Kundomdömen

898 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Christoffer Säterskog  - 2017-10-20

Ja varorna kom jätte fort. Mycket proffsig personal.

Skrivet av  Denise E Reinholdsson  - 2017-10-20

Snabb leverans!

Skrivet av  Kim Klevås  - 2017-10-18

Snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Maria Kristina Larsdotter Viklund  - 2017-10-17

Snabb leverans och jättebra priser. Bra packat.

Skrivet av  Sandra Peromo  - 2017-10-17

Vääääldigt snabb frakt!! 👍

Skrivet av  Mia Christina Ringholm  - 2017-10-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Christine Björk Krohn  - 2017-10-16

Varorna beställdes torsdag em och kom fredag. Perfekt och över förväntan!

Skrivet av  Erika Ödmark  - 2017-10-15

Snabb leverans, bara 2 dagar! Bra paketerat!

Skrivet av  Jenny Lay  - 2017-10-15

Otroligt snabb leverans och allt kom i bra skick och stämde överens med bilder på webben

Skrivet av  Louise Rayner  - 2017-10-15

Jag är mycket nöjd med mitt köp, och den Snabba leveransen!

Skrivet av  Mario Larsson  - 2017-10-15

Det som gör det motiverat att beställa från er är den fantastiska frakttiden . Leverans till mig på en dag blir ju lätt 5 av 5 stjärnor😉

Skrivet av  kerstin östergren  - 2017-10-15

Allt kom väldigt fort och var precis så fint som på bilderna.

Skrivet av  Jane Lundell  - 2017-10-14

Det absolut bästa med att handla hos er var att man fick varorna grymt snabbt :) fick dom dagen efter

Skrivet av  Rebecka Jönsson  - 2017-10-14

Snabb leverans. Kommer absolut att handla här igen.

Skrivet av  Inga lill Jakobsson  - 2017-10-13

Har inget att klaga på. Smidigast och snabbaste leverans jag nånsin varit med om. Tog inte ens 24 timmar innan varorna landade i min brevlåda.ptoffsigt. Kommer handla fler gånger. Super nöjd med allt

Skrivet av  Marcus Lorentsson  - 2017-10-13

Bra priser och snabb leverans!

Skrivet av  Per Magnus Ekstrand  - 2017-10-13

Enkel hemsida och blixtsnabb frakt. Mycket bra att kunna recensera som kund.

Skrivet av  Jolina Anderberg  - 2017-10-13

Supersnabb leverans,och bra kundservice

Skrivet av  Georg Persson  - 2017-10-13

Som vanligt snabb leverans och väl packat. Kan verkligen rekommendera Er som leverantör. Mycket nöjd.

Skrivet av  Elmar Ishak  - 2017-10-10

Personalen var super trevliga, kom in sista minuten och behövde dessa produkter. Fick olika alternativ att välja på, mycket stort utbud och mycket proffsigt kund service 10/10 för personalen. Forsätt så! Med vänlig hälsning, Super nöjd kund! :)

Skrivet av  Marie Sjölin  - 2017-10-07

Väldigt snabb leverans. Fick dem dagen efter beställningen. Bra förpackning.

Skrivet av  Susanne Mariana Holmgren  - 2017-10-07

Mkt snabb leverans med väl inpackade produkter.

Skrivet av  Annika Lindell  - 2017-10-07

Jag är mycket nöjd med mailkontakt, lättheten att beställa, snabbhet i leverans och rabatt eftersom vi beställer mycket!

Skrivet av  Miriam Mosling  - 2017-10-06

Snabb leverans och inget krångel! Sånt gillar vi!

Skrivet av  Britt-Marie Palmé  - 2017-10-06

Varorna kom i tid och paketet bra packat och helt. Kommer säkert att handla mer från er. Hälsningar Britt-Marie

Skrivet av  Madeleine Romin  - 2017-10-06

Bra packat och väldigt snabb leverans. Positivt överraskad!

Skrivet av  Nancy Abdelahad  - 2017-10-06

Jag fick varorna i tid och paketet var i bra packat

Skrivet av  Helena Olsson  - 2017-10-04

Jag är mycket nöjd med varorna. Det är alltid snabb leverans och superbra att det går att hämta varorna i Årsta. Personalen på lagret är alltid jättetrevliga. Prisvärt och bra kvalitet. Jag har handlat flera gånger förut och är supernöjd.

Skrivet av  Rebecca Josephine Dahlqvist  - 2017-10-04

Snabb leverans och bra packat!😊

Skrivet av  Veronica Haag  - 2017-10-04

Varorna var bra packade och kom på utlovad tid. Ska handla mer av er till Halloween då jag är mycket nöjd med det jag köpt hittills båda gällande pris, kvalité och leverans

Skrivet av  Kristina Sejersen  - 2017-09-26

Fick varorna väldigt snabt. Jag är nöjd.

Skrivet av  Josephine Hindström Mattsson  - 2017-09-26

Supersnabb leverans! Jätte bra paketerat och lätt plocklista för att se så allting stämde!

Skrivet av  Karolina Hallbäcken  - 2017-09-25

Fick leverans inom 24 h supernöjd!

Skrivet av  Michaela Thulin  - 2017-09-25

Bra kvalité och imponerande leverans, fick beställningen levererad dagen efter ordern lagts.

Skrivet av  Mona-Lisa Jagstedt  - 2017-09-19

Fick varorna dagen efter beställning! Toppbetyg👍👍👍👍 Butiken var ju väldigt välfylld👍

Skrivet av  Jessica Hed  - 2017-09-18

Snabb leverans och bra paketerad produkt.

Skrivet av  Cajsa Eriksson  - 2017-09-17

Är nöjd med varorna jag beställde, levde upp till mina förväntningar.

Skrivet av  Magnus Olsson  - 2017-09-17

Fantastiskt snabb leverans!

Skrivet av  Louice Veronica Lundström  - 2017-09-15

Nöjd som alltid! Packat jätte bra - och super nöjd på alla vis. Tack så mkt för bra och snabb service.

Skrivet av  Pär Vinnhed  - 2017-09-11

Jättesnabb leverans och bra kvalité. Är supernöjd och kommer definitivt att handla igen.

Skrivet av  Karin Forsberg  - 2017-09-11

Sen beställning men fick varorna i god tid, på två dagar. Perfekt! Alla hattar utan skador, bra emballage. Gjorde order via nätet, inga problem, lätt och smidigt. /IF Nyedshov

Skrivet av  Dennis Östman  - 2017-09-11

Bra paketerat, snabb leverans. Allt fungerade klockrent, rekommenderas varmt!

Skrivet av  Hannah Karin Johansson  - 2017-09-01

Bra produkter till bra pris, och snabb leverans!

Skrivet av  Helena Olsson  - 2017-09-01

Snabb leverans, bra packat, mycket nöjd kund

Skrivet av  Gunnel Elisabeth Kristina Tillberg  - 2017-09-01

Varan hämtades på ert lager och jag upptäckte, efter att ha lämnat butiken, att asken var spräckt. Jag återvände och fick genast ett nytt helt exemplar. Betalningen via Klarna gick smidigt.

Skrivet av  Martina Youssef  - 2017-09-01

Fantastisk service. Snabb leverans jag är supernöjd

Skrivet av  Josefine Sävqvist  - 2017-08-28

Väldigt snabb leverans, då menar jag chockerande snabb!!

Skrivet av  Nicholas Gray  - 2017-08-28

Sjukt bra service. Beställde en dag, levererade nästa!

Skrivet av  Anna Larsson  - 2017-08-26

Varorna kom snabbare än jag trott och allt var helt. Mycket nöjda!

Skrivet av  Nicklas Norlin  - 2017-08-25

Bra prisbild och mycket snabb leverans.

Skrivet av  Bertil Ekelin  - 2017-08-25

Snabbt och bra packat! No problems!

Skrivet av  Gert Eriksson  - 2017-08-25

Här blir det 5 stjärnor. Beställde strax efter lunch på måndagen och hade varorna i handen mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Emilie Muhammed Noras Mayor  - 2017-08-25

Leverasen super och snabb! Lätt att hitta runt på sidan och bra utbud! Kommer definitivt handla mer här.

Skrivet av  Sara Malmström  - 2017-08-25

Supersnabb leverans. Bra priser. Stort utbud.

Skrivet av  Victoria Ödmark  - 2017-08-23

Allt gick enligt plan och order

Skrivet av  Adam Lindberg  - 2017-08-23

Mycket bra lev. samt tydlig hemsida

Skrivet av  Bengt Sedin  - 2017-08-22

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Madeleine Svensson  - 2017-08-21

Vi är mycket nöjda. Använde maskerna på vår sons bröllop i lördags till vår gästbok med bild, det blev succe. Allt höll och det blev verkligen bra! Tack Madeleine och ANders

Skrivet av  Kristina Enberg  - 2017-08-19

Varorna kom i utlovad tid och i en bra förpackning

Skrivet av  Elin Ljungblad  - 2017-08-18

Riktigt snabb leverans och bra packat. Kommer handla härifrån fler gånger.

Skrivet av  Maria Nohlås  - 2017-08-18

Snabb leverans, perfekt packat

Skrivet av  Josefin Jonsson  - 2017-08-13

Allt gick väldigt smidigt! Enkelt att beställa och snabb leverans av alla produkter.

Skrivet av  Katrin Johnsson  - 2017-08-12

Lätt att beställa. Supersnabb leverans, mindre än 1 dygn👍👍👍

Skrivet av  Izabell Lausen  - 2017-08-08

Varorna kom precis som beräknat, paketeringen var snarare över ambisös och det gillar ja för då är saker och ting hela:) Tack för en grym leverans och en bra och lättviktare hemsida😊

Skrivet av  Mervi Karlsson  - 2017-08-06

Leverans i tid. Kundkontakten med kundtjänst bra och snabb återkoppling

Skrivet av  Erica Persson  - 2017-08-04

Varor som stämde överens med beskrivningen och snabb leverans. Kommer absolot handla hos partyhallen fler gånger.

Skrivet av  Malin Olsson  - 2017-07-28

Levererades redan dagen efter! Hade förväntat mig två eller tre dagar eftersom jag bor på Gotland! Men vi vart alla chockade när vi tittade i brevlådan. Så riktigt bra gjort partyhallen! Det blir fler köp hos er i framtiden!

Skrivet av  JENNIE HELGESSON  - 2017-07-27

Kanon sida som är lätt att hitta det msn söker 👍 Leveransen gick supersnabbt och det var paketerat bra. Mycket bra priser 👍

Skrivet av  Marie Öfverstedt  - 2017-07-27

Snabb leverans. Varorna var precis vad jag hade väntat mig och priserna toppen!

Skrivet av  Marie Tibbling  - 2017-07-14

De tog en dag för varan att komma. Jag är nöjd

Skrivet av  Maria Kujansuu  - 2017-07-11

Allt hade mycket bra kvalite! Gjorde fel i order. Men fick det fixat väldigt smidigt och fort utan konstigheter. Extra plus till att man kan hämta upp sina saker i Årsta ist för hemleverans ifall man har bråttom att få dem. Jätte smidigt och enkelt. Ni gjorde hela festen lyckad till en 3 barns mamma som alltid är ute i sista sekund.👌👍

Skrivet av  Angelica Gunnarsson  - 2017-07-10

Snabb leverans

Skrivet av  Ulrica Carin Axelsson  - 2017-07-10

Kom väldigt snabbt! Typ en dag senare

Skrivet av  Danijela Demir  - 2017-07-08

Tusen tack för snabb leverans och att allt var bra. Kommer beställa fler gånger av er.

Skrivet av  Elin Weitoft  - 2017-07-08

Helnöjd med varorna och servicen från kundtjänst var bra!

Skrivet av  Miriam Pinter  - 2017-07-01

Stort urval, bra kvalite och supersnabb leverans. Kommer beställa från er till nästa kalas också.

Skrivet av  Monia Åbinger  - 2017-07-01

Allt va superbra, har nog aldrig fått en vara så fort 👍😊

Skrivet av  Maria Engström  - 2017-06-23

Jättebra, varorna kom superfort och låg bra packade och var precis så bra och fina som de såg ut på bilderna.

Skrivet av  Emma Vicary  - 2017-06-22

Allt var helt perfekt! Hade varorna redan dagen efter att jag beställde! Allt var packat ordentligt. Jag är jätte nöjd, kommer absolut att beställa härifrån inför nästa kalas! :)

Skrivet av  Maria Helena Malin Kristina Darrell  - 2017-06-19

Stort plus för den snabba leveransen, tog endast en dag!

Skrivet av  Charlotta Hult  - 2017-06-18

Pålitlig leverantör med enormt utbud. Supersnabb leverans och bra pris. Hög kvalitet på produkterna.

Skrivet av  Sandra Anneli Martikainen  - 2017-06-17

Supersmidig, korrekt och REKORDSNABB leverans! Jag var ute i sista sekund inför sonens kalas, men hade läst många positiva recensioner om Partyhallen och er snabba hantering. Jag blev inte besviken. Stod med paketet i hand redan dagen efter beställning! Här kommer jag absolut att handla igen! Tack, Partyhallen. Nu får min son kalas i Captain america- stil!

Skrivet av  Jennie Aspegren Johansson  - 2017-06-09

Snabb leverans, allt var med och inget strul!

Skrivet av  Lina Nilsson  - 2017-06-07

Fick vanorna efter 2 dagar, helt perfekta! Kommer absolut beställa mer hos er:)

Skrivet av  Charlotta Kjellsson  - 2017-06-06

Extremt snabb leverans, mycket uppskattat, då jag beställde i sista stund!

Skrivet av  Maggie Thauersköld Crusell  - 2017-06-04

Kanonsnabb leverans!

Skrivet av  Agnes Tengström  - 2017-06-04

Jag fick varorna i tid även fast jag var sent ute. Var i kontakt med kundtjänst angående leverans och jag kunde inte ha fått ett bättre bemötande. Supertrevliga och tillmötesgående. De ringde till och med upp för att säkerställa att mitt paket kommit i tid. Så nöjd!

Skrivet av  Anita Högman  - 2017-06-03

Så smidigt att beställa på er hemsida och så snabb leverans. Trodde knappt det var sant när jag fick ett sms att paketet hade kommit

Skrivet av  Camilla Bengtsson  - 2017-06-03

Bra service och snabb leverans. Rekommenderas verkligen. :)

Skrivet av  Angelica Matias Vasquez  - 2017-06-01

Ni får en 10 från mig för paketet kom fram väldigt snabbt som ni lovade och den var väl packat inget var sönder

Skrivet av  Julia Göransson  - 2017-06-01

Jätte bra produkter super snabb leverans tog 2 dagar bara 😁

Skrivet av  Sofia Strandell  - 2017-05-28

Varorna kom snabbt och bra bilder på produkter som visade vad man fick.

Skrivet av  Elin Johansson  - 2017-05-26

Supersnabb leverans, vilket var tur eftersom jag var ute i sista stund till min dotters 4-årskalas. Kanonbra grejer och lättmanövrerad hemsida, jag är väldigt nöjd med allt.

Skrivet av  Elisabeth Wulff Sahlén  - 2017-05-26

Väldigt nöjd med varorna, priset och den snabba leveransen.

Skrivet av  Mathias Andersson  - 2017-05-25

Sjukt snabb leverans och välpaketerat! Kanon!

Skrivet av  Anette Kyhlström  - 2017-05-24

Mycket fin service med allt! Vänligt bemötande. Intresserad personal.Det var också mycket praktiskt och enkelt att kunna hämta varorna själv. Kan klart rekommendera er till alla i mina nätverk. Tack!

Skrivet av  Bibban Pålsson  - 2017-05-20

Billigt och snabb leverans!! Kanon

Skrivet av  Marita Sjöberg  - 2017-05-19

Snabb leverans och bra service då jag efter min beställning ville komplettera den, inga problem. Bra priser och bra saker fick jag. ska absolut titta där nästa gång jag behöver något roligt

Skrivet av  Ingela Glanrup  - 2017-05-17

Fixat hela studentplaneringen hemma från soffan! Bra hemsida, tydliga bilder och information. Snabb leverans och alla mina 14 varor var jättebra packat. Supernöjd!👍

Skrivet av  Jenny Strandberg  - 2017-05-16

Allt var jätte bra, snabb leverans och bra packat. Finns inget att klaga på