Kundomdömen

895 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Kristina Andersson  - 2018-06-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna Appelros Bolin  - 2018-06-15

Allt med packning och leverans var toppen.

Skrivet av  Louise Annie Pauline Nieminen  - 2018-06-15

Väldigt snabb leverans, som vanligt!

Skrivet av  Eva Köhlqvist  - 2018-06-15

Leveransen kom omedelbart, snabbaste någonsin! Väl förpackat!

Skrivet av  Maria Chamoun  - 2018-06-12

Bästa servicen! Glatt och trevligt bemötande. Väldigt tillmötesgående!

Skrivet av  Grettel Maite Gonzalez De La Cruz  - 2018-06-10

Paketet väl packat, snabbt leverans och fick alla varorna i god tid.super nöjd!

Skrivet av  Maria Burvall  - 2018-06-10

Allt var rätt och det gick fort!

Skrivet av  Annika Lundholm Moberg  - 2018-06-10

Paketet levererades mycket snabbt, var bra packat.

Skrivet av  Conny Persson  - 2018-06-09

Mycket bra packat o snabb leverans.bra jobbat

Skrivet av  Martin Henriksson  - 2018-06-09

Jag beställde, fick i tid, uppsatta produkten, och hade en sån himla trevligt stund när den väl kom till användning. Partyhallen har ALLTID det jag behöver och levererar alltid i tid, vilket är helt perfekt. I slutändan är ju ett företag som partyhallen till för att tillfredsställa oss med en eller flera produkter som levereras i tid och som håller en bra kvalite- detta har de aldrig misslyckas med. För mig får partyhallen 10 av 5 stjärnor främst pga. leveranstid och smidighet vid beställning, tveka ej- beställ!

Skrivet av  Tommy Finn  - 2018-06-08

Snabb frakt, tyvärr så var en del skadat

Skrivet av  Sofia Rodhe  - 2018-06-08

Väldigt snabb leverans och fick mitt paket tidigare än beräknat!

Skrivet av  Anita Hartman Persson  - 2018-06-06

Det bästa i mitt fall, eftersom jag beställde i senaste laget, var att de levererades redan nästa postdag. Bra Partyhallen och Postnord!

Skrivet av  Mikael Eriksson  - 2018-06-03

Supersnabb leverans fick stråhatten dagen efter beställning sådant Gillas!!!

Skrivet av  Helena Olsson  - 2018-06-02

Otroligt snabb leverans. Smidigt och enkelt att beställa. Har rekommenderat er för alla våra gäster som älskade tårtan.

Skrivet av  Linda Vesterlund  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna Holmefeldt  - 2018-06-02

Snabbaste leveransen jag någonsin varit med om! Fick mina varor redan dagen efter.

Skrivet av  Anna Zacharczuk  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes Roslund  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Emelie Malmros  - 2018-06-01

Varorna kom snabbt och var fint förpackade. Är mycket nöjd med mitt köp, återkommer inför nästa köp och kommer att rekommendera partyhallen till nära och kära.

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara Gadde  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Maria Åsell  - 2018-06-01

Kom två dagar efter beställning. Jättebra packat!

Skrivet av  Malin Nilsson  - 2018-05-27

Lätt att beställa och SNABB leverans - helnöjd!

Skrivet av  Eva-Marie Andersson  - 2018-05-27

Otroligt snabb leveranstid fick leveransen dagen efter jag beställt. Bra packad i kartongen med plats runt så den var hel

Skrivet av  Alexandra Hellman  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda Svalin  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!

Skrivet av  Camilla Bjureström  - 2018-05-25

Varorna kom på 2 dagar, allt var bra paketerat.

Skrivet av  Amanda Malmström  - 2018-05-25

Stort utbud av mycket roliga saker till ett bra pris! Paketet kom förvånadsvärt fort!

Skrivet av  Sarah Almqvist  - 2018-05-25

Varorna kom blixtsnabbt, redan dagen efter beställning. Bra och smidigt förpackat och har inte behövt ta någon kontakt med kundtjänst. Guldstjärna på alla plan! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Markus Thurén  - 2018-05-22

Gick väldigt snabbt att få hem grejorna. toppen

Skrivet av  Ulf Sandberg  - 2018-05-20

Supersnabb leverans beställde kl 15:50 var väl packat och framme nästa dag. Helnöjd!!!

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-05-15

Mycket snabb leverans. Paketet var bra packat. Har inte haft nån kontakt me kundtjänst så kan inte yttra mig om servicen där, men den är nog säkert bra.

Skrivet av  Emilie Esbjörnsson  - 2018-05-14

Jag är nöjd. Varorna kom i bra tid och var fint packade. Kommer nog att beställa fler gånger.

Skrivet av  Sara Varghaei  - 2018-05-14

Så himla bra och smidigt att handla från Partyhallen. Fick varorna dagen efter beställning i ett välpacketerat paket. Hade köpt vissa av varorna dyrare i en fysisk butik, tack vare Partyhallen kunde jag lämna tillbaka de varorna och spara massa pengar!

Skrivet av  Anu Helinä Lindquist  - 2018-05-12

Bra hemsida och väldigt snabb leverans😃

Skrivet av  Linda Broman  - 2018-05-12

Kom dagen efter beställning!!

Skrivet av  Libertad Rodriguez  - 2018-05-11

ja, det kom snabbt. Allt var välförpackat. Jag är nöjd

Skrivet av  Therese Johansson  - 2018-05-11

Varorna kom som utlovat efter 2 arbetsdagar och var packade bra.

Skrivet av  Elaine Svensson  - 2018-05-08

Kunde hämta varorna dagen efter min beställning. Är super nöjd!

Skrivet av  Eldina Keren  - 2018-05-08

Leveransen va extrem snabb!

Skrivet av  Vanessa Carmelina Rivera Duque  - 2018-05-07

Helt perfekt allting! hade panik då jag beställde grejerna i sista stund och de levererade verkligen 2 dagar efter kom det beställde onsdag em och fick min beställning på fredag! ni gjorde en mamma och dotter riktigt glad dottern som fyllde 4år önskade dig Vaiana tårta flera månader innan trodde aldrig jag skulle göra bild och att kunna fixa en egen tårta utan att det skulle kosta massa pengar! tack för ni levererar det ni säger 😊

Skrivet av  Camilla Karlsson Hjertqvist  - 2018-05-07

Bra utbud och priser. Mycket snabb leverans. Paketet kom dagen efter jag hade beställt. Toppen!!!!

Skrivet av  Marie Précenth  - 2018-05-06

Ja jag fick varorna i tid. De var väl förpackade!

Skrivet av  Lena Tholin  - 2018-05-06

Väldigt snabb leverans, hade den nästa dag!

Skrivet av  Anders Granelli  - 2018-05-06

Hade faktiskt beställt av ett annat företag, men dem kunde inte leverera i tid. Så beställde av partyhallen i ren panik. En onsdag och fick varorna torsdag, deadline fredag.

Skrivet av  Christina Karlsson  - 2018-05-04

Jättebra. Varorna kom väldigt snabbt och det var bar packat.

Skrivet av  Carina Persson  - 2018-04-24

Enorm snabb service. Ringde kundtjänst och blev verkligen bra bemött. Fick mitt paket dagen efter beställning. Kanonservice!!!!

Skrivet av  Jonas Per Mikael Wisell  - 2018-04-24

Otroligt snabb leverans 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Skrivet av  Emmelie Blomberg  - 2018-04-23

Riktigt snabb leverans och bra produkter!

Skrivet av  Lena Strand  - 2018-04-22

Jag fick varorna inom utlovad tid, mycket snabbt.

Skrivet av  Johanna Donner  - 2018-04-21

Mycket nöjd med mitt inköp, tvivlade på att leveranstiden skulle hålla, men allt kom som utlovat. Snyggt jobbat Partyhallen!

Skrivet av  Fanny Olofsson  - 2018-04-18

Jättetrevlig personal, tillmötesgående och trevliga. Bra priser, smart att kunna hämta på lagret osv. Enda missnöjet var en vara som gick sönder direkt trots att den inte utsattes för något.

Skrivet av  Birgitta Sonnerfjord  - 2018-04-17

Supersnabb leverans 👍

Skrivet av  Amanda Westman  - 2018-04-17

Fantastisk kundtjänst, supersnabb leverans, över förväntan! Tack Partyhallen!

Skrivet av  Nathalie Särnström  - 2018-04-17

Det gick fort och smidigt att få varorna och de var fint paketerade!! Kommer definitivt att beställa härifrån igen!!

Skrivet av  Sarah Kjellman  - 2018-04-17

Enkel o bra hemsida och supersnabb leverans! Produkterna var över förväntan. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Malin Helgesson  - 2018-04-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Linda Lundberg  - 2018-04-16

Lätt att beställa & leveransen gick supersnabbt!

Skrivet av  Karolin Seger  - 2018-04-16

Fick definitivt mitt paket i tid. Beställde väldigt sent dagen innan men fick paketet redan dagen efter!

Skrivet av  Alexandra Zivkovic  - 2018-04-15

Partyhallen är den bästa platsen att beställa saker till kalas, dem har så fina saker till bästa pris och så snabb leverans! Varorna är väldigt bra paketerade med omsorg. Jag kommer beställa från partyhallen till varje födelsedagsfest!

Skrivet av  Justin Breiler  - 2018-04-15

Alltså leveransen från er var nog det snabbaste jag har varit med om!! Bra packat! Jag är supernöjd och beställer gärna ige

Skrivet av  Sofia Hedlund  - 2018-04-15

Mycket snabb leverans och bra service

Skrivet av  Johnny Flintberg  - 2018-04-11

Kanon snabb leverans, jättebra packat, väldigt enkelt att beställa via nätet

Skrivet av  Johan Alan  - 2018-04-05

Mycket bra! Är väldigt nöjd med produkterna och Partyhallen. Servicen är i en klass för sig, mycket trevliga. Tack!

Skrivet av  Emma Bergvall  - 2018-04-04

Varorna kom snabbt och var utmärkt paketerat. Jätte nöjd med allt!

Skrivet av  Ewa Katarina Haraldsson  - 2018-04-03

Snabb leverans, fint packat!! Rekommenderar er varmt till vänner och bekanta. Det blir helt klart fler beställningar 👍

Skrivet av  Madeleine Munch-Nielsen  - 2018-04-01

Supersnabb leverans och perfekt service!!

Skrivet av  Anit Holmbom  - 2018-04-01

Snabb leverans. Nu hoppas jag att jag lyckas med tårtorna..

Skrivet av  Fredrik Theorin  - 2018-04-01

Otroligt snabb frakt och hantering. Grymt bra produkter och toppen utbud. Topp klass utan tvekan

Skrivet av  Linn Sandström  - 2018-04-01

Jag bor i Norrbotten och satt en em runt fyra och beställde gräddsifonen ville ha den innan påsk men av erfarenhet trodde jag inte det skulle hinna komma.MEN dagen efter finns det att hämta på Ica i Älvsbyn HELT OTROLIGT GLAD BLEV JAG.

Skrivet av  Mirsade Buleshkaj  - 2018-04-01

Ja jag fick varorna i tid snabb leverans riktigt nöjd är jag och paketet var väl packat. Så jag ger 5🌟🌟🌟🌟🌟.

Skrivet av  Elvira Häggström  - 2018-03-27

Beställde vid lunch på fredagen, fick sms om att jag kunde hämta dem lördag förmiddag. Mycket bra service. Stod 1-2 arbetsdagar men helgen funkar också verkar det som.

Skrivet av  Ebru Kücükgöl  - 2018-03-22

Väldigt snabb leverans, leverans tiden är 1-2 dagar men kommer oftast nästa dag om man beställer på morgonen.

Skrivet av  Kajsa Svensson  - 2018-03-20

Beställde partygrejer till min 20-årsdag. Lade ordern vid lunchtid en torsdag och fick paketet dagen efter på fredagen. Så himla bra och så himla kul! Fina produkter, bra packat och snabb leverans - precis som det ska vara! Ska verkligen vända mig till Partyhallen vid framtida festligheter.

Skrivet av  Emma Boman  - 2018-03-19

Så himla nöjd, snabb leverans så man nästan inte tror det är sant! Har alltid kommit dagen efter jag beställt!! Partyhallen rekommenderas varmt till alla jag känner!

Skrivet av  Inger Henriksson  - 2018-03-13

Fantastisk bra service snabba att svara på mejl och beställde kl 13 måndag, tisdag kom varorna för hämtning Helt otroligt!!!!

Skrivet av  Sofia Clarensius  - 2018-03-13

Bra, väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mirjeta Sadiku  - 2018-03-12

Ja dom kom som dom skulle o allt var glasklart

Skrivet av  Halina Herati  - 2018-03-12

Jätte snabbt leverans fina saker så nöjdddd tack Rekommenderar verkningen

Skrivet av  Eva Karlsson  - 2018-03-11

Varorna kom jättefort.

Skrivet av  Elin Gustafsson  - 2018-03-10

Jag fick paketet dagen efter att jag beställde!

Skrivet av  Mikael Hedendahl  - 2018-03-09

Varorna kom i tid och var fantastiskt välpackade, jag trodde aldrig att glasflaskor skulle överleva transporten. Partyhallen får bli min nya leverantör helt klart. Mycket nöjd!

Skrivet av  Anita Klevstig  - 2018-03-06

Allt toppen, kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Monica Johannesson  - 2018-03-02

Alla sakerna till sonens Paw Patrol kalas var toppenfina och han är så nöjd och glad och ser fram mot kalaset när han fyller 4 år. Paket var väl inslaget och kom mycket snabbt. Allt superbra

Skrivet av  Fanny Bertilsson  - 2018-02-27

Snabb leverans! Fick varorna dagen efter Beställningen! Superbäst butik! 😊👍

Skrivet av  Patricia Mendez  - 2018-02-26

Kommer att beställa fler gånger, då allt kom väl packad och fortare än väntad. Behövde ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  Lollo Persson  - 2018-02-25

Så otroligt snabbt levererat, jag beställde före lunch och dagen efter fanns paketet att hämta ut.

Skrivet av  Carina Johansson  - 2018-02-23

Supersnabb leverans bra packat. Mycket nöjd

Skrivet av  Maria Friberg  - 2018-02-23

Jag kan bara rekommendera och hoppas fler hittar till er webbutik

Skrivet av  Jenny Jansson  - 2018-02-23

Paketet kom snabbt fram

Skrivet av  Malin Ann-Cathérine Burjan Plato  - 2018-02-23

Beställde varor på måndag eftermiddag och hade varorna på tisdag fm..jättebra bemötande och superbra service.

Skrivet av  Susanne Åhström  - 2018-02-23

Snabbt och enkelt, bra paketering. Är jätte nöjd i det stora hela.

Skrivet av  Madeleine Carlsson  - 2018-02-19

Otroligt snabb leverans! Perfekt för en stressad mamma som inte var ute i god tid!👍🏻

Skrivet av  Johanna Larsen  - 2018-02-19

Fick varorna i tid och det var packat bra allt var perfekt och som det ska vara

Skrivet av  Michaela Karsäter  - 2018-02-18

Jättebra packat och snabb leverans 👍🏻

Skrivet av  Betina Hofer  - 2018-02-18

Supersnabb leverans och fina produkter till väldigt bra priser!

Skrivet av  Fredrika Eliasson  - 2018-02-17

Snabb och smidig leverans! Jätte snabb leverans, djupt imponerad! Och paken var jätte bra packad. Super nöjd!

Skrivet av  Camilla Lindfors  - 2018-02-16

Väldigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Sandra Torinsson  - 2018-02-12

Jag är mer än nöjd. Snabb & Smidig leverans. Beställde och fick mina varor på morgonen dagen efter. Och paketet va perfekt packat.