Kundomdömen

899 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Jennie Aspegren Johansson  - 2017-06-09

Snabb leverans, allt var med och inget strul!

Skrivet av  Lina Nilsson  - 2017-06-07

Fick vanorna efter 2 dagar, helt perfekta! Kommer absolut beställa mer hos er:)

Skrivet av  Charlotta Kjellsson  - 2017-06-06

Extremt snabb leverans, mycket uppskattat, då jag beställde i sista stund!

Skrivet av  Maggie Thauersköld Crusell  - 2017-06-04

Kanonsnabb leverans!

Skrivet av  Agnes Tengström  - 2017-06-04

Jag fick varorna i tid även fast jag var sent ute. Var i kontakt med kundtjänst angående leverans och jag kunde inte ha fått ett bättre bemötande. Supertrevliga och tillmötesgående. De ringde till och med upp för att säkerställa att mitt paket kommit i tid. Så nöjd!

Skrivet av  Anita Högman  - 2017-06-03

Så smidigt att beställa på er hemsida och så snabb leverans. Trodde knappt det var sant när jag fick ett sms att paketet hade kommit

Skrivet av  Camilla Bengtsson  - 2017-06-03

Bra service och snabb leverans. Rekommenderas verkligen. :)

Skrivet av  Angelica Matias Vasquez  - 2017-06-01

Ni får en 10 från mig för paketet kom fram väldigt snabbt som ni lovade och den var väl packat inget var sönder

Skrivet av  Julia Göransson  - 2017-06-01

Jätte bra produkter super snabb leverans tog 2 dagar bara 😁

Skrivet av  Sofia Strandell  - 2017-05-28

Varorna kom snabbt och bra bilder på produkter som visade vad man fick.

Skrivet av  Elin Johansson  - 2017-05-26

Supersnabb leverans, vilket var tur eftersom jag var ute i sista stund till min dotters 4-årskalas. Kanonbra grejer och lättmanövrerad hemsida, jag är väldigt nöjd med allt.

Skrivet av  Elisabeth Wulff Sahlén  - 2017-05-26

Väldigt nöjd med varorna, priset och den snabba leveransen.

Skrivet av  Mathias Andersson  - 2017-05-25

Sjukt snabb leverans och välpaketerat! Kanon!

Skrivet av  Anette Kyhlström  - 2017-05-24

Mycket fin service med allt! Vänligt bemötande. Intresserad personal.Det var också mycket praktiskt och enkelt att kunna hämta varorna själv. Kan klart rekommendera er till alla i mina nätverk. Tack!

Skrivet av  Bibban Pålsson  - 2017-05-20

Billigt och snabb leverans!! Kanon

Skrivet av  Marita Sjöberg  - 2017-05-19

Snabb leverans och bra service då jag efter min beställning ville komplettera den, inga problem. Bra priser och bra saker fick jag. ska absolut titta där nästa gång jag behöver något roligt

Skrivet av  Ingela Glanrup  - 2017-05-17

Fixat hela studentplaneringen hemma från soffan! Bra hemsida, tydliga bilder och information. Snabb leverans och alla mina 14 varor var jättebra packat. Supernöjd!👍

Skrivet av  Jenny Strandberg  - 2017-05-16

Allt var jätte bra, snabb leverans och bra packat. Finns inget att klaga på

Skrivet av  Carina Löfqvist  - 2017-05-16

Snabb leverans , bara 2 dagar , bra paketerat. Mycket nöjd , kommer beställa mera.

Skrivet av  Marie Slorach  - 2017-05-16

Köpte på nätet och hämtade på lagret i Årsta. Smidigt och snabbt!

Skrivet av  Helena Francois  - 2017-05-15

VArorna kom på två dagar. Det gick snabbt.

Skrivet av  Gona Ali Husain  - 2017-05-14

Wow blev imponerad allt gick så jävla snabbt. Beställde ena dagen och dt kom andra dagen så snabbt gick dt.

Skrivet av  Maria Rundström  - 2017-05-12

Otroligt snabb leverans. Hade varorna i handen mindre än ett dygn efter att jag lade min beställning!

Skrivet av  Emma Jasmin Henriksen  - 2017-05-12

Jag fick varorna fortare än väntat. Paketet var välpackat och inga fraktskador.

Skrivet av  Amanda Jönsson  - 2017-05-12

Mycket bra! Fick varorna dagen efter jag lagt beställning. Paketet var väl packat så alla varorna var fina och hela när jag fick hem det.

Skrivet av  Anna Tiger  - 2017-05-12

Otroligt snabb leverans.

Skrivet av  Jenny Lindberg  - 2017-05-12

Dräkten jag beställde var för liten. Mailade kundtjänst som var snabba med att svara och otroligt snabba på att skicka hem en ny dräkt i större storlek! Kanonbra service!!

Skrivet av  Nora Rebecka Weidow  - 2017-05-12

Allt var bra förpackat och det tog 2 dagar för paketet att komma. Allt var jättebra!

Skrivet av  Annelie Jansson  - 2017-05-12

Jag är supernöjd! Det var snabb leverans och jättebra packat. Kommer alltid att beställa hos er inför såna här tillfällen.

Skrivet av  Sabina Tulek  - 2017-05-11

Otroligt snabb leverans. Hade varorna dagen efter beställning. Kommer definitivt handla här igen

Skrivet av  Ida Sandberg  - 2017-05-10

Snabb service. Mkt bra återkoppling fr kundtjänst. I övrigt allting bra.

Skrivet av  Lena Myrbäck Speich  - 2017-05-10

Jättesmidigt att kunna hämta varorna själv på lagret. Då vart det fraktfritt!

Skrivet av  Mikael Bergsdotter  - 2017-05-09

Allt super, gick snabbt!

Skrivet av  Caroline Elisabeth Mårtensson  - 2017-05-09

Fick varorna i tid. Paketerat i en låda. Inte någon kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Mikael Hanning  - 2017-05-09

Varorna kom i tid och paketet var mycket bra packat. Allt var bara perfekt. Tack

Skrivet av  Karmel Manaz Dahl  - 2017-05-08

Snabb leverans packat i ordning toppen tack

Skrivet av  Evelina Carolina Schröder  - 2017-05-07

Super snabb leverans och fina produkter. Kan garanterat tänka mig att beställa igen !

Skrivet av  Ursula Jonéus  - 2017-05-07

Snabb leverans....som tur va! Bra förpackning

Skrivet av  Anna Rostrand  - 2017-05-06

Fantastiskt snabb leverans, bra packat och mailkontakt. Partyt kan börja!

Skrivet av  Amanda Berggren Andersson  - 2017-05-06

allt fungerade bra, fick varorna när jag skulle få dom, välpackat, tummen upp.

Skrivet av  Louise Birgitta Kristina Jonsson  - 2017-05-06

Snabb frakt, vilket passade bra när jag beställde med kort varsel.

Skrivet av  Joakim Wiik  - 2017-05-02

Snabb leverans. Två dagar som utlovat. Bra pris.

Skrivet av  Anna Caroline Rudolfsson  - 2017-05-01

Varorna kom i tid o paketet var välbehållet! Webbsidan var lätt att beställa ifrån samt lätt o smidigt att betala fakturan via mobilen.

Skrivet av  Sevan Josefsson  - 2017-04-28

Fantastisk Mycket snabb leverans Bra service Tydlig hemsida

Skrivet av  Camilla Kihlén  - 2017-04-24

Mindre än 24 timmmar efter beställning kom mina glas, perfekt!

Skrivet av  Marie Ekström  - 2017-04-24

Är det här världsrekord? Tryckte på 'skicka order' 19/4 kl. 18.59, fick sms 21/4 kl. 12.13 att hämta ut paket, 41 timmar, bra jobbat, välpackat paket, kommer att shoppa mer grejer hos er

Skrivet av  Ingvar Winbo  - 2017-04-23

Varorna kom överraskande snabbt och uppfyllde mina förväntningar

Skrivet av  Elin Elfström  - 2017-04-23

Orroligt snabb leverans! Bra priser! Helt perfekt!

Skrivet av  Hanna Johannesson  - 2017-04-09

Jättebra och snabb leverans, är nöjd med allt jag fått hem. Alla produkter kommer bli kanon till min student och pryda mitt hem :)

Skrivet av  Emelie Malmberg  - 2017-04-09

Varorna levererades så himla fort så leveranstiden var helt klart den bästa någonsin!! Stor tumme upp för det :) Paketet var väl packat och genomtänkt. Babyshowern blir av i slutet av april, skickar gärna bilder då om det skulle viljas. Återigen, tack!!

Skrivet av  Jenny Fälth  - 2017-04-09

Varorna kom jättesnabbt!! Beställde verkligen i sista minuten och den kom tills jag behövde ha varorna. Super!

Skrivet av  Mersiha Kuckovic  - 2017-04-09

Jag fick varorna dagen efter 🖒🖒🖒🖒🖒🖒

Skrivet av  Jan Gustafsson  - 2017-04-08

Snabb leverans och väl packat. På hela taget nöjd.

Skrivet av  Anna Eriksson  - 2017-04-08

Väldigt imponerad, beställde på söndag kväll, hade varorna med posten på tisdag förmiddag.

Skrivet av  Lina Sjölund  - 2017-04-05

Bra utbud och lättöverskådlig / lättnavigerad butik. Varan kom på utlovad tid, därmed fortare än jag hade förväntat mig! Vilket såklart är positivt. Paketet var bra packat! Har inte behövt ha kontakt med kundtjänst, men den fungerar säkert lika lysande som allt annat med er butik! Tack för en positiv shoppingupplevelse.. jag kommer handla hos er fler gånger!

Skrivet av  Martina Nessmar  - 2017-04-05

Beställde tisdag kväll och hade varorna torsdag. Allt var enligt beskrivning.

Skrivet av  Emma Birgitta Charlotte Keeleste  - 2017-04-04

Allt var verkligen med beröm väl godkänt! Snabbt, snyggt paketerat och med väldigt bra bemötande från personalen. Kan verkligen rekommendera er och kommer definitivt handla av er igen.

Skrivet av  Maria Susa  - 2017-04-03

Helt fantastiskt snabb leverans och i bra emballage!! Beställde kl: 14.00 och hade varorna dagen efter! Har beställt flera gånger härifrån och alltid lika snabba! Smidigt att beställa på hemsidan också!

Skrivet av  Veronica Ek  - 2017-04-03

Bra och prisvärda produkter som kom med snabb leverans. Välpackat och bra inslaget i kartong vid leveransen. Härifrån kommer jag fortsätta köpa mina produkter inför bakverk. Rekommenderas !!

Skrivet av  Josefine Tyrén  - 2017-04-02

Fick varorna snabbare än jag trott. Allt toppen!

Skrivet av  Elmina Fredriksson  - 2017-04-02

Supersnabb leverans! Bor i norra Norrland och paketet kom fram dagen efter beställning

Skrivet av  Saida Patel  - 2017-04-01

Tummen upp på alla punkter!! 👍🏼

Skrivet av  Anna Erica Lundin  - 2017-03-31

Bra packat. Tog endast 1 dag att få varorna så kanon. Allt var helt vid leveransen.

Skrivet av  Malin Isaksson Larsson  - 2017-03-29

Allt fungerade utmärkt

Skrivet av  Alexandra Hast  - 2017-03-20

Jag gjorde min beställning på torsdagen och fick varorna dagen efter! Supersnabb leverans. Är helnöjd med servicen, rekommenderar att beställa härifrån.

Skrivet av  Sandra Adolfsson  - 2017-03-20

Snabb och smidig leverans, toppen när man är ute i sista sekunden!

Skrivet av  Emelie Batista  - 2017-03-17

Extremt bra leverans och service beställde det dagen innan och fick paket dagen efteråt. Riktigt nöjd! Paketet var bra packat ej för stort, samtidigt välpackat. Här har ni hittat en kund som kommer att vara er trogen!

Skrivet av  Emina Sela  - 2017-03-16

Varorna skickdes så snabbt! redan dagen efter. jag är väldigt nöjd och kommer säkert helt definitivt köpa fler produker via hemsidan. Tummen upp!

Skrivet av  Emelie Lannersund  - 2017-03-15

Perfekt smärtfritt och toppen stort sortiment enkelt att handla och hämta

Skrivet av  Lovisa Malmlöv  - 2017-03-14

Snabb leverans. Bra förpackat. Toppen helt enkelt!

Skrivet av  Lina Backman  - 2017-03-14

Jätte bra service och trevlig personal när man ringde. Kommer definitivt beställa där igen! Snabb frakt och bra packat! Ni är värda 5 stjärnor

Skrivet av  Wendela Kallstenius Almgren  - 2017-03-13

Bra service från kundtjänst! Väldigt snabb och pålitlig leverans och allt var med och bra packat. Vi är nöjda!

Skrivet av  Jennifer Gustafsson  - 2017-03-11

fick varorna i tid, det var perfekt packat, kunde int vart nöjdare. Allt gick smidigt och snabbt och jag fick varorna i tid.

Skrivet av  Shelley Moene  - 2017-03-11

Tack för att ni har så mycket att välja på sitta hemma och beställa istället för att springa runt i en massa affärer, nöjd med allt och det var snabb leverans. Shelley

Skrivet av  Altynai Abdyldaeva  - 2017-03-06

Bra kvalitet på fina varor och så snabbt leverans! 10 poäng av 10!!! Fick varorna på 2 dagar och de var packad ordentligt. Tusen tack!

Skrivet av  Rahel Tesfay  - 2017-03-06

Jätte bra service & kundbemötande! Rekommenderade er till en vän som valde att. Eställa hos er och det blev något krångel med leveransen, men ni löste det galant! Vi båda är förvånade hur bra ni löste det! Inte sista gången jag beställer hos er och kommer att fortsätta rekommendera er till vänner! 10/10!

Skrivet av  Annacarin Lönnborn  - 2017-03-05

Leveranstiden var den största överraskningen. Kunde inte hitta klubban i någon affär. Skulle på kalas på fredagen, beställde på onsdagen och fick varan på torsdagen. Bra packad i kartong. Toppen. Tack!

Skrivet av  Sofia Göransson  - 2017-03-05

Snabb, bra och smidig leverans. Både leverans och produkter var som utlovat.

Skrivet av  Erika Lagerblad  - 2017-03-04

Super snabb leverans. Jag fick varorna dagen efter min beställning. Fraktkostnaden var inte för hög och välpackat paket. Jag kommer handla ifrån er fler gånger.

Skrivet av  Hanna Ahl  - 2017-03-03

Väldigt bra packeterat och jag fick paketet på knappt 24 timmar så det var extremt bra leverans!

Skrivet av  Ulrica Arvidsson  - 2017-03-03

Allt var bara bra med frakt, snabbhet osv

Skrivet av  Enisa Spahic  - 2017-03-02

Hej Jag fick mina varor i tid och jättenöjd!! Paketet var bra packat och fick också listan på varor som jag har beställt så nöjd,nöjd super nöjd 😉😉

Skrivet av  Timmi Modari  - 2017-03-02

Snabb leverans. Inga problem alls. Bra paketerat.

Skrivet av  Rubi Abilia Tapia Ochoa  - 2017-02-28

Är supernöjd över hur smidigt det gick och att jag kunde hämta ut dom samma dag i Årsta då jag var ute i sista minut. Sen även med klarna betalningen. Köper nog här igen till nästa kalas

Skrivet av  Emelie Gustafsson  - 2017-02-28

Supernöjd med allt, fick leverans dagen efter och allt jag beställt var bra kvalitet på!

Skrivet av  Linda Waltersson  - 2017-02-27

Ett mkt bra intryck av min beställning. Paketet kom inom ramen av utsatt tid och varorna höll mkt god kvalitet. Och det viktigaste av allt var att de 17 barn som åt av tårtorna klädda med sockerpasta och oblat var mkt nöjda :)

Skrivet av  Terese Rhodin  - 2017-02-27

Jätte snabb leverans, super bra service när jag ringde och ville ändra min order. Rekommenderar absolut!!

Skrivet av  Patrizia Svensson  - 2017-02-26

Jag fick varan snabbare än vad jag förväntade mig. Paketet var packat bra.

Skrivet av  Amira Shurrab  - 2017-02-26

Fick ordern väldigt fort och jag har handlat här tidigare, en väldigt bra o effektiv frakt. Mycket lönsamt vid snabba planeringar till fester.

Skrivet av  Alberina Mehanoli  - 2017-02-25

Super bra service, jag behövde varorna till torsdag och var sent ute med min beställning så jag ringde er och ni packade dom direkt och jag fick dom redan på onsdagen!!! Super stort tack ännu en gång!!! BRA personal!

Skrivet av  Ann-Marie (Mia) Sandberg  - 2017-02-25

Väldigt bra med så snabb leverans. Jag är mycket nljd

Skrivet av  Josefine Tyrén  - 2017-02-23

Fick allt i tid, allt var förpackat bra, allt gick väldigt smidigt!

Skrivet av  David Högberg  - 2017-02-23

Världsklass!

Skrivet av  Lena Wiberg  - 2017-02-21

Snabb leverans och bra sida att beställa ifrån.

Skrivet av  Sofie Axelsson  - 2017-02-21

Snabb leverans och jag kommer definitivt beställa hos er igen, tack!

Skrivet av  Triva Baro  - 2017-02-20

Ja jag fått de i tid packat bra

Skrivet av  Cleidimar Penha Souza  - 2017-02-20

Varor kom i tid och allt var bra.

Skrivet av  Jörgen Larm  - 2017-02-20

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Kajza Sundgren  - 2017-02-20

Mycket snabb leverans, kom redan dagen efter jag beställt👍 Mycket trevlig och snabb kundtjänst! Kommer absolut beställa av er fler gånger!

Skrivet av  Madelene Djupenström  - 2017-02-20

Mycket snabb leverans. Alla varor var med och ingen kontakt med kundtjänst behövdes.