Kundomdömen

896 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Birgitta Sonnerfjord  - 2018-04-17

Supersnabb leverans 👍

Skrivet av  Amanda Westman  - 2018-04-17

Fantastisk kundtjänst, supersnabb leverans, över förväntan! Tack Partyhallen!

Skrivet av  Nathalie Särnström  - 2018-04-17

Det gick fort och smidigt att få varorna och de var fint paketerade!! Kommer definitivt att beställa härifrån igen!!

Skrivet av  Sarah Kjellman  - 2018-04-17

Enkel o bra hemsida och supersnabb leverans! Produkterna var över förväntan. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Malin Helgesson  - 2018-04-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Linda Lundberg  - 2018-04-16

Lätt att beställa & leveransen gick supersnabbt!

Skrivet av  Karolin Seger  - 2018-04-16

Fick definitivt mitt paket i tid. Beställde väldigt sent dagen innan men fick paketet redan dagen efter!

Skrivet av  Alexandra Zivkovic  - 2018-04-15

Partyhallen är den bästa platsen att beställa saker till kalas, dem har så fina saker till bästa pris och så snabb leverans! Varorna är väldigt bra paketerade med omsorg. Jag kommer beställa från partyhallen till varje födelsedagsfest!

Skrivet av  Justin Breiler  - 2018-04-15

Alltså leveransen från er var nog det snabbaste jag har varit med om!! Bra packat! Jag är supernöjd och beställer gärna ige

Skrivet av  Sofia Hedlund  - 2018-04-15

Mycket snabb leverans och bra service

Skrivet av  Johan Alan  - 2018-04-05

Mycket bra! Är väldigt nöjd med produkterna och Partyhallen. Servicen är i en klass för sig, mycket trevliga. Tack!

Skrivet av  Emma Bergvall  - 2018-04-04

Varorna kom snabbt och var utmärkt paketerat. Jätte nöjd med allt!

Skrivet av  Ewa Katarina Haraldsson  - 2018-04-03

Snabb leverans, fint packat!! Rekommenderar er varmt till vänner och bekanta. Det blir helt klart fler beställningar 👍

Skrivet av  Madeleine Munch-Nielsen  - 2018-04-01

Supersnabb leverans och perfekt service!!

Skrivet av  Anit Holmbom  - 2018-04-01

Snabb leverans. Nu hoppas jag att jag lyckas med tårtorna..

Skrivet av  Fredrik Theorin  - 2018-04-01

Otroligt snabb frakt och hantering. Grymt bra produkter och toppen utbud. Topp klass utan tvekan

Skrivet av  Linn Sandström  - 2018-04-01

Jag bor i Norrbotten och satt en em runt fyra och beställde gräddsifonen ville ha den innan påsk men av erfarenhet trodde jag inte det skulle hinna komma.MEN dagen efter finns det att hämta på Ica i Älvsbyn HELT OTROLIGT GLAD BLEV JAG.

Skrivet av  Mirsade Buleshkaj  - 2018-04-01

Ja jag fick varorna i tid snabb leverans riktigt nöjd är jag och paketet var väl packat. Så jag ger 5🌟🌟🌟🌟🌟.

Skrivet av  Elvira Häggström  - 2018-03-27

Beställde vid lunch på fredagen, fick sms om att jag kunde hämta dem lördag förmiddag. Mycket bra service. Stod 1-2 arbetsdagar men helgen funkar också verkar det som.

Skrivet av  Ebru Kücükgöl  - 2018-03-22

Väldigt snabb leverans, leverans tiden är 1-2 dagar men kommer oftast nästa dag om man beställer på morgonen.

Skrivet av  Kajsa Svensson  - 2018-03-20

Beställde partygrejer till min 20-årsdag. Lade ordern vid lunchtid en torsdag och fick paketet dagen efter på fredagen. Så himla bra och så himla kul! Fina produkter, bra packat och snabb leverans - precis som det ska vara! Ska verkligen vända mig till Partyhallen vid framtida festligheter.

Skrivet av  Emma Boman  - 2018-03-19

Så himla nöjd, snabb leverans så man nästan inte tror det är sant! Har alltid kommit dagen efter jag beställt!! Partyhallen rekommenderas varmt till alla jag känner!

Skrivet av  Inger Henriksson  - 2018-03-13

Fantastisk bra service snabba att svara på mejl och beställde kl 13 måndag, tisdag kom varorna för hämtning Helt otroligt!!!!

Skrivet av  Sofia Clarensius  - 2018-03-13

Bra, väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mirjeta Sadiku  - 2018-03-12

Ja dom kom som dom skulle o allt var glasklart

Skrivet av  Halina Herati  - 2018-03-12

Jätte snabbt leverans fina saker så nöjdddd tack Rekommenderar verkningen

Skrivet av  Eva Karlsson  - 2018-03-11

Varorna kom jättefort.

Skrivet av  Elin Gustafsson  - 2018-03-10

Jag fick paketet dagen efter att jag beställde!

Skrivet av  Mikael Hedendahl  - 2018-03-09

Varorna kom i tid och var fantastiskt välpackade, jag trodde aldrig att glasflaskor skulle överleva transporten. Partyhallen får bli min nya leverantör helt klart. Mycket nöjd!

Skrivet av  Anita Klevstig  - 2018-03-06

Allt toppen, kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Monica Johannesson  - 2018-03-02

Alla sakerna till sonens Paw Patrol kalas var toppenfina och han är så nöjd och glad och ser fram mot kalaset när han fyller 4 år. Paket var väl inslaget och kom mycket snabbt. Allt superbra

Skrivet av  Fanny Bertilsson  - 2018-02-27

Snabb leverans! Fick varorna dagen efter Beställningen! Superbäst butik! 😊👍

Skrivet av  Patricia Mendez  - 2018-02-26

Kommer att beställa fler gånger, då allt kom väl packad och fortare än väntad. Behövde ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  Lollo Persson  - 2018-02-25

Så otroligt snabbt levererat, jag beställde före lunch och dagen efter fanns paketet att hämta ut.

Skrivet av  Carina Johansson  - 2018-02-23

Supersnabb leverans bra packat. Mycket nöjd

Skrivet av  Maria Friberg  - 2018-02-23

Jag kan bara rekommendera och hoppas fler hittar till er webbutik

Skrivet av  Jenny Jansson  - 2018-02-23

Paketet kom snabbt fram

Skrivet av  Malin Ann-Cathérine Burjan Plato  - 2018-02-23

Beställde varor på måndag eftermiddag och hade varorna på tisdag fm..jättebra bemötande och superbra service.

Skrivet av  Susanne Åhström  - 2018-02-23

Snabbt och enkelt, bra paketering. Är jätte nöjd i det stora hela.

Skrivet av  Madeleine Carlsson  - 2018-02-19

Otroligt snabb leverans! Perfekt för en stressad mamma som inte var ute i god tid!👍🏻

Skrivet av  Johanna Larsen  - 2018-02-19

Fick varorna i tid och det var packat bra allt var perfekt och som det ska vara

Skrivet av  Michaela Karsäter  - 2018-02-18

Jättebra packat och snabb leverans 👍🏻

Skrivet av  Betina Hofer  - 2018-02-18

Supersnabb leverans och fina produkter till väldigt bra priser!

Skrivet av  Fredrika Eliasson  - 2018-02-17

Snabb och smidig leverans! Jätte snabb leverans, djupt imponerad! Och paken var jätte bra packad. Super nöjd!

Skrivet av  Camilla Lindfors  - 2018-02-16

Väldigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Sandra Torinsson  - 2018-02-12

Jag är mer än nöjd. Snabb & Smidig leverans. Beställde och fick mina varor på morgonen dagen efter. Och paketet va perfekt packat.

Skrivet av  Ingela Martina Stahl  - 2018-02-12

Suverän service! Jag var ute i sista sekund och ni gjorde allt för att jag skulle få mina grejer i tid! Och ja dom kom fram i tid och discot blev jättelyckat❤ Tusen, tusen tack !!!

Skrivet av  Felix Eriksson  - 2018-02-12

Bra pris, snabb leverans, välförpackat. Inget att klaga på!

Skrivet av  Alexandra Månsson  - 2018-02-10

Leverans snabbare än väntat! Supernöjd i helheten!

Skrivet av  Johannes Lundsten  - 2018-02-09

Vansinnigt snabb leverans

Skrivet av  Erika Vallius  - 2018-02-07

Snabb leverans! 2 dagar efter beställning. Bra paketering, var lite orolig över tårtoblaten men den var paketerad med bubbelplast mellan två kartongbitar. Handlar definitivt hörifrån igen till nästa kalas!

Skrivet av  Camila Celmira Roman Lara  - 2018-02-05

Ni är bäst !! Hade lite bråttom med min beställning men fick den den dagen jag ville 💙💙💙 kommer garanterad att handla hos er igen ❤

Skrivet av  Ann Lindlöv  - 2018-02-05

Tack för snabb hjälp, god service och trevligt bemötande rekommenderas varmt

Skrivet av  Marie Björk  - 2018-02-04

Mycket snabb leverans väl inpackat så allt var helt vid ankomst

Skrivet av  Pernilla Johansson  - 2018-02-02

Jag fick dom i god tid. Gick snabbare än jag trott å då bor jag långt norrut.

Skrivet av  Kim Eldinadotter  - 2018-01-31

Allt fungerade jättebra, fick paketet omgående och i gott skick.

Skrivet av  Jessica Sjögren  - 2018-01-29

Snabb leverans fick varorna i väldigt god tid. Bra packat kom fram helt . Tummen upp

Skrivet av  Glennie Olsson  - 2018-01-29

Perfekt! Fick mina varor dagen efter Jg beställde dom👍 Allt var helt :) Så nöjd kommer absolut beställa fler gånger :)

Skrivet av  Sofia Bensalem  - 2018-01-28

Med er supersnabba leverans så räddade ni min dotters 1 års kalas ❤️

Skrivet av  Åsa Christina Lövgren  - 2018-01-27

Det gick fort att få hem och det va fina saker och bra pris. Bilderna på nätet stämde bra med verkligheten

Skrivet av  Hisen Hoxha  - 2018-01-26

Jätte bra butik. Snabb leverans och väldigt bra packat. Mycket nöjd.

Skrivet av  Johan Alfred Alex  - 2018-01-26

Allt gick fint och jag fick varorna inom utsatt tid. Bra packat.

Skrivet av  Björn Bogert  - 2018-01-24

Leveransen var utomordentligt snabb

Skrivet av  Nathalie Eriksson  - 2018-01-23

Snabb leverans, bra packat.

Skrivet av  Angelica Ejevad  - 2018-01-23

Hämtade varorna. Trevlig leverans. Snabbt och smidigt!!

Skrivet av  IDA ARVIDSSON  - 2018-01-23

Stort utbud och snabb och smidig leverans. Kommer absolut handla här fler gånger!

Skrivet av  Zuzana Cahunek  - 2018-01-22

Varan kom i tid och allting va i sin ordning 👍

Skrivet av  Hannah Comeau  - 2018-01-21

Fantastiskt bra hemsida! Man behöver inte handla partyartiklar någon annanstans! Allt finns här! Är väldigt glad över att jag råkade snubbla in på eran hemsida! Suveräna priser dessutom! OCH som om inte det vore nog, skitsnabb leverans! Jag är helnöjd och kalaset är räddat!

Skrivet av  Pierre Rundvall  - 2018-01-21

Allt bra paketerat och super snabb leverans, kommer bli perfekt till alla hjärtans dag!! ☺️

Skrivet av  Petra Stejdahl  - 2018-01-20

Ni skickar ut era ordrar fort, vilket är kanon i o m att Postnord inte alltid levererar i tid. ;) Enkel hemsida att beställa ifrån så jag kommer handla igen!

Skrivet av  Ida Agneta Andersson  - 2018-01-16

Snabb leverans i en bra förpackning.

Skrivet av  Mariana Kemter  - 2018-01-15

Varorna kom redan dagen efter. Paketerat väl. Hemsidan var lätt att söka/hitta på.

Skrivet av  Justyna Banasik  - 2018-01-15

Jättesnabb leverans och toppen varor! Rekomenderar:)

Skrivet av  Annelie Sjöberg  - 2018-01-15

Väldigt snabb leverens.

Skrivet av  Joakim Törnquist  - 2018-01-15

Fick spelet dagen efter vilket var en räddning då det var en present och behövdes dagen då det kom

Skrivet av  Sandra Dahlberg  - 2018-01-14

Jag bestllde först en för stor storlek. Tog kontakt med butiken som hjälpte mig snabbt med bytet och skickade med en retursedel. Jag fick den första dräkten dagen efter jag beställt och den andra dagen efter jag beställde den. Är super nörjd med allt och rekommenderar starkt denna butik.

Skrivet av  Rasmus Juteryd  - 2018-01-14

Återigen fantastisk leverans, blir lika överraskad när dagenefter leverans funkar!

Skrivet av  Maria Olivebring  - 2018-01-12

Jag fick en snabb leverans och allt var i sin ordning så det var toppenbra! :)

Skrivet av  Stina Påhlson  - 2018-01-07

Toppen att leveransen komma så snabbt

Skrivet av  Dennis Wiktor Bo Andersson  - 2017-12-24

Snabb leverans och hög kvalitet på allt som köptes!

Skrivet av  Sven-Olof Harald Ljunggren  - 2017-12-24

varorna kom med posten dan efter beställning

Skrivet av  Aila Tuominen  - 2017-12-24

Mycket bra och snabb service och leverans.Tack! God Jul!

Skrivet av  Katarina Monika Johansson  - 2017-12-23

Är jätte nöjd, snabb leverans :) mycket att välja på. kommer att i fortsättningen att handla från er God Jul

Skrivet av  Camilla Rosvall  - 2017-12-22

Snabb leverans! Kan varmt rekommendera Partyhallen!

Skrivet av  Marie Anyichie  - 2017-12-21

Mycket bra och snabba, rekommenderas verkligen

Skrivet av  Helena Linder  - 2017-12-21

Japp varorna kom snabbt☺ inga problem med det paketerade paketet👍

Skrivet av  Per-Olof Östlund  - 2017-12-21

Bra och pålitlig leverantör, varorna kom direkt och allt var med.

Skrivet av  Lars von Wachenfeldt  - 2017-12-20

Mycket trevlig o hjälpsam personal! Top notch!

Skrivet av  Kjell Willén  - 2017-12-19

Helt nöjd. Snabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Aline Markarian  - 2017-12-19

Ja jag fick varorna i tid och allt var bra.

Skrivet av  Jannica Ståleborg  - 2017-12-19

Snabb leverans mycket nöjd

Skrivet av  Jeannette Christine Jonsson Aagesson  - 2017-12-18

Jättebra, snabb leverens, perfekt👍

Skrivet av  Tommy Jonsson  - 2017-12-18

Varan kom i tid och var bra förpackad😊

Skrivet av  Emma Ekström  - 2017-12-01

Jätte bra. Snabb leverans!

Skrivet av  Emma Danielsson  - 2017-12-01

Bara+ , snabbt, smidigt, väl packat

Skrivet av  Carina Åsman  - 2017-11-30

Fick en snabb och leverans, bra packerat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Pia Bermsten  - 2017-11-29

Lätt att beställa, snabb leverans . Jag är jättenöjd!

Skrivet av  Marie-Louise Ewerth Lindström  - 2017-11-28

Partyhallen kommer jag allid att tala varmt om. Så underbar kundtjänst alltså!! Varorna levererades efter bara någon dag och var riktigt bra förpackade. Och kontakten med kundtjänst är jätte fin. Superbra service och det märks att ni uppskattar era kunder! Jag har talat varmt om Partyhallen och vi kommer att vara kunder till er långt framöver!

Skrivet av  Andréa Söderlund  - 2017-11-27

Nöjd med min beställning. Otroligt snabb leverans & väldigt bra priser.

Skrivet av  Samira Kazic  - 2017-11-26

Bra kvalité på produkterna och snabb leverans. Bara positivt!!