Kundomdömen

898 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Emma Ekström  - 2017-12-01

Jätte bra. Snabb leverans!

Skrivet av  Emma Danielsson  - 2017-12-01

Bara+ , snabbt, smidigt, väl packat

Skrivet av  Carina Åsman  - 2017-11-30

Fick en snabb och leverans, bra packerat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Pia Bermsten  - 2017-11-29

Lätt att beställa, snabb leverans . Jag är jättenöjd!

Skrivet av  Marie-Louise Ewerth Lindström  - 2017-11-28

Partyhallen kommer jag allid att tala varmt om. Så underbar kundtjänst alltså!! Varorna levererades efter bara någon dag och var riktigt bra förpackade. Och kontakten med kundtjänst är jätte fin. Superbra service och det märks att ni uppskattar era kunder! Jag har talat varmt om Partyhallen och vi kommer att vara kunder till er långt framöver!

Skrivet av  Andréa Söderlund  - 2017-11-27

Nöjd med min beställning. Otroligt snabb leverans & väldigt bra priser.

Skrivet av  Samira Kazic  - 2017-11-26

Bra kvalité på produkterna och snabb leverans. Bara positivt!!

Skrivet av  Lena Jansson  - 2017-11-24

Mycket bra varor och snabb leverans

Skrivet av  EMMA INGEMANSSON  - 2017-11-24

Varorna kom snabbt. Jag beställde sent på onsdagskvällen och de kom med posten på fredagen =)

Skrivet av  Eva Hjelte Andersson  - 2017-11-23

Snabb leverans.

Skrivet av  Jenni Wahlstrand  - 2017-11-21

Snabb leverans. Produkten motsvarade produktinformationen.

Skrivet av  Sofhie Svensson  - 2017-11-20

Positivt! Snabb leverans, kom redan dagen efter beställning!

Skrivet av  Ingela Elisabeth Ingegerd Larsson  - 2017-11-19

Otroligt snabbt levererat och bra paketerat.

Skrivet av  Inga Pihl  - 2017-11-18

Snyggt och välpackat. Snabb leverans, med vanlig posgång. Tack.

Skrivet av  Carita Sundstedt  - 2017-11-17

Snabb leverans efter beställning. Mycket nöjd

Skrivet av  Emma Linnéa Falk  - 2017-11-14

Snabb leverans! Bra pris! Och jättebra produkter . Jag är hel nöjd!

Skrivet av  Andreas Lindström  - 2017-11-14

Super bra har rekommenderat till flera vänner

Skrivet av  Michilin Gabro  - 2017-11-13

En av de bästa webbplatser (shop online) Genom snabb leverans Och trovärdighet

Skrivet av  Linda Nelson Nordh  - 2017-11-13

Jättetrevligt bemötande av kundtjänst och varorna kom i tid!

Skrivet av  Pia Börjesson  - 2017-11-11

Grymt inpomerad av eran snabba leverans till sådana kvalitets produkter 👏👏👏

Skrivet av  Alexandra Lind  - 2017-11-10

Allt var bra packat förutom dom hängande glitterdekorationerna som blivit vikta och fula. Men i övrigt är jag nöjd och snabb leverans som lovat.

Skrivet av  Ingela Kihlberg  - 2017-10-24

Det finns mycket att välja på till hyfsade priser. Snabbt ordererkännande och bra emballage.

Skrivet av  Marina Jansson  - 2017-10-24

Det var lätt att beställa och varorna kom efter en dag.

Skrivet av  Sofie Rönnqvist  - 2017-10-23

Mycket bra. Snabb leverans redan dagen efter. Super!!

Skrivet av  Elienor Wijkander  - 2017-10-23

Bra packat. Supersnabb leverans. Bra utbud och lätt att hitta . Kommer besöka sidan flera gånger.

Skrivet av  Milla Olsson  - 2017-10-22

Rekommenderas varmt! Hade grejorna på två dagar ❤️

Skrivet av  Amanda Blomdahl  - 2017-10-22

Gick super snabbt att få varorna, beställningen stämde helt och alla produkter va hela. Bra packeterat.

Skrivet av  Kalle Kristian Eidhagen  - 2017-10-22

Lätt att handla. Föredömligt snabb leverans! Mkt nöjd.

Skrivet av  Ulrika Bedding  - 2017-10-22

Jättenöjd. Bra sortiment och snabb och smidig leverans.

Skrivet av  Rasmus Juteryd  - 2017-10-22

Fantastisk leverans! Hadde varorna innan 20 timmar viket var helt galet! Bra paketerat och info stämde överens!

Skrivet av  Haleh Haj Mohammad Hosseini  - 2017-10-22

Otrolig bra tid och kommer exakt på tiden

Skrivet av  ann Johansson  - 2017-10-22

Snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Patrik Qvist  - 2017-10-22

Varorna kom inom 2 dagar, mycket snabbt. Väl packat

Skrivet av  Sandra Petersson  - 2017-10-21

Jättebra och fina saker samt snabb leverans. Jag kommer att beställa igen

Skrivet av  Carina Pörn  - 2017-10-21

Mycket snabb leverans och smidigt att betala till Klarna, i mitt fall genom att skriva ut fakturan och skicka gammaldags betalorder. Fakturan mejlades vid deras sändning. Ännu enklare dock om man väljer betala via internet.

Skrivet av  Christoffer Säterskog  - 2017-10-20

Ja varorna kom jätte fort. Mycket proffsig personal.

Skrivet av  Denise E Reinholdsson  - 2017-10-20

Snabb leverans!

Skrivet av  Kim Klevås  - 2017-10-18

Snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Maria Kristina Larsdotter Viklund  - 2017-10-17

Snabb leverans och jättebra priser. Bra packat.

Skrivet av  Sandra Peromo  - 2017-10-17

Vääääldigt snabb frakt!! 👍

Skrivet av  Mia Christina Ringholm  - 2017-10-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Christine Björk Krohn  - 2017-10-16

Varorna beställdes torsdag em och kom fredag. Perfekt och över förväntan!

Skrivet av  Erika Ödmark  - 2017-10-15

Snabb leverans, bara 2 dagar! Bra paketerat!

Skrivet av  Jenny Lay  - 2017-10-15

Otroligt snabb leverans och allt kom i bra skick och stämde överens med bilder på webben

Skrivet av  Louise Rayner  - 2017-10-15

Jag är mycket nöjd med mitt köp, och den Snabba leveransen!

Skrivet av  Mario Larsson  - 2017-10-15

Det som gör det motiverat att beställa från er är den fantastiska frakttiden . Leverans till mig på en dag blir ju lätt 5 av 5 stjärnor😉

Skrivet av  kerstin östergren  - 2017-10-15

Allt kom väldigt fort och var precis så fint som på bilderna.

Skrivet av  Jane Lundell  - 2017-10-14

Det absolut bästa med att handla hos er var att man fick varorna grymt snabbt :) fick dom dagen efter

Skrivet av  Rebecka Jönsson  - 2017-10-14

Snabb leverans. Kommer absolut att handla här igen.

Skrivet av  Inga lill Jakobsson  - 2017-10-13

Har inget att klaga på. Smidigast och snabbaste leverans jag nånsin varit med om. Tog inte ens 24 timmar innan varorna landade i min brevlåda.ptoffsigt. Kommer handla fler gånger. Super nöjd med allt

Skrivet av  Marcus Lorentsson  - 2017-10-13

Bra priser och snabb leverans!

Skrivet av  Per Magnus Ekstrand  - 2017-10-13

Enkel hemsida och blixtsnabb frakt. Mycket bra att kunna recensera som kund.

Skrivet av  Jolina Anderberg  - 2017-10-13

Supersnabb leverans,och bra kundservice

Skrivet av  Georg Persson  - 2017-10-13

Som vanligt snabb leverans och väl packat. Kan verkligen rekommendera Er som leverantör. Mycket nöjd.

Skrivet av  Elmar Ishak  - 2017-10-10

Personalen var super trevliga, kom in sista minuten och behövde dessa produkter. Fick olika alternativ att välja på, mycket stort utbud och mycket proffsigt kund service 10/10 för personalen. Forsätt så! Med vänlig hälsning, Super nöjd kund! :)

Skrivet av  Marie Sjölin  - 2017-10-07

Väldigt snabb leverans. Fick dem dagen efter beställningen. Bra förpackning.

Skrivet av  Susanne Mariana Holmgren  - 2017-10-07

Mkt snabb leverans med väl inpackade produkter.

Skrivet av  Annika Lindell  - 2017-10-07

Jag är mycket nöjd med mailkontakt, lättheten att beställa, snabbhet i leverans och rabatt eftersom vi beställer mycket!

Skrivet av  Miriam Mosling  - 2017-10-06

Snabb leverans och inget krångel! Sånt gillar vi!

Skrivet av  Britt-Marie Palmé  - 2017-10-06

Varorna kom i tid och paketet bra packat och helt. Kommer säkert att handla mer från er. Hälsningar Britt-Marie

Skrivet av  Madeleine Romin  - 2017-10-06

Bra packat och väldigt snabb leverans. Positivt överraskad!

Skrivet av  Nancy Abdelahad  - 2017-10-06

Jag fick varorna i tid och paketet var i bra packat

Skrivet av  Helena Olsson  - 2017-10-04

Jag är mycket nöjd med varorna. Det är alltid snabb leverans och superbra att det går att hämta varorna i Årsta. Personalen på lagret är alltid jättetrevliga. Prisvärt och bra kvalitet. Jag har handlat flera gånger förut och är supernöjd.

Skrivet av  Veronica Haag  - 2017-10-04

Varorna var bra packade och kom på utlovad tid. Ska handla mer av er till Halloween då jag är mycket nöjd med det jag köpt hittills båda gällande pris, kvalité och leverans

Skrivet av  Kristina Sejersen  - 2017-09-26

Fick varorna väldigt snabt. Jag är nöjd.

Skrivet av  Josephine Hindström Mattsson  - 2017-09-26

Supersnabb leverans! Jätte bra paketerat och lätt plocklista för att se så allting stämde!

Skrivet av  Karolina Hallbäcken  - 2017-09-25

Fick leverans inom 24 h supernöjd!

Skrivet av  Michaela Thulin  - 2017-09-25

Bra kvalité och imponerande leverans, fick beställningen levererad dagen efter ordern lagts.

Skrivet av  Mona-Lisa Jagstedt  - 2017-09-19

Fick varorna dagen efter beställning! Toppbetyg👍👍👍👍 Butiken var ju väldigt välfylld👍

Skrivet av  Jessica Hed  - 2017-09-18

Snabb leverans och bra paketerad produkt.

Skrivet av  Cajsa Eriksson  - 2017-09-17

Är nöjd med varorna jag beställde, levde upp till mina förväntningar.

Skrivet av  Gunnel Elisabeth Kristina Tillberg  - 2017-09-01

Varan hämtades på ert lager och jag upptäckte, efter att ha lämnat butiken, att asken var spräckt. Jag återvände och fick genast ett nytt helt exemplar. Betalningen via Klarna gick smidigt.

Skrivet av  Martina Youssef  - 2017-09-01

Fantastisk service. Snabb leverans jag är supernöjd

Skrivet av  Josefine Sävqvist  - 2017-08-28

Väldigt snabb leverans, då menar jag chockerande snabb!!

Skrivet av  Nicholas Gray  - 2017-08-28

Sjukt bra service. Beställde en dag, levererade nästa!

Skrivet av  Anna Larsson  - 2017-08-26

Varorna kom snabbare än jag trott och allt var helt. Mycket nöjda!

Skrivet av  Nicklas Norlin  - 2017-08-25

Bra prisbild och mycket snabb leverans.

Skrivet av  Bertil Ekelin  - 2017-08-25

Snabbt och bra packat! No problems!

Skrivet av  Gert Eriksson  - 2017-08-25

Här blir det 5 stjärnor. Beställde strax efter lunch på måndagen och hade varorna i handen mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Emilie Muhammed Noras Mayor  - 2017-08-25

Leverasen super och snabb! Lätt att hitta runt på sidan och bra utbud! Kommer definitivt handla mer här.

Skrivet av  Sara Malmström  - 2017-08-25

Supersnabb leverans. Bra priser. Stort utbud.

Skrivet av  Maria Nohlås  - 2017-08-18

Snabb leverans, perfekt packat

Skrivet av  Josefin Jonsson  - 2017-08-13

Allt gick väldigt smidigt! Enkelt att beställa och snabb leverans av alla produkter.

Skrivet av  Katrin Johnsson  - 2017-08-12

Lätt att beställa. Supersnabb leverans, mindre än 1 dygn👍👍👍

Skrivet av  Izabell Lausen  - 2017-08-08

Varorna kom precis som beräknat, paketeringen var snarare över ambisös och det gillar ja för då är saker och ting hela:) Tack för en grym leverans och en bra och lättviktare hemsida😊

Skrivet av  Mervi Karlsson  - 2017-08-06

Leverans i tid. Kundkontakten med kundtjänst bra och snabb återkoppling

Skrivet av  Erica Persson  - 2017-08-04

Varor som stämde överens med beskrivningen och snabb leverans. Kommer absolot handla hos partyhallen fler gånger.

Skrivet av  Malin Olsson  - 2017-07-28

Levererades redan dagen efter! Hade förväntat mig två eller tre dagar eftersom jag bor på Gotland! Men vi vart alla chockade när vi tittade i brevlådan. Så riktigt bra gjort partyhallen! Det blir fler köp hos er i framtiden!

Skrivet av  JENNIE HELGESSON  - 2017-07-27

Kanon sida som är lätt att hitta det msn söker 👍 Leveransen gick supersnabbt och det var paketerat bra. Mycket bra priser 👍

Skrivet av  Marie Öfverstedt  - 2017-07-27

Snabb leverans. Varorna var precis vad jag hade väntat mig och priserna toppen!

Skrivet av  Marie Tibbling  - 2017-07-14

De tog en dag för varan att komma. Jag är nöjd

Skrivet av  Maria Kujansuu  - 2017-07-11

Allt hade mycket bra kvalite! Gjorde fel i order. Men fick det fixat väldigt smidigt och fort utan konstigheter. Extra plus till att man kan hämta upp sina saker i Årsta ist för hemleverans ifall man har bråttom att få dem. Jätte smidigt och enkelt. Ni gjorde hela festen lyckad till en 3 barns mamma som alltid är ute i sista sekund.👌👍

Skrivet av  Angelica Gunnarsson  - 2017-07-10

Snabb leverans

Skrivet av  Ulrica Carin Axelsson  - 2017-07-10

Kom väldigt snabbt! Typ en dag senare

Skrivet av  Danijela Demir  - 2017-07-08

Tusen tack för snabb leverans och att allt var bra. Kommer beställa fler gånger av er.

Skrivet av  Elin Weitoft  - 2017-07-08

Helnöjd med varorna och servicen från kundtjänst var bra!

Skrivet av  Miriam Pinter  - 2017-07-01

Stort urval, bra kvalite och supersnabb leverans. Kommer beställa från er till nästa kalas också.

Skrivet av  Monia Åbinger  - 2017-07-01

Allt va superbra, har nog aldrig fått en vara så fort 👍😊

Skrivet av  Maria Engström  - 2017-06-23

Jättebra, varorna kom superfort och låg bra packade och var precis så bra och fina som de såg ut på bilderna.

Skrivet av  Emma Vicary  - 2017-06-22

Allt var helt perfekt! Hade varorna redan dagen efter att jag beställde! Allt var packat ordentligt. Jag är jätte nöjd, kommer absolut att beställa härifrån inför nästa kalas! :)