Kundomdömen

905 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Christina Mårtensson  - 2018-11-25

Toppen! Blixtsnabb leverans 👍🏻👍🏻

Skrivet av  Kim Sundqvist  - 2018-11-25

Supersnabb frakt! 👍

Skrivet av  Ida Forsback  - 2018-11-25

Extremt snabb leverans! Beställde på onsdag eftermiddag och dem var här på fredagen

Skrivet av  Axel Saletti Grill  - 2018-11-25

Snabba på att plocka ihop och skicka

Skrivet av  Kristina Jansson  - 2018-11-25

Bra priser och supersnabb leverans.

Skrivet av  Karin Andersson Modiggård  - 2018-11-25

Helt fantastiskt! Aldrig varit med om en så snabb leverans! Kommer definitivt handla hos er igen:)

Skrivet av  Aurora Lundqvist  - 2018-11-24

Det är första gången jag handlar från partyhallen och jag är SÅ nöjd! Jag kommer att rekommendera butiken till mina vänner! Bra utbud, fantastiskt snabb leverans och produkter av mycket god kvalitet, till ett mycket bra pris!

Skrivet av  Elin Thelberg  - 2018-11-24

Supersnabb leverans och prylar till bra pris

Skrivet av  Aurora Lundqvist  - 2018-11-24

Mycket bra företag! Beställde ena dagen före 14, hade allt redan nästa dag! Allt håller mycket god kvalitet och det var omsorgsfullt packat! 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Jenny Ann-Sofie Kjellberg  - 2018-11-23

Mycket trevlig kommer säkert att beställa fler saker hos er. Det gick snabbt att få varorna.

Skrivet av  Bengt Nordblom  - 2018-11-23

Varorna kom i tid och var bra förpackade i lämpligt förpackningsmaterial. tusen tack! Bengt nordblom

Skrivet av  Marie Frisk  - 2018-11-23

Verkligen positivt överraskad! Snabb leverans och hög kvalitet på kläderna!

Skrivet av  Josefine Messelt  - 2018-11-23

Jag fick varorna snabbare än jag någonsin kunnat förvänta, allt motsvarade mina förväntningar och jag kommer garanterat beställa mer vid nästa tårtbak och kalas!

Skrivet av  Markku Till  - 2018-11-12

Suveränt, snabb leverans och produktbeskrivning stämde.

Skrivet av  Madelaine Hallbäck  - 2018-11-11

Fick packutrymmen mycket snabbt och det var inget att klaga på! 👍👍👍

Skrivet av  Susanne Elgeblad  - 2018-11-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Christine Andersson  - 2018-11-11

Leverans både sabbt och smidigt 👏👏👏

Skrivet av  Ensari Turan  - 2018-11-11

Leverans inom en dag och väldigt god service från personalen som hjälpte till vid en felbeställning. Oroligt nöjd!

Skrivet av  Malva Medin  - 2018-11-10

Fick varorna supersnabbt och allt gick så smidigt!

Skrivet av  Elisabet Westrin  - 2018-11-10

Snabb leverans. Snabb kontakt via mail vid retur.

Skrivet av  Zsuzsanna Fabian  - 2018-11-02

Bra produkter och otroligt snabb leverans

Skrivet av  Klaes Vilhelmsson  - 2018-11-02

Snabb service. Bra och trevlig hemsida. Lätt att finna de man söker.

Skrivet av  Hanna Olin Andersson  - 2018-11-02

Snabb leverans. Lite bättre grejer än väntat. Bra packat! Ingen kontakt med kundtjänst behövdes, nöjd!

Skrivet av  Karin Rydell  - 2018-11-02

Tumme upp - snabbt och effektivt!

Skrivet av  Madelen Karlsson  - 2018-11-02

Fick mina varor supersnappt

Skrivet av  Celia Ahlström Söderling  - 2018-11-02

Jättebra service och kontakt, allt fungerade jättebra och storleksbytet var väldigt smidigt och trevligt bemött.

Skrivet av  Cornelia Hedendahl  - 2018-11-02

Snabb leverans men synd att varorna inte levde upp till förväntningarna.

Skrivet av  Linnéa Holmberg  - 2018-11-02

Bra, bra paketerat, inget att anmärka på

Skrivet av  Lisbeth Anabalon  - 2018-11-01

Mycket snabb leverans och allt bra packad ner

Skrivet av  Mikael Norberg  - 2018-10-23

Lätt att hitta på sidan. Snabb leverans och väl paketerat paket. Tummen upp helt enkelt 👍

Skrivet av  Helena Hedquist  - 2018-10-14

Mitt samlade intryck är mycket bra. Varorna kom i tid och var väl förpackade. (Har inte varit i kontakt med kundtjänst)

Skrivet av  Maria Undemo  - 2018-10-13

Lätt att beställa, snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Pernilla Nordstedt  - 2018-10-13

Super snabbt leverans! Lade min beställning på kvällen och nästa morgon var den packad. Och rimliga priser

Skrivet av  Elisabeth Nordin  - 2018-10-12

Helnöjd med hela beställningen! Smidigt att beställa på nätet, varorna kommer snabbt!

Skrivet av  Emily Örvill  - 2018-09-24

supersnabb leverans!

Skrivet av  Lasse Lehtonen  - 2018-09-24

Kom som lovat i tid och välpackat behövdes ingen kundtjänst kontakt

Skrivet av  Carola Turesson  - 2018-09-24

Toppen! allt jag behövde fanns till min sons blixten mcqueen kalas. Och bra priser. Tusen tack.

Skrivet av  Lina Otto  - 2018-09-23

Snabb frakt, fint packat, fina varor, enkel hemsida 👌🏼

Skrivet av  Mia Levander  - 2018-09-23

Smidig webbutik & Snabb leverans. Tummen upp!

Skrivet av  Pia Marie Fager  - 2018-09-16

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Alexander Topalian  - 2018-09-16

Jag beställde innan kl 16:00 så jag fick den nästa dag riktigt bra gjort av er och postnord

Skrivet av  Angelica Eriksson  - 2018-09-15

Otroligt snabb leverans. Beställde i onsdags morse hade paketet hemma på torsdagen. Va bra storlek på sakerna jag beställde. Inte för smått.

Skrivet av  Barbro Jeppsson  - 2018-09-15

Varorna kom väldigt snabbt (snabbare än utlovat). Bra paketerade. Enkelt att betala med Klarna. Kommer att besöka er webshop fler gånger. Detta va första gången ja handlade hos er.

Skrivet av  Fatih Arikan  - 2018-09-11

Fick mycket snabbt leverans fin packat, personalens kundbemötande var jätte trevliga och välkomnande som man önskade. Blev jätte tacksam för grabbarna 👏👍👍

Skrivet av  Anita Jakobsson  - 2018-09-09

Mycket snabbt expedierat, och väl inslaget.Bara plus

Skrivet av  Eva Barrklev  - 2018-09-09

Paketet kom dagen efter beställningen och allt var i jättefint skick. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Elisabeth Göransson  - 2018-09-08

Blixtsnabb leverans. Toppen att kunna hämta på plats. Oerhört bra service och mycket trevlig och hjälpsam personal.

Skrivet av  Lisa Therése Karlsson  - 2018-09-07

Packetet var väl förpackat och det kom fram i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Gunilla Nilsson  - 2018-09-01

Snabb leverans o supernöjd med varorna

Skrivet av  Lena Nilsson  - 2018-09-01

En butik som jag verkligen tänker rekommendera för sin bra priser och den snabba leveransen. Bra packeterat . Kan inte bli bättre . 👍🏻

Skrivet av  Martin Brage  - 2018-09-01

Bra packat, snabb leverans. Proffsigt intryck. Jag kan rekommendera er butik.

Skrivet av  Else-marieElse Hedlund  - 2018-09-01

Snabbaste leveransen jag varit med om👍 Beställde måndag och varorna var hos mig redan tisdag nästa dag.

Skrivet av  Lina Blomér  - 2018-08-24

Toppen! Enkelt att beställa, snabb leverans & allt uppfyllde förväntningarna!

Skrivet av  Anja Ekstrand  - 2018-08-24

Lysande leverans supersnabbt fick varorna dagen efter beställning Verkligen suveränt!!!

Skrivet av  Solveig Nilsson  - 2018-08-21

Jättesnabb leverans och varorna var bra packeterade.

Skrivet av  Dusica Grozdanovic  - 2018-08-13

Fick paketet dagen efter jag beställt, snabb leverans blev väldigt nöjd med alla produkter och fick det till ett bra pris.

Skrivet av  Gunilla Gallenius  - 2018-08-12

Paketet jättebra, Och varan kom dan efter beställningen, helt otroligt bra, kan ju inte gå snabbare.

Skrivet av  Fernando Campos Sanchez  - 2018-08-12

Jättenöjd! Bra produkter har alltid fått produkterna dagen efter! Happy-customer!

Skrivet av  Linda Falkenberg Åhfelt  - 2018-08-12

Otroligt snabb leverans och fina prudukter.

Skrivet av  Jennifer Larsson  - 2018-08-11

Varorna i tid, mycket bra! Paketet var bra packat!

Skrivet av  Elinore Johansson  - 2018-08-11

Mycket bra saker som var bättre än jag förväntat mig. Packat väldigt bra och man fick det snabbt efter beställning!

Skrivet av  Inga-Lill Svensson  - 2018-08-05

Otrolig snabb leverans och trevligt bemötande!!! Har beställt hos er tidigare och samma goda betyg TACK

Skrivet av  Caroline Phalén  - 2018-08-05

Snabb leverans! Inga skador på paketet.

Skrivet av  Sintia Kalo  - 2018-08-05

Jag fick varorna i snabb leverans och sååå nöjd kund är jag kommer garanterat beställa på kalas fester osv.. tack❤

Skrivet av  Fredrik Ornstam  - 2018-08-04

Bra artiklar och snabb leverans!! Super!!

Skrivet av  Hanna Nylund  - 2018-07-30

Allt motsvarade våra förväntningar. Snabbt hanterat från beställning till leverans

Skrivet av  Sofia Hoglin  - 2018-07-29

Väldigt nöjd, fick paketet dagen efter jag beställt!

Skrivet av  Maritta Holmlund  - 2018-07-27

Supersnabb leverans, väl paketerad, bra kontakt med kundtjänsten 👍lätt att hitta i webbutiken, återkommer säkert, inom en snar framtid 😍😀

Skrivet av  Amina Sahmoud  - 2018-07-25

Jätte bra kom i tid och bra förpackade.

Skrivet av  Helene Westerberg  - 2018-07-20

Allt har varit till belåtenhet. Ska varmt rekommendera er. Mvh Helene

Skrivet av  Agneta Westman  - 2018-07-18

MYCKET SNABB OCH BRA LEVERANS. KUNDE HÄMTA DEN PÅ "AFFÄREN " I FLEMINGSBERG UTAN EXTRA KOSTNADER. TOPPEN.

Skrivet av  Andreas Brenemark  - 2018-07-17

leveransen kom i tid och paketet var bra packat så de ger jag 5/5

Skrivet av  Rebecka Korpi  - 2018-07-17

Ja det fick jag. Snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Bo Zetterqvist  - 2018-07-17

Leveransen var något av ett rekord! Ca 18 timmar från att jag beställt den fick jag ett SMS från posten. Imponerande!

Skrivet av  ebm-papst AB  - 2018-07-02

Jättesnabb leverans! Paketet var väl paketerat och en bra upplevelse totalt.

Skrivet av  Marko Hauska  - 2018-07-02

Mycket positiv till detta köp som gick överraskande snabbt och glasen var ordentligt packade!

Skrivet av  Emelie Franck  - 2018-07-01

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Yvonne Flink  - 2018-07-01

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Marzena Nordin  - 2018-07-01

Snabb leverans (dagen efter beställningen (!)), ordentligt packad. Tack för bra service och fina produkter!

Skrivet av  Emma Viitala Åslund  - 2018-06-23

Fick varorna dagen efter, trots sen beställning på kvällen. Jätte bra paketerat. Detta ställa kommer jag hädan efter alltid beställa från. Billigt också, så prisvärt!

Skrivet av  Olof Torbjörn Dävehed  - 2018-06-22

Fina saker och imponerande snabb leverans! Kan bara rekommenderas!

Skrivet av  Victor Evegård  - 2018-06-22

Ja de fick jag, tog ca 2 arbetsdagar, nöjd kund

Skrivet av  Ann Blomqvist  - 2018-06-22

Varorna kom i tid det gick snabbt,paketet var var bra packat.

Skrivet av  Sally Svennberg  - 2018-06-22

Otroligt snabb leverans, inga problem någonsin. Rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Kristina Andersson  - 2018-06-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna Appelros Bolin  - 2018-06-15

Allt med packning och leverans var toppen.

Skrivet av  Eva Köhlqvist  - 2018-06-15

Leveransen kom omedelbart, snabbaste någonsin! Väl förpackat!

Skrivet av  Maria Burvall  - 2018-06-10

Allt var rätt och det gick fort!

Skrivet av  Annika Lundholm Moberg  - 2018-06-10

Paketet levererades mycket snabbt, var bra packat.

Skrivet av  Conny Persson  - 2018-06-09

Mycket bra packat o snabb leverans.bra jobbat

Skrivet av  Martin Henriksson  - 2018-06-09

Jag beställde, fick i tid, uppsatta produkten, och hade en sån himla trevligt stund när den väl kom till användning. Partyhallen har ALLTID det jag behöver och levererar alltid i tid, vilket är helt perfekt. I slutändan är ju ett företag som partyhallen till för att tillfredsställa oss med en eller flera produkter som levereras i tid och som håller en bra kvalite- detta har de aldrig misslyckas med. För mig får partyhallen 10 av 5 stjärnor främst pga. leveranstid och smidighet vid beställning, tveka ej- beställ!

Skrivet av  Mikael Eriksson  - 2018-06-03

Supersnabb leverans fick stråhatten dagen efter beställning sådant Gillas!!!

Skrivet av  Linda Vesterlund  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna Zacharczuk  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes Roslund  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara Gadde  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Eva-Marie Andersson  - 2018-05-27

Otroligt snabb leveranstid fick leveransen dagen efter jag beställt. Bra packad i kartongen med plats runt så den var hel

Skrivet av  Alexandra Hellman  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda Svalin  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!