1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Gunnel  - 2020-07-30

Varorna kom fortare än fortast, toppen, och var väl packade så någon kundtjänst behöver jag inte kontakta. Har handlat ett par ggr på Partyhallen och kommer absolut att göra det igen. Jätte kul grejor också. ***** Gunnel

Skrivet av  Andreas  - 2020-07-28

Tidsmässigt som utlovat. Kunde vart lite mer "emballage " invändigt. Över lag nöjd 👍👍👍

Skrivet av  Kristina  - 2020-07-27

Helt klart okey, trodde att jag skulle få vänta länge, men inte snabbt och redigt packat inget sönder. Har redan berättat om butiken för vänner. Återkommer flera gånger.

Skrivet av  Sara  - 2020-07-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Catrin  - 2020-07-16

Snabb leverans, allt jag beställde kom i samma paket och jag är jätte nöjd 🤩

Skrivet av  Carina  - 2020-07-16

Paketet fanns att hämta på utlämningsställe dagen efter!! Fint paketerat i hård kartong. Supernöjd 🥳

Skrivet av  Alexandra  - 2020-07-16

Lika bra som vanligt. Ingen överträffar partyhallen när det kommer till service!

Skrivet av  Peter  - 2020-07-16

Snabb leverans.

Skrivet av  Ilaria  - 2020-07-15

Varorna kom i tid, allt har funkat jättebra

Skrivet av  Sofie  - 2020-07-15

Snabb och smidig leverans.

Skrivet av  Nolita  - 2020-07-14

Snabb leverans

Skrivet av  Anders  - 2020-07-14

Snabb frakt. 1 dag🙂

Skrivet av  Patrik  - 2020-07-14

Vi är mkt imponerade över hur snabbt vi fick leveransen. Mkt snygg hantering! :O)

Skrivet av  Sofia  - 2020-07-14

Blev chockad över den snabba leveransen! Supernöjd kund! Och rekomenderar redan alla jag känner att beställa ifrån er😃

Skrivet av  emelie  - 2020-07-13

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Anna  - 2020-07-13

Perfekt timing! Bra packat! Helnöjd!

Skrivet av  Patrik  - 2020-07-13

Varorna kom snabbare än väntat och var riktigt bra packat

Skrivet av  Syrén  - 2020-07-13

Lätt att beställa bra pris och snabb leverans. Rekomenderas

Skrivet av  Irene  - 2020-07-13

Supersnabb leverans! Bra packat!

Skrivet av  Sandra  - 2020-07-12

Fantastiskt!!! Beställde och fick min leverans dagen efter. Här kommer handlas fler gånger! :))

Skrivet av  David  - 2020-07-12

Mycket bra. Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2020-07-12

Snabbt å smidigt.

Skrivet av  Siv  - 2020-07-11

Snabb leverans oxh förnuftigt emballage!

Skrivet av  Julia  - 2020-07-11

Fantastisk kvalitet på allt på er sida!!! Jag är såååå nöjd! + snabb leverans och otroligt bra förpackat!!!

Skrivet av  Emma  - 2020-07-11

Supersnabb leverans, jättenöjd!

Skrivet av  Karin  - 2020-07-11

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  Zemira  - 2020-07-11

Snabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Carl  - 2020-07-11

Suverän service och supersnabb leverans.

Skrivet av  Jonas  - 2020-07-11

Paketet kom jättesnabbt fram och var mycket bra packat! 😀

Skrivet av  simone  - 2020-07-11

Jättesnabb leverans som vanligt, rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Isabella  - 2020-07-11

Väldigt snabb och smidig leverans! Mycket nöjd!!

Skrivet av  Nadia  - 2020-07-10

Gick fort och smidigt fick varorna inom en dag.

Skrivet av  Ana  - 2020-07-10

Snabbt leverans. Nöjd

Skrivet av  Eva  - 2020-07-10

Extremt snabb leverans. Perfekt.

Skrivet av  Åsa  - 2020-07-10

Mycket bra! Varorna kom tidigare än tänkt.

Skrivet av  Sara  - 2020-07-10

Supersnabb leverans, precis vad jag behövde!

Skrivet av  Marianne  - 2020-07-10

Snabbt o mycket bra.

Skrivet av  Peter  - 2020-07-10

Snabb leverans.

Skrivet av  Tina  - 2020-07-10

Snabb leverans. Välpaketerat!

Skrivet av  Agnetha  - 2020-07-10

Varan kom snabbt och var bra packad.

Skrivet av  Robert  - 2020-07-10

Mycket bra paketerat. Även snabb leverans.

Skrivet av  Magnus  - 2020-07-10

Absolut en butik jag kommer att handla av fler gånger. Snabb leverans och allt stämde med produktbeskrivningarna. Paketet var väl emballerat. Helheten gav ett stort förtroende för butiken.

Skrivet av  Karin  - 2020-07-09

Fick varorna snabbt. Bra paketerat och smidigt att få i brevlådan.

Skrivet av  Angelika  - 2020-07-08

Mycket snabb leverans och bra packat! Kommet att göra fler beställningar! Topp betyg

Skrivet av  Moa  - 2020-07-07

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  Lennart  - 2020-07-07

Som sagt imponerad av snabbhet o allt annat

Skrivet av  Peter  - 2020-07-07

Kom väldigt snabbt, väl packad.

Skrivet av  Angelica  - 2020-07-07

Beställde på eftermiddag och fick paketet dagen efter!!! 👍👍👍👍

Skrivet av  Sofia  - 2020-07-07

Blev chockad över den snabba leveransen! Supernöjd kund! Och rekomenderar redan alla jag känner att beställa ifrån er😃

Skrivet av  Mariam  - 2020-07-07

Bra priser och sjukt snabb leverans!! Va framme redan nästa dag!

Skrivet av  Nilla  - 2020-07-06

Beställde runt lunch och kunde hämta min beställning dagen efter, det om något är en bra leverans

Skrivet av  Pernilla  - 2020-07-06

Varorna kom väldigt snabbt och väl paketerade inget att klaga på :)

Skrivet av  Angelica  - 2020-07-06

Supersnabb leverans, mycket nöjd!

Skrivet av  Ben  - 2020-07-06

Snabb leverans, ordentligt paketerad.

Skrivet av  Catarina  - 2020-07-06

Kom väldigt snabbt

Skrivet av  Eva  - 2020-07-06

Utmärkt!! Jättesnabb leverans o bra varor!!!

Skrivet av  Ernst  - 2020-07-06

Som alltid är Partyhallen prisvärda, otroligt snabba och ett förstahandsval för artiklar till fest och vardag! Nöjd stammis

Skrivet av  Carina  - 2020-07-06

Snabb leverans o bra service

Skrivet av  Helen  - 2020-07-06

Snabbt och bra inpackade.Kommer beställa här fler gånger👍

Skrivet av  Linda  - 2020-07-06

Gick jättesnabbt, paketet kom dagen efter.

Skrivet av  Annette  - 2020-07-05

Super snabb leverans, perfekt packat. Så bra beskrivet på produkterna. Så nöjda

Skrivet av  Eva  - 2020-07-05

Allt var ok

Skrivet av  Louise  - 2020-07-05

Väldigt snabb leverans vilket var välkommet då jag var tvungen att ha grejerna snabbt!

Skrivet av  Mari  - 2020-07-05

Jag är jättenöjd med ordern och den var väl förpackad.

Skrivet av  Sabrina  - 2020-07-05

Rimlig leveranstid

Skrivet av  Lorén  - 2020-07-05

Snabb och bra leverans som alltid! Supernöjd!

Skrivet av  Anita  - 2020-07-05

Snabb leverans beställde ena dagen och dagen efter fanns det hos ombudet.

Skrivet av  Amanda  - 2020-07-05

Varorna beställdes onsdag klockan 1030, dagen efter klockan 12 hade de anlänt till postombudet, väldigt snabbt, enkelt och bra priser, som alltid!! Rekommenderar partyhallen till att förgylla alla speciella tillfällen

Skrivet av  Eva  - 2020-07-05

Mycket snabb leverans 👍😄

Skrivet av  Laila  - 2020-07-05

Jättenöjd med köpet. Så snabb leverans o bra priser

Skrivet av  Maria  - 2020-07-04

Otroligt snabb leverans. Mycket nöjd.

Skrivet av  Georgia  - 2020-07-04

Fick varorna dagen efter. Överraskades positivt att det kom så snabbt. Kommer definitivt beställa igen. Alla varor kom hela till och med chokladäggen!!

Skrivet av  Laila  - 2020-07-04

Bra paketerat, och snabb leverans, har inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Ntorina  - 2020-07-04

Beställningen kom i god tid igen. Fint pakat som alltid. Bra kvalitet på allt därför beställer jag igen och igen för varje party/kalas. 👌🙌🎈🎈🎈🎖🎊🎉

Skrivet av  Evelyn  - 2020-07-04

Jag fick min order väldigt snabbt. Jag är nöjd.

Skrivet av  Leyla  - 2020-07-04

Jättebra service och väldig snabb leverans. Jag är så nöjd och kommer absolut rekommendere Partyhallen

Skrivet av  Andréa  - 2020-07-04

Leveransen var så mycket bättre än vad jag trodde, blev så himla överraskad när leveransen kom tidigare än vad som var sagt!! Tusen tack för en helt fantastisk köpupplevelse!!

Skrivet av  Åsa  - 2020-07-03

Supersnabb leverans till brevlådan!

Skrivet av  Jenny  - 2020-07-03

Supersnabb leverans! Jättenöjd!

Skrivet av  Irene  - 2020-07-03

Varorna kom jättesnabbt. Väl packat .

Skrivet av  Yvonne  - 2020-07-03

Varorna kom inom tidsramen på ordern, förpackade väldigt bra.

Skrivet av  Angelica  - 2020-07-03

Super bra. Så nöjd 😊

Skrivet av  Jeanette  - 2020-07-03

Det gick väldigt snabbt. Trodde att jag skulle hämta paketet vid ett ombud men den kom rakt ner i lådan hemma. Sen är det oerhört smidigt att betala via Klarna.

Skrivet av  Karin  - 2020-07-03

Hur smidigt som helst

Skrivet av  Tamara  - 2020-07-03

Jag fick varorna väldigt fort vilket var perfekt då jag var sent ute för min sons 1 års kalas. Rekommenderas!!

Skrivet av  Liz  - 2020-07-03

Snabb leverans. Enkelt att beställa.

Skrivet av  Gabriella  - 2020-07-02

Riktigt snabb leverans!

Skrivet av  Angelika  - 2020-07-02

Mycket snabb leverans och bra packat! Kommet att göra fler beställningar! Topp betyg

Skrivet av  Christina  - 2020-07-02

Snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Ylva  - 2020-07-01

Snabb leverans och allt har varit fint packat! Även bra att man får mejl om man vill, när varan man önskar är åter i lager😀👌🏼

Skrivet av  Rawad  - 2020-07-01

Allt levererades i tid som utlovat!

Skrivet av  Maria  - 2020-06-29

Snabb smidig leverans!

Skrivet av  Annica  - 2020-06-29

Leveransen kom snabbt

Skrivet av  Kennet  - 2020-06-29

Allt fungerade perfekt.

Skrivet av  Zanna  - 2020-06-29

Leveransen av varorna är snabb! Och det är väl och säkert paketerat. Mycket bra!

Skrivet av  Tiina  - 2020-06-29

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Edvard  - 2020-06-29

Mycket snabb hantering av beställningen. Fick varan dagen efter beställningen!

Skrivet av  Jonna  - 2020-06-29

Supersnabb leverans, lätt att beställa. Rekommenderas!

Skrivet av  Elenor  - 2020-06-29

Snabb leverans bra produkter

Skrivet av  Alexsandra  - 2020-06-29

Varorna kom efter två arbetsdagar, vilket är riktigt bra leveranstid. Väldigt nöjd med kundtjänsten också!