1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Parvin  - 2021-05-18

Mycket nöjd, extremt snabb leverans!

Skrivet av  Erika  - 2021-05-18

Snabb leverans.

Skrivet av  Pirjo  - 2021-05-17

Snabb leverans och bra pris

Skrivet av  sahar  - 2021-05-17

Snabb leverans , allting var perfekt.

Skrivet av  Yvonne  - 2021-05-17

Mycket bra o snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2021-05-17

Varorna kom otroligt snabbt, är mycket nöjd!

Skrivet av  Ann-Marie  - 2021-05-17

Min vara kom på ett dygn, mycket nöjd.

Skrivet av  Birgitta  - 2021-05-17

Snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Rebecca  - 2021-05-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2021-05-17

Kom i tid! Bra!

Skrivet av  Kenth  - 2021-05-17

Imponerad över den korta leveranstiden! Mkt. Bra emballage. KZ.

Skrivet av  Annette  - 2021-05-17

Snabb leverans

Skrivet av  Eva  - 2021-05-16

Hela köpet från beställning gick så smooth! Inget krångel alls och varan levererad just in time. 😊👍👏👏

Skrivet av  Nadia  - 2021-05-16

Jätte nöjd med mitt köp från partyhallen. Jätte snabb leverans, la min beställning kl 10 och fick den dagen efter kl 13. Paketet var bra packat. Rekommenderar verkligen denna sida!

Skrivet av  Gunilla  - 2021-05-16

Jag fick varorna i tid. Bra packade varor.

Skrivet av  Magnus  - 2021-05-16

Bra o snabb leverans

Skrivet av  Klara  - 2021-05-16

Varorna kom hem i brevlådan. Toppen.

Skrivet av  Zanna  - 2021-05-15

Allt fungerade snabbt och smidigt!

Skrivet av  Anneli  - 2021-05-15

Lätt att beställa och gick snabbt att få grejerna 😄

Skrivet av  Ellinor  - 2021-05-15

Mycket snabb och bra leverans!

Skrivet av  Jennifer  - 2021-05-15

Varorna kom i tid. Paketet var bra paket och helt. Dock saknades det en vara i beställningen. Kontaktade då kundtjänst- fick den ersatt snabbt tillbaka utan några alls problem. Mycket nöjd av köpet.

Skrivet av  Malin  - 2021-05-15

Lätt att handla. Bra priser. Väldigt snabb leverans. Är väldigt nöjd med Partyhallen.

Skrivet av  Patricia  - 2021-05-15

Allt var rätt och det överträffade mina förväntningar.

Skrivet av  Håkan  - 2021-05-15

Gick smidigt och snabbt

Skrivet av  Venera  - 2021-05-14

Fantastisk snabb service, bra priser och produkter. Mycket nöjd.

Skrivet av  Martina  - 2021-05-14

Snabb frakt och mycket bra packat med en fin hälsning - jag är mycket nöjd

Skrivet av  Ann-Louise  - 2021-05-14

Väl packat och levererat med ljusets hastighet. Kanonbra var min upplevelse, tack.

Skrivet av  Jenny  - 2021-05-14

Jag är mycket nöjd med varorna och snabb leverans med allting i helt skick!

Skrivet av  Maria  - 2021-05-14

Väldigt fint packat och snabb leverans.

Skrivet av  alina  - 2021-05-14

Snabb leverans, allt gick supersmidigt.

Skrivet av  Hans  - 2021-05-14

Snabb leverans Perfekt

Skrivet av  Louise  - 2021-05-13

Supersnabb leverans och jag är nöjd med beställningen

Skrivet av  Buket  - 2021-05-12

Allt var väldigt bra! Fick varorna i tid

Skrivet av  Amira  - 2021-05-11

Snabb leverans och bra paketerat. Mycket nöjd!

Skrivet av  Linnéa  - 2021-05-11

Fick allt i tid, varorna var i bra skick och jag är nöjd.

Skrivet av  Christine  - 2021-05-11

Verkligen supersnabb hemleverans, fick paketet till dörren på ett dygn! Billigt också. Bra paketerat, inte onödigt stor kartong med tomutrymme som man annars ofta ser hos andra leverantörer.

Skrivet av  Lovisa  - 2021-05-11

Tydlig och bra hemsida. Lätt att beställa och betala. Snabb frakt och ett plus med hemleverans. Kan inte recensera varorna då jag inte använt dem ännu men de ser jättebra ut och överträffade mina förväntningar. Kvalité och det ser faktiskt ännu finare ut på riktigt än på hemsidan 😊

Skrivet av  Raija  - 2021-05-10

Mycket snabb leverans. Fick varorna på mindre än ett dygn. Imponerande!

Skrivet av  Päivi  - 2021-05-10

Snabb leverans

Skrivet av  Jan  - 2021-05-10

Snabb leverans. Beställde onsdag och paketet kom på fredag samma vecka

Skrivet av  Thomas  - 2021-05-10

Bra pris, snabb leverans

Skrivet av  Peder  - 2021-05-10

supersnabb leverans

Skrivet av  Isabell  - 2021-05-10

Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2021-05-09

Perfekt, snabb leverans och bra kvalitet

Skrivet av  Melina  - 2021-05-09

Jättebra! Jag fick varorna i tid och det var bra packat. Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mona  - 2021-05-09

Varorna kom inom 2 dagar kanon

Skrivet av  Pernilla  - 2021-05-09

Snabb leverans

Skrivet av  Marie  - 2021-05-09

Snabbt och enkelt

Skrivet av  Isa  - 2021-05-08

Det enda som var konstigt var att mailet med orderbekräftelsen inte gick att skrolla ner i så gick inte att se om/när jag kunde hämta ut varan (skulle hämta det på ert lager). Så jag var därför tvungen att gå in på hemsidan och där se att man kunde hämta ut det direkt (satt och väntade att få en bekräftelse på att "din vara kan nu hämtas ut" då det är så det fungerar hos många andra aktörer)

Skrivet av  Jeny  - 2021-05-08

Superenkelt att hitta vad jag behöver till studenten. Kort leveranstid. Budbee körde ut paketet och allt funkade perfekt.

Skrivet av  Helén  - 2021-05-07

Funkade klockrent, helnöjd med varor och leverans Tänk om fler näthandel kunde fungera så här 🙏

Skrivet av  Karin  - 2021-05-07

Snabbt och enkelt. Varorna stämde väl överens med bilderna på nätet.

Skrivet av  Katarina  - 2021-05-07

Snabb leverans direkt till dörren.

Skrivet av  Marie-Louise  - 2021-05-07

Fick varan i tid. så imponerad

Skrivet av  Maria  - 2021-05-07

Snabbt och enkelt

Skrivet av  Kajsa  - 2021-05-07

Ruskigt snabb leverans, noll krångel. Kan inget annat än att rekommendera partyhallen 👍🏻

Skrivet av  isabella  - 2021-05-07

Allt gick jätte smidigt och bra bästa butiken

Skrivet av  Simon  - 2021-05-06

Snabb och suverän leverans. Skulle rekommendera den här butiken till alla som behöver saker för att förbättra festen

Skrivet av  Ove  - 2021-05-06

Snabb leverans ì

Skrivet av  Eva  - 2021-05-06

Varorna kom verkligen snabbt! Bra packat och det var tydligt på hemsidan där jag handlade.

Skrivet av  Jonas  - 2021-05-06

Leverans i tid och allt var kanon!

Skrivet av  suzan  - 2021-05-06

Snabb leverans

Skrivet av  Richard  - 2021-05-06

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Vendla-Camilla  - 2021-05-04

Snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Charlotta  - 2021-05-04

varorna kom snabbt och var bra förpackade

Skrivet av  Anna  - 2021-05-04

Så snabbt levererat! Toppen!

Skrivet av  Julia  - 2021-05-04

Fick mina varor inom 2 vardagar, otroligt smidigt

Skrivet av  Ida  - 2021-05-03

Fantastisk bra service, snabb leverans, bra priser och bra utbud! Toppen!!

Skrivet av  Madelene  - 2021-05-03

Otroligt snabb och smidig leverans! Tack!

Skrivet av  Theresa  - 2021-05-03

stort utbud och snabb leverans

Skrivet av  Veronica  - 2021-05-03

Snabb smidig beställning och leverans. Hem i lådan. Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Johan  - 2021-05-02

Väldigt snabb leverans, helt felfri. Snabbt och lätt!

Skrivet av  Veronica  - 2021-05-02

Snabb smidig beställning och leverans. Hem i lådan. Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Carina  - 2021-05-02

Snabb leverans ,tog bara 1 dag

Skrivet av  Mary  - 2021-05-02

Det var väldigt lätt att beställa och paketet kom snabbt. Jag är är mycket nöjd med allting.

Skrivet av  Anders  - 2021-05-02

Gick väldigt snabbt! Från beställning till leverans endast 2 dagar👍

Skrivet av  Kenneth  - 2021-05-02

Fick min order väldigt snabbt.

Skrivet av  Sandra  - 2021-05-02

Snabbt och smidigt, både att beställa och att få hem paketet.

Skrivet av  Kristoffer  - 2021-05-02

Snabb leverans, allt helt och fint och bra packat. Ingen kontakt med kundtjänst var nödvändig. Rekommenderas!

Skrivet av  Sara  - 2021-05-01

Allt var hur bra som helst!!!! Bra priser jämfört med andra,mycket snabb och smidig leverans,tydlig och lättnavigerad hemsida,mycket bra utbud etc etc.Jag är jättenöjd och mycket glad över att jag upptäckte er,tuuuuuusen tack!!!!

Skrivet av  Magnus  - 2021-05-01

Grymt snabbt:)

Skrivet av  Nina  - 2021-05-01

Bara bra, extra glad blev jag över den mycket snabba leveransen rakt i brevlådan!

Skrivet av  Ronja  - 2021-05-01

Snabb leverans

Skrivet av  Bozana  - 2021-05-01

Riktigt snabb leverans, bra förpackad!

Skrivet av  Lovisa  - 2021-05-01

Snabb leverans och mycket fina grejer.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-30

Toppen på alla sätt!👍

Skrivet av  Ivana  - 2021-04-30

Välpackad och supersnabb leverans!

Skrivet av  Yvonne  - 2021-04-30

Allt perfekt. Väl packat. Snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-29

Fick varorna i tid

Skrivet av  Madeleine  - 2021-04-29

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Jennifer  - 2021-04-29

Snabb leverans, kom i brevlådan. Bra packat, inget att klaga på.

Skrivet av  Emma  - 2021-04-29

Det kändes så tryggt att handla hos Partyhallen och det blev verkligen festligt hemma! Paketet kom supersnabbt och det var utmärkt packat! Så roligt utbud!

Skrivet av  Michael  - 2021-04-28

Snabb leverans efter ordern och bra packat!

Skrivet av  Shanel  - 2021-04-27

Very fast delivery and good prices

Skrivet av  Thomas  - 2021-04-27

Snabb leverans. Fick det jag beställde. Bra paketerat.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-26

Snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Sandra  - 2021-04-26

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Jill  - 2021-04-26

Snabb och bra service!

Skrivet av  Tove  - 2021-04-26

Helt fantastisk leveranstid, 1dag och då beställde jag sent.

Skrivet av  Isabelle  - 2021-04-26

Nöjd med mina varor. Mycket snabb leverans.