Kundomdömen

898 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Dusica Grozdanovic  - 2018-08-13

Fick paketet dagen efter jag beställt, snabb leverans blev väldigt nöjd med alla produkter och fick det till ett bra pris.

Skrivet av  Stefania GeorgetteStefania Siljegard  - 2018-08-12

Lätt att handla och snabb leverans.

Skrivet av  Gunilla Gallenius  - 2018-08-12

Paketet jättebra, Och varan kom dan efter beställningen, helt otroligt bra, kan ju inte gå snabbare.

Skrivet av  Fernando Campos Sanchez  - 2018-08-12

Jättenöjd! Bra produkter har alltid fått produkterna dagen efter! Happy-customer!

Skrivet av  Linda Falkenberg Åhfelt  - 2018-08-12

Otroligt snabb leverans och fina prudukter.

Skrivet av  Berit Edås  - 2018-08-12

Beställning ena dagen och hade paketet andra dagen. Allt har fungerat jättebra. Jag är mycket nöjd.

Skrivet av  Jennifer Larsson  - 2018-08-11

Varorna i tid, mycket bra! Paketet var bra packat!

Skrivet av  Elinore Johansson  - 2018-08-11

Mycket bra saker som var bättre än jag förväntat mig. Packat väldigt bra och man fick det snabbt efter beställning!

Skrivet av  Jessica Argillander  - 2018-08-05

Snbbbaste leveransen nånsin! Jag är supernöjd! Är sedan tidigare en återkommande kund! :)

Skrivet av  Inga-Lill Svensson  - 2018-08-05

Otrolig snabb leverans och trevligt bemötande!!! Har beställt hos er tidigare och samma goda betyg TACK

Skrivet av  Caroline Phalén  - 2018-08-05

Snabb leverans! Inga skador på paketet.

Skrivet av  Sintia Kalo  - 2018-08-05

Jag fick varorna i snabb leverans och sååå nöjd kund är jag kommer garanterat beställa på kalas fester osv.. tack❤

Skrivet av  Fredrik Ornstam  - 2018-08-04

Bra artiklar och snabb leverans!! Super!!

Skrivet av  Marica Åström  - 2018-08-03

Varorna kom i tid ich jag är nöjd med varorna.

Skrivet av  Josefine Almlöv  - 2018-07-30

Fick det snabbt och bra packat 5/5

Skrivet av  Hanna Nylund  - 2018-07-30

Allt motsvarade våra förväntningar. Snabbt hanterat från beställning till leverans

Skrivet av  Sofia Hoglin  - 2018-07-29

Väldigt nöjd, fick paketet dagen efter jag beställt!

Skrivet av  Maritta Holmlund  - 2018-07-27

Supersnabb leverans, väl paketerad, bra kontakt med kundtjänsten 👍lätt att hitta i webbutiken, återkommer säkert, inom en snar framtid 😍😀

Skrivet av  Amina Sahmoud  - 2018-07-25

Jätte bra kom i tid och bra förpackade.

Skrivet av  Helene Westerberg  - 2018-07-20

Allt har varit till belåtenhet. Ska varmt rekommendera er. Mvh Helene

Skrivet av  Agneta Westman  - 2018-07-18

MYCKET SNABB OCH BRA LEVERANS. KUNDE HÄMTA DEN PÅ "AFFÄREN " I FLEMINGSBERG UTAN EXTRA KOSTNADER. TOPPEN.

Skrivet av  Andreas Brenemark  - 2018-07-17

leveransen kom i tid och paketet var bra packat så de ger jag 5/5

Skrivet av  Rebecka Korpi  - 2018-07-17

Ja det fick jag. Snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Bo Zetterqvist  - 2018-07-17

Leveransen var något av ett rekord! Ca 18 timmar från att jag beställt den fick jag ett SMS från posten. Imponerande!

Skrivet av  Danijela Demir  - 2018-07-17

Bästa hemsidan att handla ifrån, Beställde fredag förmiddag och fick avisering via sms redan på lördag morgon. Väldigt snabb leverans och bra packat, Super nöjd alltid med er. Bra priser på varor också. Tusen tack

Skrivet av  Anna Andersson  - 2018-07-11

Bra service! Produkterna kom jätte fort! Smidigt! Kommer han ska där igen!

Skrivet av  Therese Forsberg  - 2018-07-08

Snabb leverans, kom dagen efter beställning!

Skrivet av  ebm-papst AB  - 2018-07-02

Jättesnabb leverans! Paketet var väl paketerat och en bra upplevelse totalt.

Skrivet av  Marko Hauska  - 2018-07-02

Mycket positiv till detta köp som gick överraskande snabbt och glasen var ordentligt packade!

Skrivet av  Emelie Franck  - 2018-07-01

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Yvonne Flink  - 2018-07-01

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Marzena Nordin  - 2018-07-01

Snabb leverans (dagen efter beställningen (!)), ordentligt packad. Tack för bra service och fina produkter!

Skrivet av  Emma Viitala Åslund  - 2018-06-23

Fick varorna dagen efter, trots sen beställning på kvällen. Jätte bra paketerat. Detta ställa kommer jag hädan efter alltid beställa från. Billigt också, så prisvärt!

Skrivet av  Olof Torbjörn Dävehed  - 2018-06-22

Fina saker och imponerande snabb leverans! Kan bara rekommenderas!

Skrivet av  Victor Evegård  - 2018-06-22

Ja de fick jag, tog ca 2 arbetsdagar, nöjd kund

Skrivet av  Ann Blomqvist  - 2018-06-22

Varorna kom i tid det gick snabbt,paketet var var bra packat.

Skrivet av  Sally Svennberg  - 2018-06-22

Otroligt snabb leverans, inga problem någonsin. Rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Kristina Andersson  - 2018-06-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna Appelros Bolin  - 2018-06-15

Allt med packning och leverans var toppen.

Skrivet av  Louise Annie Pauline Nieminen  - 2018-06-15

Väldigt snabb leverans, som vanligt!

Skrivet av  Eva Köhlqvist  - 2018-06-15

Leveransen kom omedelbart, snabbaste någonsin! Väl förpackat!

Skrivet av  Maria Burvall  - 2018-06-10

Allt var rätt och det gick fort!

Skrivet av  Annika Lundholm Moberg  - 2018-06-10

Paketet levererades mycket snabbt, var bra packat.

Skrivet av  Conny Persson  - 2018-06-09

Mycket bra packat o snabb leverans.bra jobbat

Skrivet av  Martin Henriksson  - 2018-06-09

Jag beställde, fick i tid, uppsatta produkten, och hade en sån himla trevligt stund när den väl kom till användning. Partyhallen har ALLTID det jag behöver och levererar alltid i tid, vilket är helt perfekt. I slutändan är ju ett företag som partyhallen till för att tillfredsställa oss med en eller flera produkter som levereras i tid och som håller en bra kvalite- detta har de aldrig misslyckas med. För mig får partyhallen 10 av 5 stjärnor främst pga. leveranstid och smidighet vid beställning, tveka ej- beställ!

Skrivet av  Tommy Finn  - 2018-06-08

Snabb frakt, tyvärr så var en del skadat

Skrivet av  Sofia Rodhe  - 2018-06-08

Väldigt snabb leverans och fick mitt paket tidigare än beräknat!

Skrivet av  Mikael Eriksson  - 2018-06-03

Supersnabb leverans fick stråhatten dagen efter beställning sådant Gillas!!!

Skrivet av  Helena Olsson  - 2018-06-02

Otroligt snabb leverans. Smidigt och enkelt att beställa. Har rekommenderat er för alla våra gäster som älskade tårtan.

Skrivet av  Linda Vesterlund  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna Zacharczuk  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes Roslund  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Emelie Malmros  - 2018-06-01

Varorna kom snabbt och var fint förpackade. Är mycket nöjd med mitt köp, återkommer inför nästa köp och kommer att rekommendera partyhallen till nära och kära.

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara Gadde  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Maria Åsell  - 2018-06-01

Kom två dagar efter beställning. Jättebra packat!

Skrivet av  Malin Nilsson  - 2018-05-27

Lätt att beställa och SNABB leverans - helnöjd!

Skrivet av  Eva-Marie Andersson  - 2018-05-27

Otroligt snabb leveranstid fick leveransen dagen efter jag beställt. Bra packad i kartongen med plats runt så den var hel

Skrivet av  Alexandra Hellman  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda Svalin  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!

Skrivet av  Camilla Bjureström  - 2018-05-25

Varorna kom på 2 dagar, allt var bra paketerat.

Skrivet av  Amanda Malmström  - 2018-05-25

Stort utbud av mycket roliga saker till ett bra pris! Paketet kom förvånadsvärt fort!

Skrivet av  Sarah Almqvist  - 2018-05-25

Varorna kom blixtsnabbt, redan dagen efter beställning. Bra och smidigt förpackat och har inte behövt ta någon kontakt med kundtjänst. Guldstjärna på alla plan! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Markus Thurén  - 2018-05-22

Gick väldigt snabbt att få hem grejorna. toppen

Skrivet av  Ulf Sandberg  - 2018-05-20

Supersnabb leverans beställde kl 15:50 var väl packat och framme nästa dag. Helnöjd!!!

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-05-15

Mycket snabb leverans. Paketet var bra packat. Har inte haft nån kontakt me kundtjänst så kan inte yttra mig om servicen där, men den är nog säkert bra.

Skrivet av  Emilie Esbjörnsson  - 2018-05-14

Jag är nöjd. Varorna kom i bra tid och var fint packade. Kommer nog att beställa fler gånger.

Skrivet av  Sara Varghaei  - 2018-05-14

Så himla bra och smidigt att handla från Partyhallen. Fick varorna dagen efter beställning i ett välpacketerat paket. Hade köpt vissa av varorna dyrare i en fysisk butik, tack vare Partyhallen kunde jag lämna tillbaka de varorna och spara massa pengar!

Skrivet av  Anu Helinä Lindquist  - 2018-05-12

Bra hemsida och väldigt snabb leverans😃

Skrivet av  Linda Broman  - 2018-05-12

Kom dagen efter beställning!!

Skrivet av  Libertad Rodriguez  - 2018-05-11

ja, det kom snabbt. Allt var välförpackat. Jag är nöjd

Skrivet av  Therese Johansson  - 2018-05-11

Varorna kom som utlovat efter 2 arbetsdagar och var packade bra.

Skrivet av  Elaine Svensson  - 2018-05-08

Kunde hämta varorna dagen efter min beställning. Är super nöjd!

Skrivet av  Eldina Keren  - 2018-05-08

Leveransen va extrem snabb!

Skrivet av  Vanessa Carmelina Rivera Duque  - 2018-05-07

Helt perfekt allting! hade panik då jag beställde grejerna i sista stund och de levererade verkligen 2 dagar efter kom det beställde onsdag em och fick min beställning på fredag! ni gjorde en mamma och dotter riktigt glad dottern som fyllde 4år önskade dig Vaiana tårta flera månader innan trodde aldrig jag skulle göra bild och att kunna fixa en egen tårta utan att det skulle kosta massa pengar! tack för ni levererar det ni säger 😊

Skrivet av  Camilla Karlsson Hjertqvist  - 2018-05-07

Bra utbud och priser. Mycket snabb leverans. Paketet kom dagen efter jag hade beställt. Toppen!!!!

Skrivet av  Marie Précenth  - 2018-05-06

Ja jag fick varorna i tid. De var väl förpackade!

Skrivet av  Lena Tholin  - 2018-05-06

Väldigt snabb leverans, hade den nästa dag!

Skrivet av  Jacob Weber  - 2018-05-06

Stod att den skulle levereras inom 1 till 2 dar när jag beställde på en tisdag men kom inte innan helgen super besviken

Skrivet av  Anders Granelli  - 2018-05-06

Hade faktiskt beställt av ett annat företag, men dem kunde inte leverera i tid. Så beställde av partyhallen i ren panik. En onsdag och fick varorna torsdag, deadline fredag.

Skrivet av  Lena Strand  - 2018-04-22

Jag fick varorna inom utlovad tid, mycket snabbt.

Skrivet av  Fanny Olofsson  - 2018-04-18

Jättetrevlig personal, tillmötesgående och trevliga. Bra priser, smart att kunna hämta på lagret osv. Enda missnöjet var en vara som gick sönder direkt trots att den inte utsattes för något.

Skrivet av  Birgitta Sonnerfjord  - 2018-04-17

Supersnabb leverans 👍

Skrivet av  Amanda Westman  - 2018-04-17

Fantastisk kundtjänst, supersnabb leverans, över förväntan! Tack Partyhallen!

Skrivet av  Nathalie Särnström  - 2018-04-17

Det gick fort och smidigt att få varorna och de var fint paketerade!! Kommer definitivt att beställa härifrån igen!!

Skrivet av  Sarah Kjellman  - 2018-04-17

Enkel o bra hemsida och supersnabb leverans! Produkterna var över förväntan. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Malin Helgesson  - 2018-04-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Linda Lundberg  - 2018-04-16

Lätt att beställa & leveransen gick supersnabbt!

Skrivet av  Karolin Seger  - 2018-04-16

Fick definitivt mitt paket i tid. Beställde väldigt sent dagen innan men fick paketet redan dagen efter!

Skrivet av  Alexandra Zivkovic  - 2018-04-15

Partyhallen är den bästa platsen att beställa saker till kalas, dem har så fina saker till bästa pris och så snabb leverans! Varorna är väldigt bra paketerade med omsorg. Jag kommer beställa från partyhallen till varje födelsedagsfest!

Skrivet av  Justin Breiler  - 2018-04-15

Alltså leveransen från er var nog det snabbaste jag har varit med om!! Bra packat! Jag är supernöjd och beställer gärna ige

Skrivet av  Sofia Hedlund  - 2018-04-15

Mycket snabb leverans och bra service

Skrivet av  Johnny Flintberg  - 2018-04-11

Kanon snabb leverans, jättebra packat, väldigt enkelt att beställa via nätet

Skrivet av  Johan Alan  - 2018-04-05

Mycket bra! Är väldigt nöjd med produkterna och Partyhallen. Servicen är i en klass för sig, mycket trevliga. Tack!

Skrivet av  Emma Bergvall  - 2018-04-04

Varorna kom snabbt och var utmärkt paketerat. Jätte nöjd med allt!

Skrivet av  Ewa Katarina Haraldsson  - 2018-04-03

Snabb leverans, fint packat!! Rekommenderar er varmt till vänner och bekanta. Det blir helt klart fler beställningar 👍

Skrivet av  Madeleine Munch-Nielsen  - 2018-04-01

Supersnabb leverans och perfekt service!!

Skrivet av  Anit Holmbom  - 2018-04-01

Snabb leverans. Nu hoppas jag att jag lyckas med tårtorna..

Skrivet av  Sofia Clarensius  - 2018-03-13

Bra, väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mirjeta Sadiku  - 2018-03-12

Ja dom kom som dom skulle o allt var glasklart