Kundomdömen

897 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Helena Hedquist  - 2018-10-14

Mitt samlade intryck är mycket bra. Varorna kom i tid och var väl förpackade. (Har inte varit i kontakt med kundtjänst)

Skrivet av  Patricia Skrt  - 2018-10-14

Fick paketet väldigt snabbt och allt var bra packat och helt!

Skrivet av  Louise Blomgren Åkerlund  - 2018-10-14

Supersnabb leverans och bra packade. Lika nöjd som alltid när jag handlar från er 👍

Skrivet av  Frida Ryngberg  - 2018-10-13

Fick varorna dagen efter beställning och paketet var ordentligt förpackat och inga skador

Skrivet av  Maria Undemo  - 2018-10-13

Lätt att beställa, snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Pernilla Nordstedt  - 2018-10-13

Super snabbt leverans! Lade min beställning på kvällen och nästa morgon var den packad. Och rimliga priser

Skrivet av  Elisabeth Nordin  - 2018-10-12

Helnöjd med hela beställningen! Smidigt att beställa på nätet, varorna kommer snabbt!

Skrivet av  Maria Persson  - 2018-10-06

Många roliga saker att välja på, ett fantastiskt sortiment. Snabb leverans i en mycket bra förpackning. Väldigt nöjd!

Skrivet av  Susanne Cecilia Törnfeldt  - 2018-10-06

Jättebra! Vilken snabb leverans. Varorna kom 1,5 dagar efter att jag beställt. Det har jag nog aldrig varit med om tidigare. Toppen!

Skrivet av  Helene Valtersson  - 2018-10-06

Mycket bra packat och snabb leverans.

Skrivet av  Viktoria Sving  - 2018-10-05

Ni var otroligt snabba med att skicka och vi blev oerhört glada av att se souvenir muggarna med! kommer definitivt återvända för att handla igen i framtiden. Bra service!

Skrivet av  Hannah Bränderson  - 2018-10-05

Varorna kom i tid i bra skick!

Skrivet av  Anneli Johansson  - 2018-10-05

Varan kom dagen efter beställning. Supernöjd

Skrivet av  Elisabeth Nordin  - 2018-10-04

Varorna var lätt att beställa online! Dom kom mycket snabbt efter beställning! Mycket nöjd med köpet!

Skrivet av  Emily Örvill  - 2018-09-24

supersnabb leverans!

Skrivet av  Lasse Lehtonen  - 2018-09-24

Kom som lovat i tid och välpackat behövdes ingen kundtjänst kontakt

Skrivet av  Carola Turesson  - 2018-09-24

Toppen! allt jag behövde fanns till min sons blixten mcqueen kalas. Och bra priser. Tusen tack.

Skrivet av  Lina Otto  - 2018-09-23

Snabb frakt, fint packat, fina varor, enkel hemsida 👌🏼

Skrivet av  Mia Levander  - 2018-09-23

Smidig webbutik & Snabb leverans. Tummen upp!

Skrivet av  Pia Marie Fager  - 2018-09-16

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Alexander Topalian  - 2018-09-16

Jag beställde innan kl 16:00 så jag fick den nästa dag riktigt bra gjort av er och postnord

Skrivet av  Angelica Eriksson  - 2018-09-15

Otroligt snabb leverans. Beställde i onsdags morse hade paketet hemma på torsdagen. Va bra storlek på sakerna jag beställde. Inte för smått.

Skrivet av  Barbro Jeppsson  - 2018-09-15

Varorna kom väldigt snabbt (snabbare än utlovat). Bra paketerade. Enkelt att betala med Klarna. Kommer att besöka er webshop fler gånger. Detta va första gången ja handlade hos er.

Skrivet av  Kajsa Holmgren  - 2018-09-11

Allt fungerade bra, leveransen var väldigt snabb och varorna var bra paketerat. Väldigt nöjd med köper! 👌🏼🤩

Skrivet av  Fatih Arikan  - 2018-09-11

Fick mycket snabbt leverans fin packat, personalens kundbemötande var jätte trevliga och välkomnande som man önskade. Blev jätte tacksam för grabbarna 👏👍👍

Skrivet av  Karin Svarstad Gepertz  - 2018-09-11

Vi fick varorna snabbt men vilken usel kvalitet.

Skrivet av  Anita Jakobsson  - 2018-09-09

Mycket snabbt expedierat, och väl inslaget.Bara plus

Skrivet av  Emma Karlsson  - 2018-09-09

Supersnabb leverans, jättenöjd!

Skrivet av  Eva Barrklev  - 2018-09-09

Paketet kom dagen efter beställningen och allt var i jättefint skick. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Elisabeth Göransson  - 2018-09-08

Blixtsnabb leverans. Toppen att kunna hämta på plats. Oerhört bra service och mycket trevlig och hjälpsam personal.

Skrivet av  Lisa Therése Karlsson  - 2018-09-07

Packetet var väl förpackat och det kom fram i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Jessica Lagerbielke  - 2018-09-02

Varorna kom fram dagen efter - bra produkter till låga priser.Vi är helnöjda!

Skrivet av  Gunilla Nilsson  - 2018-09-01

Snabb leverans o supernöjd med varorna

Skrivet av  Lena Nilsson  - 2018-09-01

En butik som jag verkligen tänker rekommendera för sin bra priser och den snabba leveransen. Bra packeterat . Kan inte bli bättre . 👍🏻

Skrivet av  Martin Brage  - 2018-09-01

Bra packat, snabb leverans. Proffsigt intryck. Jag kan rekommendera er butik.

Skrivet av  Else-marieElse Hedlund  - 2018-09-01

Snabbaste leveransen jag varit med om👍 Beställde måndag och varorna var hos mig redan tisdag nästa dag.

Skrivet av  Jenny Melin  - 2018-08-31

Ni höll vad ni lovade med snabb leverans och räddade helgens fest! Passar mig perfekt som alltid är sent ute o inte hade bestämt vad jag skulle klä mig till.. 😊

Skrivet av  Sonja Incirli  - 2018-08-29

Jag fick varorna i tid , de va bra packade fina och romantiska . Jag blev glad över att jag gjorde en annan persons dag bättre o mer glädjefylld tackvare er och er sortiment ! Ni har ett bra bemötande och jag har rekommenderat er till fler personer . Hälsningar Sonja 🌸👻

Skrivet av  Lina Blomér  - 2018-08-24

Toppen! Enkelt att beställa, snabb leverans & allt uppfyllde förväntningarna!

Skrivet av  Anja Ekstrand  - 2018-08-24

Lysande leverans supersnabbt fick varorna dagen efter beställning Verkligen suveränt!!!

Skrivet av  sofie Lourié  - 2018-08-23

Allt var fläckfritt och den snabba leveransen var guld!

Skrivet av  Solveig Nilsson  - 2018-08-21

Jättesnabb leverans och varorna var bra packeterade.

Skrivet av  Helena Raunio  - 2018-08-21

Mycket bra och flexibel kundservice! Snabb leverans och bra varor.

Skrivet av  Evelina Eliasson  - 2018-08-21

Snabb leverans! Bra paket i packet med skydd.

Skrivet av  Anja Nord  - 2018-08-21

Det stog leverans 1-2 dagar, jag beställde måndag natt och fick produkten på fredag. Annars bra

Skrivet av  Dusica Grozdanovic  - 2018-08-13

Fick paketet dagen efter jag beställt, snabb leverans blev väldigt nöjd med alla produkter och fick det till ett bra pris.

Skrivet av  Stefania GeorgetteStefania Siljegard  - 2018-08-12

Lätt att handla och snabb leverans.

Skrivet av  Gunilla Gallenius  - 2018-08-12

Paketet jättebra, Och varan kom dan efter beställningen, helt otroligt bra, kan ju inte gå snabbare.

Skrivet av  Fernando Campos Sanchez  - 2018-08-12

Jättenöjd! Bra produkter har alltid fått produkterna dagen efter! Happy-customer!

Skrivet av  Linda Falkenberg Åhfelt  - 2018-08-12

Otroligt snabb leverans och fina prudukter.

Skrivet av  Berit Edås  - 2018-08-12

Beställning ena dagen och hade paketet andra dagen. Allt har fungerat jättebra. Jag är mycket nöjd.

Skrivet av  Jennifer Larsson  - 2018-08-11

Varorna i tid, mycket bra! Paketet var bra packat!

Skrivet av  Elinore Johansson  - 2018-08-11

Mycket bra saker som var bättre än jag förväntat mig. Packat väldigt bra och man fick det snabbt efter beställning!

Skrivet av  Inga-Lill Svensson  - 2018-08-05

Otrolig snabb leverans och trevligt bemötande!!! Har beställt hos er tidigare och samma goda betyg TACK

Skrivet av  Caroline Phalén  - 2018-08-05

Snabb leverans! Inga skador på paketet.

Skrivet av  Sintia Kalo  - 2018-08-05

Jag fick varorna i snabb leverans och sååå nöjd kund är jag kommer garanterat beställa på kalas fester osv.. tack❤

Skrivet av  Fredrik Ornstam  - 2018-08-04

Bra artiklar och snabb leverans!! Super!!

Skrivet av  Hanna Nylund  - 2018-07-30

Allt motsvarade våra förväntningar. Snabbt hanterat från beställning till leverans

Skrivet av  Sofia Hoglin  - 2018-07-29

Väldigt nöjd, fick paketet dagen efter jag beställt!

Skrivet av  Maritta Holmlund  - 2018-07-27

Supersnabb leverans, väl paketerad, bra kontakt med kundtjänsten 👍lätt att hitta i webbutiken, återkommer säkert, inom en snar framtid 😍😀

Skrivet av  Amina Sahmoud  - 2018-07-25

Jätte bra kom i tid och bra förpackade.

Skrivet av  Helene Westerberg  - 2018-07-20

Allt har varit till belåtenhet. Ska varmt rekommendera er. Mvh Helene

Skrivet av  Agneta Westman  - 2018-07-18

MYCKET SNABB OCH BRA LEVERANS. KUNDE HÄMTA DEN PÅ "AFFÄREN " I FLEMINGSBERG UTAN EXTRA KOSTNADER. TOPPEN.

Skrivet av  Andreas Brenemark  - 2018-07-17

leveransen kom i tid och paketet var bra packat så de ger jag 5/5

Skrivet av  Rebecka Korpi  - 2018-07-17

Ja det fick jag. Snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Bo Zetterqvist  - 2018-07-17

Leveransen var något av ett rekord! Ca 18 timmar från att jag beställt den fick jag ett SMS från posten. Imponerande!

Skrivet av  ebm-papst AB  - 2018-07-02

Jättesnabb leverans! Paketet var väl paketerat och en bra upplevelse totalt.

Skrivet av  Marko Hauska  - 2018-07-02

Mycket positiv till detta köp som gick överraskande snabbt och glasen var ordentligt packade!

Skrivet av  Emelie Franck  - 2018-07-01

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Yvonne Flink  - 2018-07-01

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Marzena Nordin  - 2018-07-01

Snabb leverans (dagen efter beställningen (!)), ordentligt packad. Tack för bra service och fina produkter!

Skrivet av  Emma Viitala Åslund  - 2018-06-23

Fick varorna dagen efter, trots sen beställning på kvällen. Jätte bra paketerat. Detta ställa kommer jag hädan efter alltid beställa från. Billigt också, så prisvärt!

Skrivet av  Olof Torbjörn Dävehed  - 2018-06-22

Fina saker och imponerande snabb leverans! Kan bara rekommenderas!

Skrivet av  Victor Evegård  - 2018-06-22

Ja de fick jag, tog ca 2 arbetsdagar, nöjd kund

Skrivet av  Ann Blomqvist  - 2018-06-22

Varorna kom i tid det gick snabbt,paketet var var bra packat.

Skrivet av  Sally Svennberg  - 2018-06-22

Otroligt snabb leverans, inga problem någonsin. Rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Kristina Andersson  - 2018-06-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna Appelros Bolin  - 2018-06-15

Allt med packning och leverans var toppen.

Skrivet av  Eva Köhlqvist  - 2018-06-15

Leveransen kom omedelbart, snabbaste någonsin! Väl förpackat!

Skrivet av  Maria Burvall  - 2018-06-10

Allt var rätt och det gick fort!

Skrivet av  Annika Lundholm Moberg  - 2018-06-10

Paketet levererades mycket snabbt, var bra packat.

Skrivet av  Conny Persson  - 2018-06-09

Mycket bra packat o snabb leverans.bra jobbat

Skrivet av  Martin Henriksson  - 2018-06-09

Jag beställde, fick i tid, uppsatta produkten, och hade en sån himla trevligt stund när den väl kom till användning. Partyhallen har ALLTID det jag behöver och levererar alltid i tid, vilket är helt perfekt. I slutändan är ju ett företag som partyhallen till för att tillfredsställa oss med en eller flera produkter som levereras i tid och som håller en bra kvalite- detta har de aldrig misslyckas med. För mig får partyhallen 10 av 5 stjärnor främst pga. leveranstid och smidighet vid beställning, tveka ej- beställ!

Skrivet av  Mikael Eriksson  - 2018-06-03

Supersnabb leverans fick stråhatten dagen efter beställning sådant Gillas!!!

Skrivet av  Linda Vesterlund  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna Zacharczuk  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes Roslund  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara Gadde  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Eva-Marie Andersson  - 2018-05-27

Otroligt snabb leveranstid fick leveransen dagen efter jag beställt. Bra packad i kartongen med plats runt så den var hel

Skrivet av  Alexandra Hellman  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda Svalin  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!

Skrivet av  Camilla Bjureström  - 2018-05-25

Varorna kom på 2 dagar, allt var bra paketerat.

Skrivet av  Amanda Malmström  - 2018-05-25

Stort utbud av mycket roliga saker till ett bra pris! Paketet kom förvånadsvärt fort!

Skrivet av  Libertad Rodriguez  - 2018-05-11

ja, det kom snabbt. Allt var välförpackat. Jag är nöjd

Skrivet av  Vanessa Carmelina Rivera Duque  - 2018-05-07

Helt perfekt allting! hade panik då jag beställde grejerna i sista stund och de levererade verkligen 2 dagar efter kom det beställde onsdag em och fick min beställning på fredag! ni gjorde en mamma och dotter riktigt glad dottern som fyllde 4år önskade dig Vaiana tårta flera månader innan trodde aldrig jag skulle göra bild och att kunna fixa en egen tårta utan att det skulle kosta massa pengar! tack för ni levererar det ni säger 😊

Skrivet av  Camilla Karlsson Hjertqvist  - 2018-05-07

Bra utbud och priser. Mycket snabb leverans. Paketet kom dagen efter jag hade beställt. Toppen!!!!

Skrivet av  Marie Précenth  - 2018-05-06

Ja jag fick varorna i tid. De var väl förpackade!

Skrivet av  Lena Tholin  - 2018-05-06

Väldigt snabb leverans, hade den nästa dag!

Skrivet av  Jacob Weber  - 2018-05-06

Stod att den skulle levereras inom 1 till 2 dar när jag beställde på en tisdag men kom inte innan helgen super besviken