1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Kundtjanst@partyhallen.se

Fri frakt från 250 kr - Fri hemleverans från 500 kr

Kundomdömen (1586 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Lisette  - 2020-04-06

Snabb frakt och jättebra packat!

Skrivet av  Mirja  - 2020-04-06

Snabb leverans, super nöjd.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-04-06

Bra leveranstid och prisvärda varor

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-06

Bättre än bäst! Beställde en dräkt som jag ångrade, ringde och en väldigt trevlig kille makulerade ordern direkt. Jag beställde en ny, den kom dagen efter. Väl packat och jag kan inte berömma detta förfarandet mer än med massor av guldstjärnor!

Skrivet av  Inga-Lill  - 2020-04-06

Jättenöjd med sakerna och servicen, fick varorna väldigt snabbt. Är väldigt nöjd 👍

Skrivet av  Ulrika  - 2020-04-06

Mycket bra service och snabb leverans .

Skrivet av  Anne-Marie  - 2020-04-06

Enkelt att beställa o välja betalsätt. Fantastiskt snabb leverans 2dgr. Inga skador o MYCKET väl packat‼️ Kan rekommenderas. Återkommer gärna.

Skrivet av  Pia  - 2020-04-05

Allt fungerade utmärkt.

Skrivet av  Christel  - 2020-04-05

Leveransen gick mycke snabbt! Ett par dagar bara. Paketet var bra pakat.

Skrivet av  Jenny  - 2020-04-05

Bra utbud, snabb leverans, tip top.

Skrivet av  Leif  - 2020-04-05

Allt perfekt!! Överraskande snabb o bra leverans😀

Skrivet av  Marie  - 2020-04-05

Snabb leverans. Produkten väl paketerad.

Skrivet av  Emelie  - 2020-04-05

Paket kom fort och packat väldigt bra!

Skrivet av  Erik  - 2020-04-05

Köpet fungerade mycket bra och snabbt.

Skrivet av  Christel  - 2020-04-04

Leveransen gick mycke snabbt! Ett par dagar bara. Paketet var bra pakat.

Skrivet av  Sofia  - 2020-04-04

Snabb leverans, precis som utlovat.

Skrivet av  Eva-Britt  - 2020-04-04

Lätt och snabbt att beställa, bra paketerat och varorna kom efter 1! dag. Nytt rekord :-)

Skrivet av  Alma  - 2020-04-04

De kom I tid, helt och fint

Skrivet av  Stina  - 2020-04-04

Varorna kom i tid. Paketet var bra. Jag är nöjd

Skrivet av  Inger  - 2020-04-04

Snabb leverans. Bra packat 👍

Skrivet av  Annika  - 2020-04-04

Snabb leverans! Skulle absolut handla hos Partyhallen igen!

Skrivet av  Veronica  - 2020-04-04

Smidigt sätt att köpa roligt godis till påskäggen. Snabb leverans.

Skrivet av  Lotta  - 2020-04-03

Supersnabb leverans, hade paketet dagen efter jag beställde!

Skrivet av  Mimoza  - 2020-04-03

Super nöjd. Det gick väldigt snabbt

Skrivet av  Linnéa  - 2020-04-03

Supersnabb leverans och jättebra förpackat!

Skrivet av  Pernilla  - 2020-04-03

Allt var superbra

Skrivet av  Erika  - 2020-04-03

Jättesnabb leverans! Helt perfekt 👌

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-03

Jättelätt att beställa, snabb leverans till dörren, bra hjälp vid kundtjänst då jag la till fel ballongsiffra.

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-03

Gick snabbt från beställningen!

Skrivet av  Kristina  - 2020-04-03

Smidigt och snabbt,tack!

Skrivet av  Jimmy  - 2020-04-03

Kom snabbt bra packat så bara massa plus kommer beställa igen

Skrivet av  Johanna  - 2020-04-03

Bra och snabb leverans!

Skrivet av  Viviann  - 2020-04-03

Snabb leverans. Paketet väl inpacketarat och skyddat. Supernöjd!

Skrivet av  Helene  - 2020-04-03

Väldigt nöjd med det jag köpte.

Skrivet av  Berit  - 2020-04-03

Varan kom snabbt. Paketet var bra packat i en liten kartong!

Skrivet av  Ingmari  - 2020-04-02

Kom i tid och bra paketerat

Skrivet av  Marie  - 2020-04-01

Allt till belåtenhet. Snabb leverans

Skrivet av  Minna  - 2020-04-01

Varor kom snabbt.Bra kvalite

Skrivet av  Tina  - 2020-03-31

Väldigt snabb leverans, bra förpackat.

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-03-31

Varor kommer alltid i tid Paketerat väl Har aldrig behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Sandra  - 2020-03-31

Jag fick mina varor väldigt fort

Skrivet av  Henrik  - 2020-03-31

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Elsy  - 2020-03-30

Jag är jättenöjd med produkterna jag köpte. Blev glatt överraskad över den snabba leveransen. Tack från mig.

Skrivet av  Christina  - 2020-03-30

Varorna kom i tid. De var bra paketerade. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Kristin  - 2020-03-30

Paketet kom jättesnabbt. Allt flöt smidigt. Inget som krånglade.

Skrivet av  Kajsa  - 2020-03-30

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Petra  - 2020-03-30

Mycket bra och snabb leverans 👍

Skrivet av  Sandra  - 2020-03-30

Snabb leverans och bra utbud , det tackar vi för

Skrivet av  Katarina  - 2020-03-30

Kom i tid och det var bra packat:)

Skrivet av  Anneli  - 2020-03-30

Super snabb leverans! Sååå bra

Skrivet av  Carla  - 2020-03-30

Bra packat och snabb leverans. Tog 2 dagar.

Skrivet av  Anton  - 2020-03-29

Allt va bra. 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-29

Otroligt snabb leverans, beställde rätt sent men kunde hämta ut paketet dagen efter. Bra paketerat!

Skrivet av  Lisa  - 2020-03-29

Supersmidigt köp och snabb leverans

Skrivet av  Helena  - 2020-03-29

Jag är imponerad. Beställde sent söndag kväll och tisdag eftermiddag låg paketet i brevlådan. Kanon. Bra emballerat, tårtbilden helt intakt. Kommer självklart att beställa mer från Partyhallen. Bara positiva erfarenheter.

Skrivet av  Päivi  - 2020-03-29

Supersnabb leverans verkligen, mycket trevligt bemötande i kundtjänsten!

Skrivet av  Marie  - 2020-03-29

Fick varor snabbare än vad jag hade förväntat mig då det kom redan dagen efter .

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-29

Leveransen gick väldigt fort. Mycket nöjd

Skrivet av  Siv  - 2020-03-28

Fick varorna i tid. packeteringen var bra.

Skrivet av  Carina  - 2020-03-28

Kom fram snabbt

Skrivet av  Mona  - 2020-03-28

Snabbt och bra! Inget att klaga på.

Skrivet av  Eva-Lott  - 2020-03-28

Väldigt snabbt och smidigt. Perfekt!!

Skrivet av  Anette  - 2020-03-28

Jag fick varorna i tid o allt fungera bra.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-28

Vart så imponerad av hur fort det gick att få hem paketet. Tror det är den snabbaste hanteringen och till mitt postombud jag har varit med om och det älskar jag. Tackar så mycket :)

Skrivet av  Carina  - 2020-03-28

Kul och lite annorlunda utbud. Väldigt snabb leverans och bra förpackat. Har bara positivt att säga om den här beställningen.

Skrivet av  Jan  - 2020-03-28

Allt var till största belåtenhet!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-27

Jättesnabb leverans, bra pris, inget som helst att klaga på.

Skrivet av  Anita  - 2020-03-27

Allt fungerade perfekt!😊

Skrivet av  Sara  - 2020-03-27

Jag fick varan i tid, paketet var väl packat och helt när de ankom. Har inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Anna  - 2020-03-27

Inga problem! Kom i tid!

Skrivet av  Neta  - 2020-03-27

Super bra skickar varorna snabbt. ! Rekommenderas starkt !

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-03-26

Snabb leverans och bra beskrivning av produkterna.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-03-25

Snabb leverans och återkoppling (bekräftelse och sms om uthämtning)

Skrivet av  Ulla  - 2020-03-25

Suverän snabb leverans. Mycket nöjd

Skrivet av  Kjell  - 2020-03-24

Ja allt har funkat bra och snabbt

Skrivet av  Maria  - 2020-03-24

Fick leverensen mycket snabbt, toppen! Allt var helt och precis som det såg ut på bilderna på nätet.

Skrivet av  Eleonor  - 2020-03-23

Suveränt. Den snabbaste leveransen jag upplevt!

Skrivet av  Kalle  - 2020-03-23

Snabb leverans o billiga varor

Skrivet av  Barbro  - 2020-03-22

Rolig butik. Snabb leverans. Bra paketering. Jättenöjd.

Skrivet av  Linda  - 2020-03-22

Bra packat och fick leveransen i tid, kan rekommendera att handla här :-)

Skrivet av  Fadia  - 2020-03-22

Supersnabb levererans! Kanonbra produkter, tack!

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-22

Otroligt snabb leverans, två dagars garantin höll dem! Kommer handla fler gånger 🙏

Skrivet av  Simon  - 2020-03-22

Snabb leverans, smidigt paketerat.

Skrivet av  niklas  - 2020-03-22

Varorna kom i tid och paketet var välpackat, så alla produkter va hela och fina när dom kom.

Skrivet av  Lena  - 2020-03-22

Har alltid varit nöjd. Snabba leveranser

Skrivet av  Lisbet  - 2020-03-22

Är supernöjd med allt. Snabb leverans, paketerat ordentligt i stadig låda.

Skrivet av  Paulina  - 2020-03-21

Supersnabb leverans, bra packat & snabba svar från kundtjänst om varorna innan jag lade beställningen!!

Skrivet av  Ayah  - 2020-03-21

Partyhallen är bäst, bar kvalitet på produkterna, bra service och kund bemötande samt att ni har bra och stort urval.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-20

Levererades galet snabbt! Nöjd.

Skrivet av  Hasse  - 2020-03-20

Snabb leverans o bra packeterat👍

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-20

Snabb och bra leverans. Paket var helt.

Skrivet av  Susana  - 2020-03-18

Fick varorna i tid och väl packat.

Skrivet av  Annis  - 2020-03-18

Älskar denna butiken. Har handlat ett flertal gånger och återkommer med glädje. Sortimentet är fantastiskt. Bra priser, service och blixtsnabb leverans. Jag är supernöjd

Skrivet av  Kristina  - 2020-03-17

Jättenöjd med snabb och välpackad leverans! Rekommenderas!

Skrivet av  Ingegerd  - 2020-03-17

Tog lite lång tid för leverans men nöjd i det stora hela.

Skrivet av  Nadia  - 2020-03-17

Väldigt bra kvalité! Och något som jag verkligen uppskattar är att de förpackas väldigt bra och snabb leverans! Beskrivning av produkten stämmer helt med varan man beställer, och tycker även det är bra priser på produkterna, värt pengarna på de man köper!

Skrivet av  Therese  - 2020-03-16

Jättebra och snabb leverans, supernöjd med butiken trots att färgen var helt värdelös och lyste inte det minsta. Dåligt köp men bra butik

Skrivet av  Maria  - 2020-03-16

Paketet kom i tid, snabb med leverans

Skrivet av  Ola  - 2020-03-16

Bra information och rekordsnabb leverans.

Skrivet av  Caroline  - 2020-03-16

Super snabbt leverans! Lär handla här igen