Kundomdömen

903 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Gunnel Bohman Andersson  - 2019-02-17

Snabb leverans o bra packat,väntar på räkningen nu.

Skrivet av  Linda Jarlow  - 2019-02-17

Jättebra grejjer o snabb leverans! Blir och handla mer gånger av er!:)

Skrivet av  Annelie Gustafsson  - 2019-02-17

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Lisa Pettersson  - 2019-02-17

Sjukt snabb leverans (dagen efter beställning)

Skrivet av  Carola Jörlefors  - 2019-02-17

Jättebra butik. Snabb leverans och säkert packade varor!

Skrivet av  Lisa Dybeck  - 2019-02-17

Perfekt! Supersnabb leverans.

Skrivet av  Johanna Dahlström  - 2019-02-16

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Sebastian Nilsson La Torre  - 2019-02-16

Ordern var hur smidig som helst, leveransen tog en dag vilket är helt sjukt. Paketet var även bra packat. 10/10

Skrivet av  Jennifer Fors  - 2019-02-03

Varorna kom på 1 dag, väldigt bra packat

Skrivet av  Muemen Jusufovska  - 2019-02-03

Superbra o snabb service

Skrivet av  Marja-Liisa KARLSSON  - 2019-02-03

Jättesnabbt leverans 😊

Skrivet av  Märta Hägg wass  - 2019-02-02

Supersnabb frakt, paketet väldigt bra och kompakt packat utan massa onödigt förpackning

Skrivet av  Jessica Tronäss  - 2019-02-02

Snabb leverans. Lite tillknycklat paket.

Skrivet av  Elinor Tunroth  - 2019-02-02

Super snabb leverans. Fick varorna på mindre än 23 timmar från det jag hade beställt. Allt var super bra packat. Kommer absolut o beställa igen👍🏼

Skrivet av  Hilde Haaland  - 2019-02-01

Snabb leverans och inget krångel!

Skrivet av  Jenny Ross  - 2019-02-01

Gick snabbt och enkelt

Skrivet av  Erika Hallén  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt, väl förpackat

Skrivet av  Marwa shamas  - 2019-02-01

snabb leveranstid, min dotter är jätte glad

Skrivet av  David Olsson  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt.Var bra packat i en liten låda

Skrivet av  rebecca Johansson  - 2019-02-01

Supersnabb leverans! Rekommenderas verkligen :)

Skrivet av  Victoria Okumu  - 2019-01-30

Jag fick paket i tid

Skrivet av  Katrin Madelen Dursun Leilblom  - 2019-01-28

Smidigt att beställa och varorna kom hem snabbt, tog endast 2 dagar!

Skrivet av  Aija Blomberg  - 2019-01-28

Lätt att hitta det jag sökte och vilken snabb leverans det var. Passade mig utmärkt eftersom jag var lite sent ute.

Skrivet av  Rebecca Papalexis  - 2019-01-28

Jag fick mitt paket snabbt levererat, så bra!!

Skrivet av  Pernilla Nilsson  - 2019-01-28

Varan kom i tid, snabb leverans.

Skrivet av  Sameer Jafar  - 2019-01-28

Otroligt snabbt leverans

Skrivet av  Viktor Rahal  - 2019-01-27

Min beställning kom dagen därpå vilket är så fint. Varorna var bra packade

Skrivet av  Annelie Norborg  - 2019-01-27

Jätte snabb leverans och vi är nöjda över lag med det vi beställde.

Skrivet av  Saly Youssef  - 2019-01-20

Jätte bra leveranstid. Fick varorna dagen efter jag hade lagt beställningen. Jätte snabb leverans

Skrivet av  Mary Jane Johansson  - 2019-01-20

Varan kom i tid och paketet var bra packat.

Skrivet av  Kitty Ekstrand  - 2019-01-19

Väldigt snabb leverans. Bra paketerat. Supernöjd😁

Skrivet av  Johannes Eurenius  - 2019-01-19

Yes fick varorna i tid. 5/5

Skrivet av  Sophia Stafås  - 2019-01-19

Leveransen var snabb och välpackiterat

Skrivet av  Lisa Blidby  - 2019-01-19

Fick varorna efter 2 dagar! Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Lena Nyberg  - 2019-01-19

Snabb leverans. Bra förpackning. Kommer att handla fler gånger från Partyhallen.. 🤗

Skrivet av  Isabella Pettersson  - 2019-01-19

Supersnabb leverans! Beställde på eftermiddagen och mitt paket kom redan dagen därpå!

Skrivet av  Moa Widerström  - 2019-01-18

Bra paketerat och mycket snabb leverans. Jag kommer besöka er hemsida vid fler tillfällen.

Skrivet av  veronica Ek  - 2019-01-18

Som vanligt alltid jättenöjd. En näthandel jag alltid beställer ifrån när jag behöver tillbehör till min bakning. Stort utval av produkter & färger. Jag beställer snart igen! 5/5 stjärnor !!

Skrivet av  Sanela Ramic  - 2019-01-18

Tack varorna kom i tid paketet var jätte bra packad en stor tumme upp för den

Skrivet av  Fredrik Nilsson  - 2019-01-17

Snabb leverans utan konstigheter

Skrivet av  Stellan Sandén  - 2019-01-15

Lätt att beställa. Snabb leverans. Har inget mer att önska.

Skrivet av  Sofia Skoglund  - 2019-01-15

Ja alltså beställde på fredagen och de kom pp måndag, gryymt!!!

Skrivet av  Alexandra Rodriguez  - 2019-01-14

Dessa saker beställdes sent, då vi insåg att det skulle bli fler gäster på kalaset än vi räknat med. Lätt panik, men två dagar senare kunde vi hämta ut paketet! Så bra!

Skrivet av  Gun Carina Ros-Mari Bengtsson  - 2019-01-14

Trevlig och lättorienterad sida. Ni har många fina prylar. Leveransen kom supersnabbt. Alla artiklarna var till belåtenhet och motsvarade förväntningarna. TACK!

Skrivet av  shahad AL-fahdawi  - 2019-01-14

Varan kom i tid det tog en dag bara. Den var bra skick och packat bra.

Skrivet av  Lisette Gabriella Clewåker  - 2019-01-07

Supersnabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Elsa Björkman  - 2019-01-07

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Zekiye Gölcük  - 2019-01-07

Vi fik paketet nästa dag så snabb det var!!

Skrivet av  Maja Bergfeldt  - 2019-01-07

Jättefina produkter och snabb leverans!

Skrivet av  Eva Carlsson  - 2019-01-07

Bra. HIttade lätt det jag sökte. Dräkten kom snabbt.

Skrivet av  Hanna Sjöström  - 2019-01-06

Jag var ute lite i sista minuten med att beställa saker till min dotters kalas och jag fick ordern redan dagen efter! Fina saker och snabb leverans, att kalaset sedan blev lyckat gör det hela bara ännu bättre. :)

Skrivet av  Lena Hansson  - 2019-01-06

Varan var i perfekt skick och levererades enligt utlovat datum.

Skrivet av  Jonathan Wallander  - 2019-01-06

Extremt snabb leverans! Är helnöjd med min beställning :)

Skrivet av  Anna-Carin Bergman  - 2019-01-06

Snabb leverans, bra packat. Är helt nöjd med mina varor. Tack och god fortsättning det nya året🙂

Skrivet av  Jennifer Ellus  - 2019-01-06

Jättesnabba leveranser som alltid och man får alltid exakt det som man har beställt! Aldrig varit ett misstag

Skrivet av  Tobias Jawmyr  - 2019-01-06

Snabb leverans, fick den dagen efter beställning.

Skrivet av  Dragica Dragojevic  - 2019-01-06

Det gick väldigt fort, fick varorna dagen efter jag hade beställt

Skrivet av  Eva Ann-Christin Jönsson  - 2018-12-26

Mycket nöjd med allt och vilken snabb order det var nog det snabbaste jag varit med om. Väl inslaget absolut inget att klaga på.

Skrivet av  Petra Magnusson  - 2018-12-26

Snabb leverans trots att det var helgdagar! Det kan man kalla bra service.

Skrivet av  Ulf Nydahl  - 2018-12-25

Allt var topp 👍 Kan rekkomendera denna sajt för andra 😄🏃🏼‍♂️.

Skrivet av  Caroline Resebo  - 2018-12-17

Varorna kom snabbt!

Skrivet av  Karin Elisabet Gråberg  - 2018-12-17

Snabb leverans och bra packat. Allt har funkat bra!

Skrivet av  Fatima Sellberg  - 2018-12-17

Supersnabb frakt, fick min order nästa dag!

Skrivet av  Anna-Klara Nilsson  - 2018-12-17

Riktigt snabb leverans och är generellt nöjd över produkterna jag köpte. Kvällen blev en succe!

Skrivet av  jens skågeby  - 2018-12-17

fick grejerna på 1,5 dag. gick jätte fort.

Skrivet av  Johan Andersson  - 2018-12-16

Snabba leverans trots juletid

Skrivet av  fabian plejbo  - 2018-12-16

1 dag frakt

Skrivet av  Eva Karlsson  - 2018-12-16

Bra snabbt enkelt med hela beställningen

Skrivet av  Christina Mårtensson  - 2018-11-25

Toppen! Blixtsnabb leverans 👍🏻👍🏻

Skrivet av  Kim Sundqvist  - 2018-11-25

Supersnabb frakt! 👍

Skrivet av  Ida Forsback  - 2018-11-25

Extremt snabb leverans! Beställde på onsdag eftermiddag och dem var här på fredagen

Skrivet av  Axel Saletti Grill  - 2018-11-25

Snabba på att plocka ihop och skicka

Skrivet av  Kristina Jansson  - 2018-11-25

Bra priser och supersnabb leverans.

Skrivet av  Karin Andersson Modiggård  - 2018-11-25

Helt fantastiskt! Aldrig varit med om en så snabb leverans! Kommer definitivt handla hos er igen:)

Skrivet av  Aurora Lundqvist  - 2018-11-24

Det är första gången jag handlar från partyhallen och jag är SÅ nöjd! Jag kommer att rekommendera butiken till mina vänner! Bra utbud, fantastiskt snabb leverans och produkter av mycket god kvalitet, till ett mycket bra pris!

Skrivet av  Elin Thelberg  - 2018-11-24

Supersnabb leverans och prylar till bra pris

Skrivet av  Aurora Lundqvist  - 2018-11-24

Mycket bra företag! Beställde ena dagen före 14, hade allt redan nästa dag! Allt håller mycket god kvalitet och det var omsorgsfullt packat! 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Jenny Ann-Sofie Kjellberg  - 2018-11-23

Mycket trevlig kommer säkert att beställa fler saker hos er. Det gick snabbt att få varorna.

Skrivet av  Bengt Nordblom  - 2018-11-23

Varorna kom i tid och var bra förpackade i lämpligt förpackningsmaterial. tusen tack! Bengt nordblom

Skrivet av  Marie Frisk  - 2018-11-23

Verkligen positivt överraskad! Snabb leverans och hög kvalitet på kläderna!

Skrivet av  Josefine Messelt  - 2018-11-23

Jag fick varorna snabbare än jag någonsin kunnat förvänta, allt motsvarade mina förväntningar och jag kommer garanterat beställa mer vid nästa tårtbak och kalas!

Skrivet av  Markku Till  - 2018-11-12

Suveränt, snabb leverans och produktbeskrivning stämde.

Skrivet av  Madelaine Hallbäck  - 2018-11-11

Fick packutrymmen mycket snabbt och det var inget att klaga på! 👍👍👍

Skrivet av  Susanne Elgeblad  - 2018-11-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Christine Andersson  - 2018-11-11

Leverans både sabbt och smidigt 👏👏👏

Skrivet av  Ensari Turan  - 2018-11-11

Leverans inom en dag och väldigt god service från personalen som hjälpte till vid en felbeställning. Oroligt nöjd!

Skrivet av  Malva Medin  - 2018-11-10

Fick varorna supersnabbt och allt gick så smidigt!

Skrivet av  Elisabet Westrin  - 2018-11-10

Snabb leverans. Snabb kontakt via mail vid retur.

Skrivet av  Zsuzsanna Fabian  - 2018-11-02

Bra produkter och otroligt snabb leverans

Skrivet av  Klaes Vilhelmsson  - 2018-11-02

Snabb service. Bra och trevlig hemsida. Lätt att finna de man söker.

Skrivet av  Hanna Olin Andersson  - 2018-11-02

Snabb leverans. Lite bättre grejer än väntat. Bra packat! Ingen kontakt med kundtjänst behövdes, nöjd!

Skrivet av  Karin Rydell  - 2018-11-02

Tumme upp - snabbt och effektivt!

Skrivet av  Madelen Karlsson  - 2018-11-02

Fick mina varor supersnappt

Skrivet av  Celia Ahlström Söderling  - 2018-11-02

Jättebra service och kontakt, allt fungerade jättebra och storleksbytet var väldigt smidigt och trevligt bemött.

Skrivet av  Cornelia Hedendahl  - 2018-11-02

Snabb leverans men synd att varorna inte levde upp till förväntningarna.

Skrivet av  Linnéa Holmberg  - 2018-11-02

Bra, bra paketerat, inget att anmärka på

Skrivet av  Lisbeth Anabalon  - 2018-11-01

Mycket snabb leverans och allt bra packad ner

Skrivet av  Mikael Norberg  - 2018-10-23

Lätt att hitta på sidan. Snabb leverans och väl paketerat paket. Tummen upp helt enkelt 👍

Skrivet av  Helena Hedquist  - 2018-10-14

Mitt samlade intryck är mycket bra. Varorna kom i tid och var väl förpackade. (Har inte varit i kontakt med kundtjänst)

Skrivet av  Maria Undemo  - 2018-10-13

Lätt att beställa, snabb leverans och paketet var bra packat.