1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Isabella  - 2023-02-04

Snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Karin  - 2023-02-03

Jag fick dom dagen efter min beställning 😊 mycket praktiskt förpackat

Skrivet av  Marie  - 2023-01-30

Jag beställde varan på kvällen och dagen efter kunde jag åka och plocka upp den. Väldigt smidigt.

Skrivet av  Anders  - 2023-01-30

Mycket seriös internet-handel. Fortsätt så!

Skrivet av  Pia  - 2023-01-28

Mycket snabb leverans och bra packeterar

Skrivet av  Lisa  - 2023-01-28

Varorna levererades dagen efter jag beställt dem. Mycket nöjd.

Skrivet av  Johanna  - 2023-01-26

Kul grejer till bra priser, suverän kundtjänst och oerhört snabb leverans - beställde det måndag förmiddag, tisdag förmiddag fick jag SMS om att det levererats. Outstanding.

Skrivet av  Lena  - 2023-01-23

Varan skickades snabbt till mig och den var helt enligt beskrivning. Mycket nöjd

Skrivet av  Tommy  - 2023-01-23

Snabb leverans och välpaketerat 👍

Skrivet av  Anita  - 2023-01-22

Varorna kom snabbt och var bra packat !

Skrivet av  Jannike  - 2023-01-20

Bra service och snabb leverans ! Hade varorna dagen efter beställning!

Skrivet av  Mariam  - 2023-01-20

Mycket snabb leverans, väldigt nöjd!

Skrivet av  Sanna  - 2023-01-18

Enkelt att beställa, bra bilder och bra beskrivningar så man vet vad man får. Uppskattar också att ni skickar i lagom stora lådor och inte skickar "en massa luft". Alltid snabb leverans.

Skrivet av  Kjell  - 2023-01-16

snabbt och smidig beställning och köp.

Skrivet av  Annica  - 2023-01-14

Så nöjd Allt jätte bra finns inget att klaga på🙏😊

Skrivet av  Isabelle  - 2023-01-14

Väldigt nöjd med snabb leverans, beställde på onsdag eftermiddag och på torsdagen kunde jag hämta ut paketet hos ombud.

Skrivet av  Marika  - 2023-01-14

Mycket bra kommer garanterat handla hos er igen 🙏

Skrivet av  Jasmina  - 2023-01-14

Rekommenderas varmt

Skrivet av  Helena  - 2023-01-13

Smidigt att beställa, bra utbud, mycket snabb leverans.

Skrivet av  Sabina  - 2023-01-12

Supersnabb leverans, allt var bra 😊

Skrivet av  Sara  - 2023-01-08

Bästa och snabbaste leveransen jag varit med om. Fick mitt paket inom 24h. Beställde på kvällen och fick varorna på eftermiddagen dagen efter.

Skrivet av  Vallin  - 2023-01-07

Fruktansvärt snabb frakt. Ni är SÅ grymma. Räddat mig så många gånger i mitt tårtbak. Hoppas ni utökar ert sortiment även med siliconforms och utstansare .

Skrivet av  beatrice  - 2023-01-07

Stort plus för supersnabb frakt! =)

Skrivet av  Solvig  - 2023-01-07

Rekordsnabbleverans och väl packat

Skrivet av  Jan  - 2023-01-06

SNABBT OCH BRA

Skrivet av  Marie-Louise  - 2023-01-06

Mycket bra packat och oerhört snabb leverans! Toppen

Skrivet av  Razaz  - 2023-01-05

Leverransen var i god tid och det var snyggt packat samt ingen förstörd förpackning. Allt var helt enkelt på topp! :)

Skrivet av  Silvana  - 2023-01-01

Varorna kom inom 1 dag och var utmärkt paketerad. Är jättenöjd med alla köp på partyhallen.se

Skrivet av  Christina  - 2022-12-27

Varan kom snabbt och mycket väl förpackat! Uppskattar också att ni är så måna om kunderna! Mycket trevligt bemötande!

Skrivet av  Björn  - 2022-12-25

Snabb leverans, fick grejerna dagen efter

Skrivet av  Lennart  - 2022-12-25

Beställde sent, men fick ändå supersnabb och perfekt leverans.

Skrivet av  Christel  - 2022-12-24

Jag är väldigt förvånad över att det gick så snabbt att få hem varorna. Det var ett jätte stort ++

Skrivet av  Victoria  - 2022-12-23

Snabb leverans. Väldigt bra och snabb hjälp av kundtjänst.

Skrivet av  Karin  - 2022-12-20

Jag hade missat internet beställningen men blev mycket vänligt och proffsigt bemött på ”lagret” i Fl. berg. Hela mitt köp ordnades på en kort stund och jag åkte därifrån jättenöjd. Ska handla flera gånger nästa år.

Skrivet av  Teresia  - 2022-12-19

Fantastiskt mycket bra priser sjukt snabb leverans uppskattade saker samt väldigt kul och ligga och kvälls fynda tack för att ni finns

Skrivet av  Marie  - 2022-12-19

Kontakten med personalen & kundtjänst var bra. Jag upplevde ett mycket fint samarbete. Tack 🌹🌟

Skrivet av  Rebecca  - 2022-12-18

Fick varor i tid!

Skrivet av  Kenneth  - 2022-12-18

Fantastisk service och bra kvalite på produkten. Beställde på en söndag och fick paketet på tisdagen.

Skrivet av  Gunilla  - 2022-12-17

Snabb och säker leverans! Kontakten med kundtjänst får högsta betyg, trevliga och mycket servicevänliga!

Skrivet av  Maria  - 2022-12-17

Stort sortiment, snabb leverans och bra förpackat!

Skrivet av  Birgitta  - 2022-12-17

Snabb leverans till önskat utlämningsställe. Bra förpackat, inget skadat. Är nöjd!

Skrivet av  Joanna  - 2022-12-17

Beställde tomteutklädnad i början av dec men märkte i mitten att beställningen inte dykt upp. Efter kontakt med kundtjänst fick jag besked en vecka före jul om att den ”slarvats bort i posten” och tomteskägget i beställningen nu är slutsålt. För sent att skicka ny beställning alt beställa någon annanstans så nära jul så får ju bli en jul utan tomte för min 4-åring pga detta!! Bor i håla så går inte att köpa i butik… Fick en sketen rabattkod som kompensation. Mycket missnöjd!

Skrivet av  Johnny  - 2022-12-17

Supernöjd! Otroligt snabb leverans 22 tim. Det är den snabbaste leverans jag varit med om. Jag beställde samtidigt från coopers candy liknande produkter, det tog 7 dagar, ganska sämst. Jag behövde bla. ett tärnljus som jag var sen med, men det blev ju inga problem när det gick så fort.

Skrivet av  Elisabeth  - 2022-12-16

Jag fick bekräftelse så snabbt och mindre än ett dygn senare kunde jag hämta mitt paket! Jag betalade direkt när jag hämtat paketet och fick efter någon timme bekräftelse på att fakturan var betald’ Fantastiskt så snabbt hela köpet gick!’ Aldrig varit med om så snabb hantering!

Skrivet av  Jonas  - 2022-12-16

Snabb och smidig leverans, helt nöjd!

Skrivet av  barbro  - 2022-12-15

Är jättenöjd med både leveranstid och packning! Ny kund,men återkommande!

Skrivet av  Åsa  - 2022-12-15

Snabb leverans till dörren!

Skrivet av  Linda  - 2022-12-15

Jättebra och snabb leverans!

Skrivet av  Gitte  - 2022-12-15

Fick varan väldigt snabbt

Skrivet av  Birgitta  - 2022-12-15

Snabb leverans o mycket väl paketerat

Skrivet av  Kristin  - 2022-12-14

Inga problem med varken beställning eller leverans

Skrivet av  Evy-Marie  - 2022-12-14

Mycket nöjd över snabb behandling av min beställning och bra förpackat!

Skrivet av  Diana  - 2022-12-14

Superbra, fick varor mycket tidigt. Bra packat.

Skrivet av  Evy-Marie  - 2022-12-13

Mycket nöjd över snabb behandling av min beställning och bra förpackat!

Skrivet av  Sophia  - 2022-12-12

Enkelt att beställa och snabb leverans. Inget strul med något. Seriöst företag.

Skrivet av  Christine  - 2022-12-12

Paketet var bra inpackat och varorna kom fort. Mycket nöjd över denna sida.

Skrivet av  Pia  - 2022-12-11

Snabb leverans

Skrivet av  Diana  - 2022-12-11

Superbra, fick varor mycket tidigt. Bra packat.

Skrivet av  Tomas  - 2022-12-11

Det gick otroligt fort att få hem varorna. Två dagar bara tror jag. Inget att klaga på. Bara plus.

Skrivet av  Gun-britt  - 2022-12-11

Allt var bra

Skrivet av  Olof  - 2022-12-11

Bra priser och utbud! Snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2022-12-10

Snabb leverans

Skrivet av  Elsa  - 2022-12-10

Snabb leverans, paketet var väl packat och jag är mycket nöjd med mina köp

Skrivet av  Anneli  - 2022-12-10

Bra packat, snabb leverans 👍

Skrivet av  Marie  - 2022-12-10

Snabbt och bra.

Skrivet av  Helena  - 2022-12-10

Snabb leverans,bra packat

Skrivet av  Ingemar  - 2022-12-09

Paketet kom i god tid och var noggrant packat.

Skrivet av  Frida  - 2022-12-09

Fick så otroligt bra hjälp via mailkontakt. Snabb leverans!

Skrivet av  Theresia  - 2022-12-09

Enkelt o smidigt. Paketet kom snabbt

Skrivet av  Annica  - 2022-12-03

Snabb leverans, enkel köpupplevelse. Smidigt

Skrivet av  Mats  - 2022-12-02

Kom snabbt i bra packning

Skrivet av  Kjell  - 2022-12-01

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Ulla  - 2022-12-01

Snabb service och fina varor.

Skrivet av  Eva  - 2022-11-30

Allt kom snabbt fram. Jättebra varor och BRA PRISER

Skrivet av  Sara  - 2022-11-30

Paketet kom väldigt snabbt och var fint packat. Tack för snabb service

Skrivet av  Anne  - 2022-11-29

Leveransen kom i tid och den var omsorgsfullt packad!

Skrivet av  Melanie  - 2022-11-29

Jag beställde mina varor på en fredag och döm om min förvåning när paketet kom fram mindre än 24h senare, på en lördag. Det händer ju inte så ofta! Jag ångrar inte mina köp härifrån och kommer säkerligen att beställa fler gånger. Supersnabb leverans, väldigt bra och säkert packat, fina varor!

Skrivet av  Felicia  - 2022-11-28

Förvånansvärt snabb leveras!! Beställde på fredag runt 14 och fick sms att paketet fanns för uthämtning lördag morgon.

Skrivet av  Carina  - 2022-11-28

Blev riktigt imponerad av hur fort jag fick mina kalendrar

Skrivet av  Sara  - 2022-11-28

Paketet kom väldigt snabbt och var fint packat. Tack för snabb service

Skrivet av  natalie  - 2022-11-28

Snabbaste leveransen jag varit med om någonsin!

Skrivet av  Soraia  - 2022-11-28

I am very satisfied! Everything went smoothly.

Skrivet av  Monika  - 2022-11-28

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Jeanette  - 2022-11-28

Snabb leverans och fina produkter!

Skrivet av  Patricia  - 2022-11-28

Varorna kom snabbt,väl inpaketerade! Mycket nöjd!

Skrivet av  Malin  - 2022-11-27

Absolut snabbaste leveransen jag varit med om någonsin! Och sjukt bra priser! 💯

Skrivet av  Agneta  - 2022-11-27

De kom fortare än jag trodde. Glatt överraskad.

Skrivet av  Ann-Sofi  - 2022-11-27

Snabb leverans. Säkert förpackat och fin låda🎄

Skrivet av  Irene  - 2022-11-27

Det är första gången som jag beställer från Partyhallen och jag kan inte vara mer nöjd. Kul sortiment, prisvärt och supersnabb leverans. Allt har varit till största belåtenhet.

Skrivet av  Sara  - 2022-11-27

Snabb leverans men vissa varor var trasiga..

Skrivet av  Sanna  - 2022-11-26

Snabb leverans, och bra packat.

Skrivet av  madeleine  - 2022-11-26

hur recenserar jag detta rättvist? jag är otroligt nöjd med mitt köp hos er, jag är glad att jag valde partyhallen för att beställa saker till babyshower! en sån otroligt snabb leverans, så omsorgsfullt paketerat och väldigt fina produkter. var orolig att jag inte skulle hinna få hem eller att något skulle saknas, men tji fick jag, bästa partyhallen ordnade det snabbt och fick hem allt jag beställde! :) rekommenderar er vidare till omgivningen! :) tack!! ☆

Skrivet av  Ilter  - 2022-11-26

Snabb leverans, inga som helst problem.

Skrivet av  Malin  - 2022-11-26

Allt var packat bra och prydligt, snabb leverans.

Skrivet av  Betty  - 2022-11-25

Allt kom I tid och det var bra packat.

Skrivet av  Charlotta  - 2022-11-22

Super smidigt att handla & snabb leverans.

Skrivet av  Åsa  - 2022-11-18

Väldigt snabb leverans och supernöjd med alla produkter! Här kommer jag att handla mer 🙃

Skrivet av  Christina  - 2022-11-18

Bra packade varor och jättesnabb leverans.

Skrivet av  Tomas  - 2022-11-17

leverans i tid enligt bekräftelse, paketet i perfekt skick. nöjd kund.

Skrivet av  Susanne  - 2022-11-17

Allt var bra! Snabb leverans! Väl packat!