1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Lilianne  - 2020-11-24

Det gick fort att få leveransen

Skrivet av  Asta  - 2020-11-24

Allt perfekt. Snabb leverans.

Skrivet av  Angelica  - 2020-11-23

Snabb leverans och ordentligt paketerat

Skrivet av  Cecilia  - 2020-11-23

Varorna kom på utsatt tid och var fint packade. Toppen betyg från mig!

Skrivet av  Peter  - 2020-11-23

Helt rätt. Nöjd med allt. Snabb leverans.

Skrivet av  Emma  - 2020-11-22

Snabb och praktisk leverans under en högsäsong för butiken. Mina förväntningar på produkterna och allt runt omkring motsvarade mina förväntningar denna gång också. Jag kommer absolut beställa fler produkter inom snar framtid.

Skrivet av  Linus  - 2020-11-22

Supernöjd! Biliiga varor Mee ok kvalité. Precis vad jag förvänta mig. Gjorde vår lilla Halloween fest awesome

Skrivet av  Ingrid  - 2020-11-22

Jag har inget att klaga på. Beställning och leverans gick som smort. Inga bekymmer!

Skrivet av  Erik  - 2020-11-22

Allt funkade br, snabb handläggning och bra leverans

Skrivet av  Joakim  - 2020-11-22

Paketet kom fram någon dag senare än utlovat men i tid för halloween.

Skrivet av  Joachim  - 2020-11-22

Fantastisk service

Skrivet av  Christian  - 2020-11-22

Snabb leverans direkt i brevlådan. Kunde inte bli smidigare.

Skrivet av  Anna  - 2020-11-20

Snabb leverans. Bra packat. Ni är grymma

Skrivet av  Jenny  - 2020-11-19

Paketet levererades snabbt och allt var väl packat. Vi kommer beställa fler gånger.

Skrivet av  Camilla  - 2020-11-19

Valde snabb frakt, det fungerade perfekt! Mycket nöjd med allting.

Skrivet av  Elin  - 2020-11-19

Jättenöjd! Snabb leverans, bra förpackat!

Skrivet av  Christer  - 2020-11-18

Snabb leverans

Skrivet av  Anneli  - 2020-11-18

Varorna kom snabbt trots att det var precis innan halloween. De var ordentligt förpackade. Är mycket nöjd.

Skrivet av  Elin  - 2020-11-18

Varorna kom snabbt. Lätt och smidig betalning.

Skrivet av  Lena  - 2020-11-17

Supersnabb leverans

Skrivet av  Johanna  - 2020-11-17

Snabb leverans och schysst förpackat!

Skrivet av  Sara  - 2020-11-17

Allt gick jättelätt och smidigt, snabb frakt!

Skrivet av  Viktoria  - 2020-11-17

Jag är OTROLIGT nöjd! Varorna kom redan nästa dag och allting låg tryggt och säkert i förpackningen. Skulle verkligen rekommendera!

Skrivet av  Michael  - 2020-11-17

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Annika  - 2020-11-17

Snabb leverans och bra produkter.

Skrivet av  Anna  - 2020-11-15

Varan levererades snabbt och var väl emballerat.

Skrivet av  Andreas  - 2020-11-15

Snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-11-15

Snabb leverans! Bra betalningsalternativ. Tydlig och bra hemsida med stort sortiment. Rekommenderas.

Skrivet av  Linn  - 2020-11-15

Enkelt att beställa och snabb leverans, mycket nöjd !

Skrivet av  Roy  - 2020-11-14

Smidigt, inget problem. Snabb leverans.

Skrivet av  Angelica  - 2020-11-14

Bra packat, snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-11-13

Allt var perfekt . Snabb leverans , prisvärt

Skrivet av  Annica  - 2020-11-13

Varorna kom snabbt, bra paketerade

Skrivet av  Sabine  - 2020-11-13

Varan levererades i tid. Var väl förpackat.

Skrivet av  Olivia  - 2020-11-12

Hela butiken är så bra då jag älskar blandningen mellan festdekorationer till roliga prylar! Alla produkter kommer alltid i tid när jag beställt och det går alltid fort att få det. Så jag är 100% nöjd med allt verkligen

Skrivet av  Ewa  - 2020-11-12

Leveransen var klockren!

Skrivet av  Emma  - 2020-11-11

Bra förpackat och snabb leverans.

Skrivet av  Mikael  - 2020-11-11

Mycket nöjd! Snabb service och leverans

Skrivet av  Jonathan  - 2020-11-11

Snabb leverans!

Skrivet av  Natalie  - 2020-11-11

Allt funkade fint! Smidigt att shoppa och betala. Leveransen kom snabbt och smärtfritt hela vägen fram :) Kommer komma igen till er!

Skrivet av  Jonna  - 2020-11-11

Snabb leverans, bra förpackat och grym kundtjänst! Kommer absolut beställa från er igen.

Skrivet av  Simon  - 2020-11-11

Jag fick varorna i tid och de var fint packat

Skrivet av  Johan  - 2020-11-11

All kontakt, beställning, frågor med mera har skötts på ett ypperligt sätt. Trevligt och professionellt bemötande och tydliga svar och info.

Skrivet av  Charlotte  - 2020-11-11

Jätte snabb leverans, trevlig och bra kundtjänst.

Skrivet av  Carina  - 2020-11-10

Snabb leverans, kom på 2 dagar.

Skrivet av  Therese  - 2020-11-09

Snabb och smidig leverans, bra paketerat.

Skrivet av  Sara  - 2020-11-09

toppen bra leveranstid o bra med klarna

Skrivet av  Olivia  - 2020-11-09

Fint packat, kom snabbt, billigt och bra! Kommer beställa igen.

Skrivet av  Martin  - 2020-11-08

Lång leverans tid. Stod 1-3 dagar..... men den kom efter 7 dagar och då var redan tillfället när jag skulle haft denna över :(

Skrivet av  Joakim  - 2020-11-07

Snabb leverans.

Skrivet av  Sanna  - 2020-11-07

Bra priser, lätt att handla och snabb leverans!

Skrivet av  Erika  - 2020-11-07

Varorna var bra packade och snabb leverans.

Skrivet av  Sandy  - 2020-11-06

Snabb och bra leverans! Mycket nöjd med beställningen!

Skrivet av  Jenny  - 2020-11-06

Snabb leverans, bra support från kundtjänst, men se upp för returkostnader.

Skrivet av  Martina  - 2020-11-06

Snabb leverans!

Skrivet av  Margareta  - 2020-11-06

Snabbt, enkelt och perfetk!

Skrivet av  Leyla  - 2020-11-05

Snabb leverans, allt var intakt och bra kvalite!

Skrivet av  Therese  - 2020-11-05

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Nadia  - 2020-11-04

Paketet kom fram väldigt fort, trots högt tryck pga. Halloween.

Skrivet av  Danielle  - 2020-11-04

Snabb leverans !

Skrivet av  Sandra  - 2020-11-04

Kom i tid och var bra packat

Skrivet av  Zelmira  - 2020-11-03

Snabb leverans. Jätte nöjd.

Skrivet av  Jeanette  - 2020-11-03

Varorna var väl förpackade och kom enligt utlovad tid vilket var viktigt då jag beställt varor till ett kalas. Toppen med leveransalternativet Early Bird också!

Skrivet av  Sofia  - 2020-11-03

Paketet kom i tid,snabb leverans

Skrivet av  Karin  - 2020-11-03

Snabb leverans. Enkel betalning. Bild på produkt motsvarade verkligheten.

Skrivet av  Ville  - 2020-11-03

Oklanderliga, en dags leverans och snabb betalning etc. Mycket bra.

Skrivet av  Oliver  - 2020-11-03

Snabb leverans och smidig betalning genom Klarna!

Skrivet av  Luis  - 2020-11-02

Snabba leveranser och bra saker till bra priser

Skrivet av  Ruth  - 2020-11-02

Mkt snabb leverans! Toppen! Ok paketerat. Lätt att beställa

Skrivet av  Ritva  - 2020-11-02

Snabb leverans och allt var packat bra

Skrivet av  Camilla  - 2020-11-02

Otroligt snabb å smärtfri leverans. Fem stjärnor! 🤩🤩🤩🤩🤩

Skrivet av  Petra  - 2020-11-02

Toppen! Paketet kom snabbt

Skrivet av  Petra  - 2020-11-02

Varorna kom jättesnabbt och i bra förpackning

Skrivet av  Anna-Maria  - 2020-11-02

Fem stjärnor av fem möjliga 👌🏼

Skrivet av  Lars-Martin  - 2020-11-02

Supersnabb leverans och bra paketerat :) Rekommenderas starkt

Skrivet av  Lukas  - 2020-11-02

Väldigt bra service, jag fick paketet snabbt c:

Skrivet av  Ilias  - 2020-11-02

Är väldigt nöjd! Leverensen kommer riktigt snabbt och allt var packat fint.

Skrivet av  Tamadher  - 2020-11-02

Snabb leverans och snabba på att besvara mail. Inte mitt första köp och absolut inte det sista.

Skrivet av  Camilla  - 2020-11-02

Snabb leverans! Bra förpackad!

Skrivet av  Emelie  - 2020-11-01

Kundtjänst var snabb och löste mitt problem fort, fick varorna på 1.5 dag. 10/10!

Skrivet av  Sofia  - 2020-11-01

Varan kom jättesnabbt och hem i postlådan, mycket bra!

Skrivet av  Linda  - 2020-11-01

Jättebra service och varan kom i tid och var fint paketerad, hel och komplett!

Skrivet av  Sonja  - 2020-11-01

Varorna kom till trappen, helt fantastiskt. Paketet var ordentligt packat. Samlade intrycket för butiken är att det finns mycket att välja på till olika åldrar/tillfällen och till humana priser. Kommer förmodligen att handla någon mer gång!

Skrivet av  Marie  - 2020-11-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2020-11-01

Snabb leverans & väldigt bra paketerat. Sjukt nöjd och handlar oftast från partyhallen pga deras snabba leverans och bra grejer dom säljer på sidan:)

Skrivet av  Anna  - 2020-11-01

Varan levererades snabbt och var väl emballerat.

Skrivet av  Johanna  - 2020-11-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Klaudia  - 2020-11-01

Väldigt välpackat

Skrivet av  jannice  - 2020-11-01

Varorna kom i tid smidigt och bra allting

Skrivet av  Sofia  - 2020-11-01

Jättesnabb leverans. Superbra!!

Skrivet av  Gun-Britt  - 2020-10-31

Tog drygt 1 vecka annars ok.

Skrivet av  Anna  - 2020-10-31

Allt kom i tid och var väl packat. Väldigt fina grejer!

Skrivet av  Katarina  - 2020-10-31

Snabb leverans. Varorna kom dagen efter jag beställt

Skrivet av  Lisbeth  - 2020-10-31

Fick varorna väldigt snabbt och i tid. Paketet var packat jättebra👍👍

Skrivet av  Teresa  - 2020-10-31

Snabb leverans!

Skrivet av  Roger  - 2020-10-31

Sjukt smidigt!

Skrivet av  Charlotta  - 2020-10-30

Snabb service

Skrivet av  Ebba  - 2020-10-30

Helnöjd med allt, smidigt att beställa, betala och jättefina grejer!!

Skrivet av  Andreas  - 2020-10-30

Bra produkter och snabb leverans.

Skrivet av  Ulrika  - 2020-10-30

Super nöjd!! Jättesnabb leverans !!