1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Sofia  - 2021-07-12

Snabb leverans,toppen.

Skrivet av  Rebecca  - 2021-07-12

Riktig snabb leverans.

Skrivet av  Mari  - 2021-07-12

Snabb leverans !

Skrivet av  Marie  - 2021-07-11

Allt var jättebra! Smidigt och snabb leverans! Jättenöjd!

Skrivet av  Malin  - 2021-07-11

Oerhört snabb leverans!

Skrivet av  Ulla  - 2021-07-11

Fick varan snabbt o bra paketerad. Tack. Återkommer fler gånger.

Skrivet av  Maisen  - 2021-07-10

Supernöjd med allt.

Skrivet av  Kerstin  - 2021-07-10

Mycket bra och snabbt!

Skrivet av  Natalie  - 2021-07-10

Beställde måndag kväll, paketet ankom på onsdagen. Är mycket nöjd med produkterna och väldigt snabb leverans direkt till brevlådan!

Skrivet av  Anneli  - 2021-07-09

Mycket snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Birgit  - 2021-07-09

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2021-07-09

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Paulina  - 2021-07-08

Väl paketerat paket med enkel öppning. Varor kom snabbare än förväntat. 10/10

Skrivet av  Jennie  - 2021-07-07

Partyhallen får ett högt betyg vad gäller service-graden och att leverera produkterna snabbt. Varorna kom i ett stort väl inslaget paket så ingen risk för skador vid leverans.

Skrivet av  Stefan  - 2021-07-06

Snabb leverans, bra packat!

Skrivet av  Mamoona  - 2021-07-06

Fick varorna i tid (3 dagar bara) och är jättenöjd över hur paketet var packat.

Skrivet av  Annette  - 2021-07-06

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Leena  - 2021-07-05

Allt gick bra. Snabbt och välpackat, rakt ner i brevlåddan… fem stjärnor ⭐️

Skrivet av  Helena  - 2021-07-05

Supersnabb leverans och inget att anmärka på i övrigt!

Skrivet av  Gunilla  - 2021-07-05

Snabb leverans, lätt att beställa

Skrivet av  Hanna  - 2021-07-05

Snabb leverans, fina varor

Skrivet av  Kundan  - 2021-07-05

Received the product in a super fast delivery of 2 days! Great packaging and nothing was broken inside.

Skrivet av  Christina  - 2021-07-05

Supersnabb leverans, väl förpackat och varorna var precis som jag förväntade mig! 😊

Skrivet av  Thomas  - 2021-07-05

Snabbt levererat.. Kommer handla igen.

Skrivet av  Ellinor  - 2021-07-04

Otroligt snabb leverans, som vanligt!

Skrivet av  Filip  - 2021-07-04

Snabb leverans!! Allt var med i ordern och bra packat utan en massa ”onödigt” utrymme i kartongen. Kommer garanterat handla av Partyhallen fler gånger. Så mycket roliga saker till kalas, fest och event.

Skrivet av  Susanne  - 2021-07-02

Snabb leverans. Bra produkter! Bra priser

Skrivet av  Greger  - 2021-07-02

Paketet va riktigt bra paketerat, det kom även i tid som utlovat. Riktigt nöjd .

Skrivet av  Abigail  - 2021-07-02

Jag fick alla varorna i tid och det var bra.

Skrivet av  Emma  - 2021-06-29

Enkelt att beställa, bra betalningsalternativ med Klarna, snabb leverans och bra kundtjänst!

Skrivet av  Björn  - 2021-06-28

Allt kom snabbt och väl packat

Skrivet av  Jimmy  - 2021-06-28

Snabb leverans, Nöjd.

Skrivet av  Ingrid  - 2021-06-28

Snabb leverans som alltid.

Skrivet av  Jörgen  - 2021-06-28

Det gick snabbt att få produkterna, endast ett par dagar och betalningsalternativen var bra.

Skrivet av  Maria  - 2021-06-27

Varorna kom inom utlovad tid, kan absolut rekommendera Partyhallen.se!

Skrivet av  Selma  - 2021-06-26

Jag fick varorna snabbt och paketet var bra paketerat. Jätte nöjd med helheten.

Skrivet av  Ann-Louise  - 2021-06-26

Snabbt och enkelt

Skrivet av  Goli  - 2021-06-26

Väldigt fint packat och kom snabbt!

Skrivet av  Viveca  - 2021-06-26

Paketet kom väldigt snabbt.

Skrivet av  Linda  - 2021-06-26

Snabb leverans med Budbee.

Skrivet av  Sean  - 2021-06-25

Grymt packat och snabb leverans.

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-06-25

inom 1dygn otroligt snabbt och väl paketerat

Skrivet av  Angelica  - 2021-06-25

Fick paketet på nolltid trots att jag bor i Norrland!

Skrivet av  Helena  - 2021-06-25

Mycket bra butik som är lätt att handla ifrån,bra att det står på varje vara hur mycket som finns i lager så man vet hur mycket/lite som går att beställa. Packat bra och väldigt snabba att skicka vilket uppskattas mycket då man härna vill ha saker/leksakerna fort😄 beställde på fredag em och på tisdag kunde jag hämta ut paketet.

Skrivet av  Maria  - 2021-06-23

Snabb leverans 👍

Skrivet av  Robin  - 2021-06-22

Butiken och utbudet i sig är bra men eftersom den utlovade leveranstiden inte kunde hållas så fick jag tyvärr aldrig någon användning för produkterna då de kom fram för sent.

Skrivet av  Thomas  - 2021-06-22

Bra hemsida snabb order hantering korrekt leverans tid

Skrivet av  Eva  - 2021-06-22

Varorna kom snabbare än jag trodde. De var mycket väl förpackade. Har inte behövt ha kontakt med kundtjänst

Skrivet av  Barbro  - 2021-06-22

En mycket nöjd kund 👍👍

Skrivet av  Emma  - 2021-06-22

Snabbt och enkelt

Skrivet av  linda  - 2021-06-22

Det gick väldigt fort, inom ett dygn hade jag fått mina varor!

Skrivet av  Inger  - 2021-06-21

Allt kom mycket snabbt och väl paketerat.

Skrivet av  Anna-Stina  - 2021-06-21

Bra packat supersnabb leverans!

Skrivet av  Denice  - 2021-06-21

Super bra leverans kom dagen efter.

Skrivet av  Åke  - 2021-06-21

Allt var till belåtenhet! Produkten motsvarade våra förväntningar. Enkelt att lägga ordern och väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Victoria  - 2021-06-21

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Rita  - 2021-06-20

Fick varorna i tid och kontakt med kundtjänst var bra och enkelt.

Skrivet av  Moa  - 2021-06-20

Jag fick varan efter 2 dagar. Super snabb leverans. Paketet var i fint skick!

Skrivet av  Jörgen  - 2021-06-19

Det gick snabbt att få produkterna, endast ett par dagar och betalningsalternativen var bra.

Skrivet av  Eva  - 2021-06-19

Supernöjd och det bästa är den snabba leveransen!

Skrivet av  Kristina  - 2021-06-18

Otroligt snabb leverans.

Skrivet av  Nathaly  - 2021-06-18

Snabb leverans 🚚

Skrivet av  Kerstin  - 2021-06-18

Snabb leverans och väl paketerat

Skrivet av  Sofia  - 2021-06-17

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Ibtisam  - 2021-06-17

Bra förpackat och fick varorna i tid. Kan absolut rekommendera partyhallen.se

Skrivet av  Jan  - 2021-06-17

Snabb leverans och prisvärda produkter mycket nöjd +++++++ Janne

Skrivet av  Emma  - 2021-06-17

Jättenöjd med min beställning. Enkelt, snabb leverans, bra betalningsalternativ med Klarna. Hade kontakt med kundtjänst och de var väldigt snabba med svar och hjälp!

Skrivet av  Sofia  - 2021-06-17

Paketet var trasigt, och det köpta motsvarande inte förväntningarna.

Skrivet av  Paola  - 2021-06-17

Snabbt levererat och bra packat!

Skrivet av  Lena  - 2021-06-17

Paketet kom snabbt

Skrivet av  Petrus  - 2021-06-16

Sjukt imponerad över hanteringen av min beställning. Beställde en torsdag vid lunchtid. Mailade Kundservice och fick svar direkt. Ordern packades samma eftermiddag och levererades av Budbee fredag vid 17 tiden. Barnkalaset räddat, check! Tack så mycket 🙏

Skrivet av  Jan-Erik  - 2021-06-16

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Otroligt vilken snabb leverans!👏👏

Skrivet av  Katrin  - 2021-06-16

Snabb leverans!

Skrivet av  Maria  - 2021-06-16

Mycket snabb leverans 👍🏼

Skrivet av  Per  - 2021-06-16

Snabb hantering 👍🏼

Skrivet av  Pia  - 2021-06-16

Jag var mer än nöjd. Levererades på rekordtid. Kommer absolut återkomma.

Skrivet av  Anna  - 2021-06-16

Lätt o smidigt Snabb leverans!

Skrivet av  Therese  - 2021-06-16

Snabb leverans och bra utbud!

Skrivet av  Hanna  - 2021-06-16

Ett seriöst företag där man får det man beställt. Inget krångel och säkra beställningar.

Skrivet av  Annika  - 2021-06-16

Snabb leverans och fina produkter

Skrivet av  Hans  - 2021-06-15

Mycket rask och bra leverans ! Utmärkt bra !

Skrivet av  Birgitta  - 2021-06-15

Gick jättesnabbt att få paketet och det var bra paketerat.

Skrivet av  Elisaveta  - 2021-06-15

Jättenöjd med varorna, priset och leveranstiden. Kommer definitivt handla här igen!

Skrivet av  Louise  - 2021-06-15

Varorna kom snabbt och paketet var väl packat. Minus att det va frakt

Skrivet av  Anna  - 2021-06-15

Mycket nöjd! Blixtsnabb leverans!

Skrivet av  Veronica  - 2021-06-15

Supersnabb leverans! Kom redan dagen efter beställningen! ⭐️

Skrivet av  Linnea  - 2021-06-15

Supersnabb leverans, som utlovat!

Skrivet av  Liljana  - 2021-06-14

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Susann  - 2021-06-14

Leveransen var super snabb, gjorde beställningen på dagen och hade de dagen efter!! Paketet var bra packat!

Skrivet av  Mark  - 2021-06-14

Fast service, well packed

Skrivet av  Jessica  - 2021-06-14

Jag var supernöjd med allt. Den snabba leveransen, priset och kvaliteten på produkterna, hur det var packat.. ALLT var toppen.. kan ibte klaga på nått alls. Jag kommer att använda partyhallen igen

Skrivet av  Gian  - 2021-06-14

Inga svårigheter alls! Snabb leveranstid, stort utbud avd varor och enkel sida att navigera i!

Skrivet av  Christina  - 2021-06-14

Kanonbra! Snabbt och smidigt! Kommer att beställa hos er igen! Ni håller det ni lovar! Christina

Skrivet av  Katrin  - 2021-06-13

Varorna kom snabbt och det var bra paketerat

Skrivet av  Eva  - 2021-06-12

Snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Bengt  - 2021-06-12

Snabb pålitlig leverans

Skrivet av  Kim  - 2021-06-12

Så nöjd och snabb leverans.

Skrivet av  Marie  - 2021-06-12

Allt har gått som smort med partyhallen. Leverans kom snabbt. Men framför allt var det priserna som från början fick mej att välja Partyhallen.

Skrivet av  Hilde  - 2021-06-12

Jättebra och snabb leverans

Skrivet av  Monica  - 2021-06-12

Snabb och smidig leverans! Varorna kom i tid.