1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1212 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Tove  - 2020-01-28

Snabb leverans, hämtade direkt hos leverantören (Elektronvägen), vilket var väldigt smidigt. JÄTTEtrevligt mottagande! hade med mig min dotter, hon fick klistermärke vilket var succé.

Skrivet av  Christian  - 2020-01-28

Smidigt köp på nätet med snabb leverans.

Skrivet av  Tobias  - 2020-01-28

Det gick snabbt och smidigt att hämta ut på lagret

Skrivet av  Rigmor  - 2020-01-28

Helt nöjd Återkommer när jag behöver något

Skrivet av  Anette  - 2020-01-28

Mycket snabb och bra leverans. Prisvärda produkter.

Skrivet av  Ulla-Britt  - 2020-01-27

Allt fungerade bra

Skrivet av  Marie  - 2020-01-27

Mycket bra med snabb leverans

Skrivet av  Ingela  - 2020-01-27

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Krista  - 2020-01-27

Jag är jättenöjd med min order. Ni bekräftat den väldigt snabbt. Allt kom i tid och i perfekt skick! Partyhallen är bäst! Jag blir er kund för evigt. : )

Skrivet av  Hanna  - 2020-01-27

Något längre leverans tid än jag väntat mig. Fick hämta ut på födelsedagens morgon...

Skrivet av  Kina  - 2020-01-27

Super snabb leverans 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Johan  - 2020-01-27

Kom dagen efter toppen

Skrivet av  Karolina  - 2020-01-27

Supersnabb leverans, beställde på onsdagen och fick hem det på fredag.

Skrivet av  Ewa  - 2020-01-27

Varan kom dagen därpå, helt suveränt!!!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-26

Paketet kom i tid och var väll packat!!

Skrivet av  Michaela  - 2020-01-26

Beställde på onsdagen, seeent på eftermiddagen, hade grejerna hemma på fredag vid lunch. :D Superbra! Lagom stor låda till sakerna och bra att det var inpackat i papper istället för plast :)

Skrivet av  Pernilla  - 2020-01-26

Fick varorna i tid och har jätte bra packat , bra service och bra hemsida

Skrivet av  Marjatta  - 2020-01-26

De kom nästa dag! Fantastiskt. Bra service...

Skrivet av  Britt  - 2020-01-26

FIck varan snabbt Kontaktade kundtjänst Snabbt svar o bra lösning Mycket positiv kontakt

Skrivet av  Charlotta  - 2020-01-26

Snabb leverans!

Skrivet av  Linda  - 2020-01-25

Snabb leverans o bra varor

Skrivet av  Hanna  - 2020-01-25

Allt var bra. Snabb leverans och bra varor.

Skrivet av  Caroline  - 2020-01-25

Väldigt nöjd med köpet. Mycket snabb leverans

Skrivet av  Christina  - 2020-01-25

Otroligt snabb leverans, bra emballerad.

Skrivet av  Felicia  - 2020-01-25

Beställde kl 5 på tisdag morgon och hämtade paketet onsdag lunch, bra paketerat 😍😍

Skrivet av  Emma  - 2020-01-24

I tid, snabbare än väntat, inga yttre eller inre skador!

Skrivet av  Magnus  - 2020-01-24

Bra pris och snabb leverans!

Skrivet av  Carola  - 2020-01-24

Mycket nöjd. Snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Helen  - 2020-01-24

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  karolina  - 2020-01-24

Jätte bra saker o snabb leverans super nöjd .....

Skrivet av  Carina  - 2020-01-24

Snabbt levererat!!

Skrivet av  Helena  - 2020-01-24

Snabb leverans bra packat bra urval.jag handlar gärna igen hos er.

Skrivet av  Bo  - 2020-01-23

Kom i utsatt tid. Perfekt packat.

Skrivet av  Malin  - 2020-01-22

Snabb leverans och bra pris. Hade skrivit fel telefonnummer så jag fick ingen avisering men fick snabb hjälp av kundtjänst.

Skrivet av  Maritha  - 2020-01-21

Varorna kom i tid och var väl förpackat. Är en mycket bra butik med många uppslag och prylar som passar till många teman och dylikt är mycket nöjd Tack.

Skrivet av  Marie  - 2020-01-21

Snabb leverans och smidigt med sms information för att hämta paketet. Hade därefter kontakt med kundtjänst pga att jag gjort en felbeställning och de mötte mig i mina önskemål. Bra samlat intryck från beställning till leverans.

Skrivet av  Eva  - 2020-01-21

Tack för väldigt snabb och bra leverans. 👍🎈

Skrivet av  Annick  - 2020-01-21

Snabb leverans och bra paketering av produkterna

Skrivet av  Elizabeth  - 2020-01-21

Lätt att handla över nätet. Kom snabbt till brevlådan. Ingen onödigt stort paketering

Skrivet av  Petra  - 2020-01-21

Jättesmidigt. Snabbt och enkelt👍😊

Skrivet av  Elizabeth  - 2020-01-21

Så smidigt att kunna beställa och hämta upp 2h senare ska verkligen handla här igen!

Skrivet av  Nygårds  - 2020-01-20

Varorna kom snabbt i en bra låda.

Skrivet av  Marie  - 2020-01-20

Supersnabb leverans utanför dörren! Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Anneli  - 2020-01-20

Varorna kom snabbt och beställningen var enkel att genomföra. Kommer att använda Partyhallen vid fler tillfällen!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-20

Otroligt snabb leverans vilket är positivt.

Skrivet av  Gerd  - 2020-01-20

Jättefort att få mitt paket. Bra packat!

Skrivet av  Kerstin  - 2020-01-20

Varorna kom efter 1 dygn, sååå imponerad över den snabba frakten

Skrivet av  Lis-Marie  - 2020-01-20

Jättesnabb leverans! Toppen eftersom jag var sent ute. Bra att veta till en annan gång.

Skrivet av  Nathalie  - 2020-01-20

Snabbt, enkelt, trevligt bemötande.

Skrivet av  Åsa  - 2020-01-19

Snabb leverans! Jättenöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-01-19

Toppen! Snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-01-19

Allt var väldigt bra. Det gick fort o få varorna.

Skrivet av  Annika  - 2020-01-19

Bra packat nöjd med produkten

Skrivet av  Marlene  - 2020-01-19

Snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2020-01-19

Ni har många motiv att välja på så vi kommer absolut att beställa från er igen! Snabb leverans direkt hem i brevlådan!

Skrivet av  Minna  - 2020-01-19

Leverans tiden är super snabb! Bra sida att söka produkter. Mycket olika produkter. Bra pris.

Skrivet av  Jennie  - 2020-01-18

Snabb leverans och svarade snabbt på mail:)

Skrivet av  Daniella  - 2020-01-18

Fick dom 2 dagar efter beställning. kanon bra

Skrivet av  Thomas  - 2020-01-18

Snabb leverans dagen efter beställning. Väl packeterat. Mycket nöjd.

Skrivet av  Jenny  - 2020-01-18

Jag fick varan inom utsatt leverans tid. Kartongen var lite trasig men den funkar utmärkt ändå.

Skrivet av  Gustav  - 2020-01-18

Fick paketet på en dag vilket aldrig har hänt förut, beställde runt 16-tiden på tisdagen och sen var den helt plötsligt på mitt ombud klockan 11 nästa dag.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-01-18

Snabb leverans, vilket är toppen. Välpackat, kommer definitivt handla mer hos partyhallen, bra material och bra priser.

Skrivet av  Jessica  - 2020-01-18

Snabb leverans och fina produkter! Sonen blev supernöjd!

Skrivet av  Lisa  - 2020-01-18

Grymt bra!! Fick varorna supersnabbt.

Skrivet av  Ulrika  - 2020-01-18

Snabb leverans. Dock dåligt paketerat då ett av äggen var trasigt.

Skrivet av  Helena  - 2020-01-18

Från beställning till leverans; allt gick smidigt och bra! Välpaketerat, fick varor som motsvarade förväntningarna och en smidig hemsida. Tack :)

Skrivet av  Linda  - 2020-01-17

Supersnabb leverans👍👍👍 fina grejer!

Skrivet av  Ingrid  - 2020-01-17

Otroligt snabb feedback och leverans. Helt nöjd!

Skrivet av  Karolin  - 2020-01-17

Mycket snabb leverans! Kom redan dagen efter beställning.

Skrivet av  Lilian  - 2020-01-17

Varorna kom snabbt. Paketet var packat platt iom att tårtkartongerna levereras platta. Ingen kontakt med kundtjänst behövdes.

Skrivet av  Therese  - 2020-01-17

Snabb leverans och smidigt!

Skrivet av  Helena  - 2020-01-17

Bra butik och snabb leverans 🚚

Skrivet av  Simon  - 2020-01-17

Jättesnabb leverans!!

Skrivet av  Kyoo-Ok  - 2020-01-17

Snabbleverans

Skrivet av  Olivia  - 2020-01-17

Gick snabbt att få hem

Skrivet av  Sadiya  - 2020-01-17

Fick varorna imon 2 dagar 👍. Jätte nöjd med hela mitt köp. Fint packat.

Skrivet av  Monica  - 2020-01-16

Kom i tid, bra förpackad.

Skrivet av  Lena  - 2020-01-16

Väldigt snabb leverans, väl förpackat.

Skrivet av  Hanin  - 2020-01-16

Varorna kom i tid och paketen var perfekt packat!

Skrivet av  Mikael  - 2020-01-16

Jättebra och supersnabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2020-01-15

Bra leverans

Skrivet av  Johan  - 2020-01-15

Varorna kom fort, smidigt packat i vadderat brev! Inte överdrivet stor låda eller liknande!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-14

Fick varorna efter bara tre dagar! Supernöjd med mitt köp!

Skrivet av  Pernilla  - 2020-01-14

Bra att det levererades så snabbt

Skrivet av  Andreas  - 2020-01-14

Som vanligt supersmidigt! Alltid topp!

Skrivet av  Sonja  - 2020-01-14

Paketet kom snabbt

Skrivet av  Pisinee  - 2020-01-14

Fick produkten ganska snabbt. Paketeringen var helt ok, fick lite bucklor på vägen. Men det är lite förväntad.

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-01-14

Hämtade mina varor på plats i Huddinge. Bekvämt o bra.

Skrivet av  Linnéa  - 2020-01-14

Extremt snabb leverans. Kom redan nästa dag! extremt bra produkter för att bra pris! kommer definitivt beställa igen!

Skrivet av  Karin  - 2020-01-14

Enkelt att beställa och betala + snabb leverans ! Blir säkert fler köp framöver.

Skrivet av  Maria  - 2020-01-14

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Gustav  - 2020-01-14

Snabb leverans

Skrivet av  Agnieszka  - 2020-01-13

Jag fick varan i tid. Super snabb leverans. Nalle var packat i en kartong. Det bara faktura att betala kvar. Super nöjd.

Skrivet av  Tina  - 2020-01-13

Mycket nöjd med leverens

Skrivet av  Jonas  - 2020-01-13

Varor kom som avtalat 2 dagar efter beställning!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-13

Allt kom i tid och var perfekt!

Skrivet av  Marie-Louise  - 2020-01-13

Snabb leverans.

Skrivet av  Melisa  - 2020-01-13

Snabb leverans ! Fint packad !

Skrivet av  Yvonne  - 2020-01-13

Kom dagen efter jag beställt👍

Skrivet av  Nolita  - 2020-01-13

Det gick jätte snabbt!