1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Saad  - 2022-05-22

Mycket bra butik. Hjälpsam och otroligt snäll personal.

Skrivet av  Nadja  - 2022-05-18

Varorna kom fram väldigt snabbt! Fick dom till och med mitt på helgen. Allt låg packat fint och var helt. Rekommenderar

Skrivet av  Lena  - 2022-05-17

Fungerade snabbt och bra.

Skrivet av  Nadja  - 2022-05-17

Varorna kom fram väldigt snabbt! Fick dom till och med mitt på helgen. Allt låg packat fint och var helt. Rekommenderar

Skrivet av  Irene  - 2022-05-16

Snabb leverans. Packning toppen Allt ser jätte fint ut men ska inte användas förrän augusti. Men jättenöjd med sakern

Skrivet av  Vanessa  - 2022-05-15

Dey kom dagen efter jag beställda vilket var parfekt då det var tidspress

Skrivet av  Lisa  - 2022-05-15

Väldigt snabb leverans! Alla varor såg ut som förväntat utifrån informationen på hemsidan. Nöjd 👍🏻

Skrivet av  Vivi-Anne  - 2022-05-15

Bra service, snabb leverans och fin vara.

Skrivet av  Anette  - 2022-05-14

Fantastiskt snabb leverans, inte ens ett dygn, wow!

Skrivet av  Nathalie  - 2022-05-13

Jag älskar partyhallen trevliga snabba och så smidigt. Hade glömt att köpa helium när jag hämta upp min leverans. Och killen som jobba där vi fixar det så jag kunde köpa :) Jag har beställt till mitt bröllop för 2 år sedan och var lika nöjd då som ni!

Skrivet av  Ida  - 2022-05-13

JÄTTENÖJD! Snabb leverans vilket var viktigt då jag beställde i sista sekund. Fina varor, bra priser! Bra packat.

Skrivet av  Solveig  - 2022-05-12

Bra produkter till bra priser. Snabb leverans och Väldigt bra bemötande på kundtjänst.

Skrivet av  Camilla  - 2022-05-12

Gick snabbt och smidigt. Mycket nöjd☀️

Skrivet av  Emelie  - 2022-05-12

Leveransen gick fort!

Skrivet av  Klas  - 2022-05-12

Var smidigt att hämta upp varorna vid lagret i Flemingsberg

Skrivet av  Ritha  - 2022-05-12

Bra service. Hade lagt en order och fått orderbekräftelse. Kom lite senare på att jag ville beställa en grej till och ni lyckades få med även den i leveransen. Snabbt och bra.

Skrivet av  Ann-Britt  - 2022-05-06

Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Barbro  - 2022-05-06

Snabb leverans. Bra förpackning

Skrivet av  Linda  - 2022-05-05

Snabb leverans

Skrivet av  Avesta  - 2022-05-03

Väldigt snabbt och smidigt

Skrivet av  Eva-Lena  - 2022-05-03

Snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Jens  - 2022-05-03

Är bara nöjd, kommer beställa från er snart igen 👍🏻

Skrivet av  Avesta  - 2022-05-03

Väldigt snabbt och smidigt

Skrivet av  Maria  - 2022-05-02

Varorna kom snabbt och var bra förpackade. Nöjd med allt !

Skrivet av  Camilla  - 2022-04-30

Kanon. Tog 2 dagar så hade jag paketet.

Skrivet av  Camilla  - 2022-04-30

Snabb leverans, bra packat paket.

Skrivet av  Ingela  - 2022-04-30

Varorna levererades jättesnabbt. Är helnöjd

Skrivet av  Christine  - 2022-04-24

Student Nallebjörn Grå - köpt flera olika studentprodukter. Enkel och bra, och tydlig hemsida och beställning. Enkel betalning. Snabba leveranser. Toppen!

Skrivet av  Therese  - 2022-04-24

Varan kom efter 2 dgr i en bra förpackning!

Skrivet av  Jimmy  - 2022-04-24

+ för snabb leverans

Skrivet av  Maria  - 2022-04-24

Nöjd med min beställning i generellt. Tack!

Skrivet av  Lisa  - 2022-04-24

Spontanköpte lite på vinst och förlust att det skulle hinna fram till kalaset. Men snabbt packat och skickat så grekerna förgyllde kalaset. Bra priser!

Skrivet av  Anne-Mari  - 2022-04-24

Alltid lika nöjd med produkterna, priserna och leverans tiderna.

Skrivet av  Charlotte  - 2022-04-22

Kom snabbt och i tid

Skrivet av  Birgitta  - 2022-04-22

Snabb leverans!! Välpackat!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skrivet av  Anna  - 2022-04-05

Snabb leverans, suverän kundservice som hjälpte till vid reklamation.

Skrivet av  Carin  - 2022-04-02

Snabb leverans.

Skrivet av  Therése  - 2022-04-01

Snabb leverans :)

Skrivet av  Agneta  - 2022-04-01

Snabbt utskick bra packat.

Skrivet av  Frida  - 2022-03-31

Jättebra! Snabbt plockad order och jättebra ihoppackat med skydd runt alla glasflaskor

Skrivet av  Helene  - 2022-03-28

Väldigt bra. Så mycket att välja på. Fick varorna fort och jag blir lika nöjd varje gång. Kommer att beställa igen.

Skrivet av  Eva  - 2022-03-27

Perfekt 🤩

Skrivet av  Marie  - 2022-03-26

Jag fick varan dagen efter jag beställde. Paketet var bra packat. Bara++++

Skrivet av  Jennifer  - 2022-03-26

Varan kom tidigare än förväntat. Väl packat. Kontakt ja då det kom upp två olika spårnings nummer i appen

Skrivet av  Ulrika  - 2022-03-25

Mycket snabb leverans! Tusen tack

Skrivet av  Maria  - 2022-03-25

Ja, allt var ok paketerat i en kartong.

Skrivet av  Fakturaskanningen  - 2022-03-23

Snabb leverans inom några dagar efter beställning

Skrivet av  Nathalie  - 2022-03-21

Lika bra service som alltid

Skrivet av  Lena  - 2022-03-18

Festligt och hygieniskt med inslaget godis! Snabb leverans. Det gillar vi! Glad påsk! Lena

Skrivet av  Veronica  - 2022-03-18

Snabb leverans och bra förpackad. Bra priser och jag blev nöjd med produkterna.

Skrivet av  tina  - 2022-03-18

Beställningen var snabb och bra packat.

Skrivet av  Patrik  - 2022-03-18

Allt gick som på räls, från varukorg, till checkout, betalning o leverans. Inget att anmärka på alls.

Skrivet av  Helena  - 2022-03-18

Tillförlitlig , snabb leverans o bra pris.

Skrivet av  Annette  - 2022-03-17

Snabb leverans, kommer att handla igen.

Skrivet av  Annika  - 2022-03-17

Paketet kom bara efter två dagar och var säkert och bra packat.

Skrivet av  Nathalie  - 2022-03-17

Snabb leverans!

Skrivet av  Katarina  - 2022-03-17

Snabb leverans! Bra förpackning!

Skrivet av  Jan  - 2022-03-17

Allt var till belåtenhet. Paketet oskadat när det kom fram. Snabb leverans.

Skrivet av  Susanne  - 2022-03-15

Varorna kom i tid, hattarna var väl förpackade. Jag är nöjd !

Skrivet av  Rudi  - 2022-03-14

Inget att klaga på här inte, helnöjd kund Kommer att rekommendera detta företag för mina kompisar som sagt helnöjd kund.

Skrivet av  Tina  - 2022-03-14

Allt va bra, snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Sandra  - 2022-03-14

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Rigmor  - 2022-03-13

Varorna kom väldigt snabbt Bra förpackat

Skrivet av  Agneta  - 2022-03-13

Det var första gången jag handlade av er och det var en mycket positiv upplevelse! Jag fick en snabb leverans, så jag hann få paketet i tid. Helt fantastiskt!

Skrivet av  Gunilla  - 2022-03-13

Snabb leverans

Skrivet av  Anette  - 2022-03-13

Snabb leverans, bra kvalitet och prisvärt!

Skrivet av  Kerstin  - 2022-03-13

Varan kom ju superfort? 👍😊 Den var omsorgsfullt paketerad!

Skrivet av  Madeleine  - 2022-03-12

Toppensnabb leverans, jättenöjd!!

Skrivet av  Ann  - 2022-03-12

Toppen mycket roliga grejer att välja på ska handla fler gånger mycket nöjd 👍

Skrivet av  Monika  - 2022-03-12

Bra packat, snabb leverans. Mycket nöjd med både specifika produkter och helhetsintrycket

Skrivet av  Marianne  - 2022-03-12

Snabb leverans, rekommenderas starkt

Skrivet av  Maria  - 2022-03-11

Varorna kom i god tid, paketet bra packat och billigt!

Skrivet av  Johanna  - 2022-03-11

Snabb leverans super fina prisvärda produkter, exakt va jag leta efter kommer tillbaka så nöjd!!

Skrivet av  Frida  - 2022-03-10

Snabb leverans. Beställde på måndagen och varorna kom dagen efter på tisdagen. Så smidigt. Kommer handla flera gånger hos er!

Skrivet av  Sandra  - 2022-03-10

Supersnabb leverans, jättenöjd med allt!

Skrivet av  Elmedina  - 2022-03-10

Varorna kom på bara två dagar. Grymt hanterat av partyhallen!

Skrivet av  Christina  - 2022-03-10

Super på alla sätt och vis. Många 🌟🌟🌟🌟🌟

Skrivet av  Eivor  - 2022-03-10

Fint packat o jättesnabb leverans.

Skrivet av  Jeanette  - 2022-03-10

Bekvämt, snabb leverans, fint enkelt packat . Bra med olika betalnings alternativ så smidigt . Kommer garanterat återkomma 👍

Skrivet av  Elin  - 2022-03-09

Varorna kom dagen efter. Kan inte vara mer nöjd med servicen och leveransen. Allt gick perfekt

Skrivet av  Therese  - 2022-03-08

Supersnabb leverans, litet paket bra packat!

Skrivet av  Carina  - 2022-03-08

Snabb leverans som vanligt!

Skrivet av  Ulrika  - 2022-03-08

Beställde ena dagen o paketet anlände dagen efter, trots att detta var lördag. Super!!

Skrivet av  Maja  - 2022-03-07

Allting var väldigt lätt och smidigt och supersnabb leverans

Skrivet av  Tezz  - 2022-03-07

Extremt snabb leverans! Fick produkten dagen efter. Den var fint packad i lagom stor kartong. Jag är nöjd 🙂

Skrivet av  Susanna  - 2022-03-07

Otroligt snabb leverans!!

Skrivet av  Tipwan  - 2022-03-06

Snabbt och fint packat.

Skrivet av  Clémentine  - 2022-03-06

Snabb leverans, precis som utlovat och toppennöjd med produkterna (barnkalas dekorationer odyl)!!

Skrivet av  Inga  - 2022-03-06

Bra förpackat.

Skrivet av  Helena  - 2022-03-06

Snabb leverans. Mycket nöjd.

Skrivet av  Maria  - 2022-03-05

Snabb leverans!

Skrivet av  Jenny  - 2022-03-05

Jättebra packat och verkligen supersnabb leverans. Jag är jättenöjd

Skrivet av  Yvonne  - 2022-03-04

Bra kvalitet. Stämde bra överens med bilderna. Leverans tog 3 dagar. Bra packat. Mycket nöjd

Skrivet av  Jenny  - 2022-03-04

Jättebra packat och verkligen supersnabb leverans. Jag är jättenöjd

Skrivet av  Violetta  - 2022-03-04

Fick de snabbt och allt i sin ordning.

Skrivet av  Suzanne  - 2022-03-04

Allt gick så snabbt! Snabb leverans! Toppen!

Skrivet av  Hanna  - 2022-03-04

Supersnabb leverans och bra priser! Nöjd!

Skrivet av  Charlotta  - 2022-03-04

Snabb leverans. Tog 1 dygn 😊.

Skrivet av  John  - 2022-03-04

Fantastiskt snabb leverans, mycket bra kundtjänst som gjorde allt för min order.

Skrivet av  Marco  - 2022-03-04

Snabbt och bra!