. Dräkten kom snabbt.

Skrivet av  Hanna Sjöström  - 2019-01-06

Jag var ute lite i sista minuten med att beställa saker till min dotters kalas och jag fick ordern redan dagen efter! Fina saker och snabb leverans, att kalaset sedan blev lyckat gör det hela bara ännu bättre. :)

Skrivet av  Lena Hansson  - 2019-01-06

Varan var i perfekt skick och levererades enligt utlovat datum.

Skrivet av  Jonathan Wallander  - 2019-01-06

Extremt snabb leverans! Är helnöjd med min beställning :)

Skrivet av  Anna-Carin Bergman  - 2019-01-06

Snabb leverans, bra packat. Är helt nöjd med mina varor. Tack och god fortsättning det nya året🙂

Skrivet av  Jennifer Ellus  - 2019-01-06

Jättesnabba leveranser som alltid och man får alltid exakt det som man har beställt! Aldrig varit ett misstag

Skrivet av  Tobias Jawmyr  - 2019-01-06

Snabb leverans, fick den dagen efter beställning.

Skrivet av  Dragica Dragojevic  - 2019-01-06

Det gick väldigt fort, fick varorna dagen efter jag hade beställt

Skrivet av  Eva Ann-Christin Jönsson  - 2018-12-26

Mycket nöjd med allt och vilken snabb order det var nog det snabbaste jag varit med om. Väl inslaget absolut inget att klaga på.

Skrivet av  Petra Magnusson  - 2018-12-26

Snabb leverans trots att det var helgdagar! Det kan man kalla bra service.

Skrivet av  Ulf Nydahl  - 2018-12-25

Allt var topp 👍 Kan rekkomendera denna sajt för andra 😄🏃🏼‍♂️.

Skrivet av  Caroline Resebo  - 2018-12-17

Varorna kom snabbt!

Skrivet av  Karin Elisabet Gråberg  - 2018-12-17

Snabb leverans och bra packat. Allt har funkat bra!