1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  KRISTINA  - 2021-09-10

Utmärkt service; Håller vad Ni llovar. Snabb leverans! Bra användbara produkter.

Skrivet av  Louise  - 2021-09-09

Enkelt att beställa och snabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2021-09-09

Enkelt att beställa, snabb leverans.

Skrivet av  Ann-charlotte  - 2021-09-08

Varorna kom på utsatt tid å va väl packat

Skrivet av  Jessie  - 2021-09-07

Snabb leverans, kom efter två dagar och på en lördag dessutom!

Skrivet av  Catarina  - 2021-09-07

Det funkade jättebra och det kom på ut lovad tid ” kanon”

Skrivet av  Anna  - 2021-09-07

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  Kenneth  - 2021-09-06

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Zeona  - 2021-09-06

Snabb leverans, bra service från kundtjänst. Mycket nöjd!

Skrivet av  Tina  - 2021-09-04

Jag beställde ballongpumpar och dessa var tydligen slut. Då fick jag ett mail där detta förklarades och att de hade löst det med att packa ner liknande ballongpump. Mycket trevligt med denna info. Snabbt och enkelt. Kan rekommendera Partyhallen för alla.

Skrivet av  Yvonne  - 2021-09-03

Snabb leverans! Mycket bra packat!

Skrivet av  Emelie  - 2021-08-31

Leveransen var snabb och smidig!

Skrivet av  Theresa  - 2021-08-31

Snabb och enkel leverans

Skrivet av  Sara  - 2021-08-30

Ordern kom redan dagen efter även att jag beställde på eftermiddagen. Toppenservice och bra packat.

Skrivet av  Peter  - 2021-08-30

Snabba leveranser, mycket bra produkter och bra priser

Skrivet av  Liza  - 2021-08-29

Snabb leverans!

Skrivet av  Karin  - 2021-08-29

Vi fick varorna i tid! Tog 2-3 dagar. Det var jätte bra eftersom vi var sent ute o var tvungna ha dem ett visst datum.

Skrivet av  Carolina  - 2021-08-22

Snabb leverans och varorna var bra förpackade.

Skrivet av  Åsa  - 2021-08-22

Bra produkter. Och supersnabb leverans. Helt underbart

Skrivet av  Maria  - 2021-08-22

Snabb leverans

Skrivet av  Nebenka  - 2021-08-21

Supernöjd, paketet kom 2 dagar efter beställning, allt kom jätte fint packat, och allt såg som på hemsidan, rekommenderar party hallen 100% kommer att beställa till alla kalaset där ifrån 😀

Skrivet av  Marina  - 2021-08-21

Högsta betyg för snabb leverans.

Skrivet av  Carina  - 2021-08-21

Jag är 100% nöjd med packning och leverans. Det var första gången som jag beställde någonting från er men det blir inte sista. Tack från mig.

Skrivet av  Margitta  - 2021-08-20

Varorna kom fortare än jag hade räknat med. 😄

Skrivet av  Carolina  - 2021-08-20

Fin service och snabb leverans.

Skrivet av  Fia  - 2021-08-19

Bra sida, snabb leverans och bra priser

Skrivet av  Ann  - 2021-08-19

Jag fick varan i mycket god tid. Den var väl inpackad. Jag har inte behövt vara i kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Ann  - 2021-08-18

Fick paketet snabbt och smidigt i brevlådan.

Skrivet av  Mats  - 2021-08-18

Snabb leverans

Skrivet av  Johanna  - 2021-08-17

Paketet kom i tid, bra paketerad.

Skrivet av  Madeleine  - 2021-08-17

Detta var första gången jag beställde från Partyhallen och jag har inget att anmärka på. Snabb leverans och produkterna motsvarade mina förväntningar.

Skrivet av  Margareta  - 2021-08-17

Varorna kom dagen efter beställning!

Skrivet av  Tina  - 2021-08-17

Snabb leverans👍🏻

Skrivet av  Lovisa  - 2021-08-17

Så imponerad över den snabba leveranstiden som var mindre än 24 timmar!!!

Skrivet av  kanika  - 2021-08-16

Partyhallen is a good shop which delivers on time. My wife orders from it many times. Some of the product quality can be improved but overall a good experience to shop here for a party.

Skrivet av  Madelene  - 2021-08-16

Snabb leverans, bra priser. Vi är nöjda

Skrivet av  Ingela  - 2021-08-16

Bra paketerat, snabb leverans. Bra kvalitet på varorna.

Skrivet av  Susanne  - 2021-08-16

Smidig att beställa, snabb leverans, inte onödigt stort paket! Kommer att handla fler gånger!

Skrivet av  Nina  - 2021-08-15

Superbra som vanligt!!!

Skrivet av  Sara-Gunilla  - 2021-08-13

Super snabb leverans!

Skrivet av  Lina  - 2021-08-10

Jag fick varorna precis i tid och jag är nöjd med hela köpet

Skrivet av  David  - 2021-08-09

Allt var så enkelt, betala, snabb leverans samt hög kvalitet på produkten

Skrivet av  Fia  - 2021-08-09

Bra sida, snabb leverans och bra priser

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-08-09

Kom i tid. Bra packat.

Skrivet av  Merike  - 2021-08-09

Mycket bra intryck- snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Frida  - 2021-08-09

Allt kom supersnabbt är supernöjd kommer verkligen handla hos er flera gånger

Skrivet av  Vizminda  - 2021-08-09

Paketet var ordentligt packat. Jättenöjd!

Skrivet av  Terés  - 2021-08-08

Leverans på två dagar direkt hem i brevlådan.

Skrivet av  Lise-Lotte  - 2021-08-07

Snabb leverans på ett par dagar

Skrivet av  Petra  - 2021-08-07

Snabb leverans och bra paketerat. Väldigt nöjd!

Skrivet av  Alexander  - 2021-08-05

Snabb leverans

Skrivet av  Alexandra  - 2021-08-05

Fick mina varor på tisdag när jag beställde på en lördag så det var fantastiskt

Skrivet av  Gemina  - 2021-08-05

Smidigt att beställ och super snabb leverans. Kommer absolut att beställa mer ifrån partyhallen.

Skrivet av  Susanne  - 2021-08-04

Snabb leverans. Bra produkter! Bra priser

Skrivet av  Marie  - 2021-08-03

Snabb leverans och bra förpackat

Skrivet av  Susanna  - 2021-08-02

Supernöjd! Varorna kom dagen efter beställningen lades. Imponerande!

Skrivet av  Monika  - 2021-08-01

Supersnabb leverans. Bra packat paket.

Skrivet av  Anna  - 2021-07-31

Varorna kom fort efter beställningen och bra packat.

Skrivet av  Ulla  - 2021-07-31

Lätt att beställa, bra priser och snabb leverans. Kan bara rekommenderas.

Skrivet av  Mellah  - 2021-07-31

Snabb leverans.

Skrivet av  Anders  - 2021-07-31

Leveransen var otroligt snabb

Skrivet av  Helena  - 2021-07-30

Alltid lika enkelt att handla här. Och stort plus för snabb leverans.

Skrivet av  Jenny  - 2021-07-29

Jag är nöjd med allt från lätt hemsida, till snabb och enkel leverans. Tack Partyhallen!

Skrivet av  Ulla  - 2021-07-29

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2021-07-27

Supersnabb leverans! Så nöjd!

Skrivet av  Ellionor  - 2021-07-26

Supernöjd, snabbt och enkelt.

Skrivet av  Malin  - 2021-07-26

Snabb leverans, bra produkter och enkelt köp.

Skrivet av  Petra  - 2021-07-26

Varorna kom med god marginal. Bra packat

Skrivet av  Lena  - 2021-07-25

Mycket snabb leverans beställde ena dagen klockan 15.00 levererades dagen efter i min brevlåda

Skrivet av  Birgitta  - 2021-07-24

Mycket bra , snabb leverans, bra packat.

Skrivet av  Catharina  - 2021-07-24

Allt var bra. Supersnabb leverans.

Skrivet av  Sandra  - 2021-07-19

Snabb o smidig leverans !!

Skrivet av  Michelle  - 2021-07-18

Prisvärt, mycket snabb leverans!

Skrivet av  Marita  - 2021-07-18

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Kristina  - 2021-07-18

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Kristina  - 2021-07-18

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Ulla  - 2021-07-16

Snabb handläggning och leverans på utlovad tid.

Skrivet av  Christofer  - 2021-07-15

Det gick hur snabbt som helst och paketet var rejält packat.

Skrivet av  Sofia  - 2021-07-14

Snabb leverans, bra priser samt bra kvalitet! Kommer definitivt att beställa härifrån igen!

Skrivet av  Ronja  - 2021-07-14

Snabb leverans och bra produkter. Mycket nöjd

Skrivet av  Ronja  - 2021-07-13

Snabb leverans och bra produkter. Mycket nöjd

Skrivet av  Isabella  - 2021-07-12

Suuuuuper snabb leverans! Kommer alltid handla här nu, det finns så mycket att välja på!

Skrivet av  Sofia  - 2021-07-12

Snabb leverans,toppen.

Skrivet av  Rebecca  - 2021-07-12

Riktig snabb leverans.

Skrivet av  Mari  - 2021-07-12

Snabb leverans !

Skrivet av  Marie  - 2021-07-11

Allt var jättebra! Smidigt och snabb leverans! Jättenöjd!

Skrivet av  Malin  - 2021-07-11

Oerhört snabb leverans!

Skrivet av  Ulla  - 2021-07-11

Fick varan snabbt o bra paketerad. Tack. Återkommer fler gånger.

Skrivet av  Maisen  - 2021-07-10

Supernöjd med allt.

Skrivet av  Kerstin  - 2021-07-10

Mycket bra och snabbt!

Skrivet av  Natalie  - 2021-07-10

Beställde måndag kväll, paketet ankom på onsdagen. Är mycket nöjd med produkterna och väldigt snabb leverans direkt till brevlådan!

Skrivet av  Anneli  - 2021-07-09

Mycket snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Birgit  - 2021-07-09

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2021-07-09

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Paulina  - 2021-07-08

Väl paketerat paket med enkel öppning. Varor kom snabbare än förväntat. 10/10

Skrivet av  Jennie  - 2021-07-07

Partyhallen får ett högt betyg vad gäller service-graden och att leverera produkterna snabbt. Varorna kom i ett stort väl inslaget paket så ingen risk för skador vid leverans.

Skrivet av  Stefan  - 2021-07-06

Snabb leverans, bra packat!

Skrivet av  Mamoona  - 2021-07-06

Fick varorna i tid (3 dagar bara) och är jättenöjd över hur paketet var packat.

Skrivet av  Annette  - 2021-07-06

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Leena  - 2021-07-05

Allt gick bra. Snabbt och välpackat, rakt ner i brevlåddan… fem stjärnor ⭐️