1-3 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-3 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (989 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Annette  - 2019-10-14

Måste säga att jag har nog aldrig fått en sådan bra service som hos er, massor av guldstjärnor till er. Tack !!!!

Skrivet av  Mattias  - 2019-10-14

Mkt snabb leverans, vilket premieras för fest med kort varsel.

Skrivet av  Sonja  - 2019-10-14

Super snabb leverans.

Skrivet av  Sonja  - 2019-10-14

Varorna kom i tid ordentligt förpackade. Har inget negativt att säga om detta.

Skrivet av  Sandra  - 2019-10-14

Fick det dagen efter beställning. 👍🏻

Skrivet av  Anna  - 2019-10-14

Leverans hrlt ok!

Skrivet av  Carina  - 2019-10-12

Jag är jättenöjd, fick varorna snabbt, så jag har inte provat dem än.

Skrivet av  Elinor  - 2019-10-09

Jättebra!! Jag fick paketet i tid och varorna var väl paketerade. Tack så mycket Partyhallen, inte sista gången jag beställer grejer från er!! ❤️

Skrivet av  Linda  - 2019-10-08

Andra gånger jag beställer härifrån! Snabb leverans och mycket prisvärda produkter!

Skrivet av  Lina  - 2019-10-08

Beställde på fredagen och hade paketen på lördagen, mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Roger  - 2019-10-06

Mycket snabb och välpaketerad leverans helt i enlighet med vad som utlovats.

Skrivet av  Joacim  - 2019-10-05

Seriös och bra butik med mycket snabb leverans.

Skrivet av  Philippa  - 2019-10-05

Produkterna kom på utlovat datum.

Skrivet av  Filip  - 2019-10-04

Japp de kom i tid, väldigt bra service, kommer handla här fler gånger!

Skrivet av  Manuel  - 2019-10-04

Bra pris supersnabb leverans och enkel betalning.

Skrivet av  Jenny  - 2019-10-04

Snabb leverans och den bästa servicen jag någonsin fått! Köpte för stor kostym och nästa dag skickades rätt strl, inga problem och supertrevlig mailkommunikation!

Skrivet av  Torbjörn  - 2019-10-03

Enkelt smidigt lätt att beställa på hemsidan och fort gick det.

Skrivet av  Irene  - 2019-09-30

Paketet kom i tid. Inget att klaga på. Kommer att beställa härifrån fler gånger.

Skrivet av  Victoria  - 2019-09-24

Super snabb leverans, bra bemötande när jag ville byta klänningen. Väldigt tillmötesgående. Kommer handla här fler gånger. Fem stjärnor av fem.

Skrivet av  Karin  - 2019-09-24

Snabb leverans, bra packkartong

Skrivet av  Bitte  - 2019-09-24

Jag fick varorna sjukt fort - beställde vid lunch på fredagen och hade sms om att paket fanns att hämta på lördageftermiddagen. Bra jobbat!

Skrivet av  Susanne  - 2019-09-23

Snabb leverans, prisvärda produkter samt tydlig hemsida, som gör det enkelt att handla!

Skrivet av  Henrik  - 2019-09-23

Sjukt imponerad av er supersnabba leverans! Och kvalitet på sakerna. Kommer definitivt handla av er igen. Tack!

Skrivet av  Anita  - 2019-09-15

Snabb och bra leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Ola  - 2019-09-15

Väldigt gott bemötande och snabb service i kundtjänst! Snabb leverans.

Skrivet av  Niklas  - 2019-09-15

Tog en 1 dag att få paketet

Skrivet av  Pernilla  - 2019-09-14

Varorna kom snabbt till oss och var fint pakiterat

Skrivet av  Edvard  - 2019-09-14

Mycket bra hemsida som var intuitiv och lätt överskådlig. Supersnabb leverans i ett ändamålsenligt paket.

Skrivet av  Christina  - 2019-09-10

Mycket nöjd! Snabb leverans!

Skrivet av  Jennie  - 2019-09-09

Fick varorna i tid. Mycket snabb leverans, precis vad jag behövde när jag var ute i sista minuten. Stort plus!!!

Skrivet av  Shkendi  - 2019-09-09

Partyhallen har gjort möjligheten med deras service och snabba leverans temakalas för mina barn. Genom ert utbud och produkter i världsklass med bra priser har gjort så att våra kalas har sett ut som världsklass med extremt glada och nöjda födelsedagsbarn. 😊 Jag har inget annat att säga än att jag är tacksam för att partyhallen finns. 🙏🤗 Tack!

Skrivet av  Jacqueline  - 2019-09-02

Fantastiskt! Tog 1,5 dag så hade jag varorna! Fint förpackade. Har inte behövt kontakta kundtjänst!

Skrivet av  Jennifer  - 2019-09-02

Jag vill verkligen ge stor berömmelse till personalen! Så himla bra service! Plus att varorna kom blixtsnabbt! Bra jobbat! Med vänlig hälsning, Jennifer

Skrivet av  Josie-Ann  - 2019-09-01

Jag blev super glatt överraskad över hur snabbt det gick att få varorna! Kundservice medarbetaren var även extremt trevlig rekommenderar starkt!

Skrivet av  Pär  - 2019-08-30

Hej, Jag har nu använt Partyhallen två gånger är väldigt nöjd. Mycket snabb leverans (1 dag), korrekt lagersaldo, bra produkter. /Magnus

Skrivet av  Claes  - 2019-08-21

Beställning gick smärtfritt och leverans kom på en gång. Inget mer man kan önska sig.

Skrivet av  Linnea  - 2019-08-20

Oerhört snabb leverans, stort plus när man ska ha varor till ett visst tillfälle och inte vill riskera stå utan dekoration.

Skrivet av  Sebastian  - 2019-08-19

Supernöjd med den snabba leveransen och paketet vad väldigt bra packat!

Skrivet av  Daniella  - 2019-08-19

Jag älskar eran webbshop! Fick varorna inom cirka 24 timmar, och älskar älskar hur ni paketerar era varor! Inga onödigt stora kartonger till varorna om de inte behövs! Allt låg packat tätt och perfekt! Love it!

Skrivet av  Teresia  - 2019-08-18

Lätt att hitta på sida, bra sortiment, en ordentlig paketering och supersnabb leverans. JAG ÄR SUPERNÖJD

Skrivet av  Emelin  - 2019-08-16

Grym butik med varierande produkter. Bästa servicen och riktigt bra mottagande och återkoppling. Kan defintivt rekommendera flera gånger om!

Skrivet av  Catrin  - 2019-08-05

Snabb leverans och allt var helt och rent!

Skrivet av  Viktor  - 2019-08-05

Väldigt bra service och väldigt snabb leverans

Skrivet av  Lena  - 2019-08-05

Helt imponerad då jag fick det snabbare än vad jag trodde

Skrivet av  Jennifer  - 2019-08-03

Riktigt snabb leverans! Beställde 15:30 och fick det innan 11:00 dagen efter (Göteborg). Väldigt nöjd för att hela köpet gick smidigt.

Skrivet av  Thomas  - 2019-08-02

Gick snabbt. Två dagar från att jag beställde. Packat bra, dock lite tilltryckt. Inget som inte gick att rätta till.

Skrivet av  Catarina  - 2019-07-23

Varorna kom som dom skulle Paketet var bra och helt Var inte i kontakt med kundtjänst Det blir fem stjärnor

Skrivet av  Monica  - 2019-07-22

Mycket att välja på, snabb leverans.

Skrivet av  Börje  - 2019-07-21

Leveransen av varorna var snabb och problemfri.

Skrivet av  Josefin  - 2019-07-09

Mycket bra, snabb leverans

Skrivet av  Jeanette  - 2019-07-08

Snabb leverans & enkelt att beställa

Skrivet av  Andreas  - 2019-07-08

Alla varor fungerar som förväntat. Väldigt snabb leverans, rekommenderar er till alla jag känner. Tack för allt. Vårt bröllop blev lite bättre på grund av er. Andreas 😊

Skrivet av  Tobias  - 2019-07-06

Otroligt snabb leverans. Rekommenderas.

Skrivet av  Ewa  - 2019-07-05

Ett enormt utbud och bra kvalité o snabba leveranser så jag är iaf en återkommande kund

Skrivet av  Miranda  - 2019-07-01

Paketet kom dagen efter. Paketet var delvis öppet på ena sidan pga att tejpen inte var korrekt påsar, som tur var saknades inget. Kontakt med kundtjänst var bra.

Skrivet av  Carina  - 2019-06-30

Verkligen en bra service o snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2019-06-30

jag fick varorna i tid det var packat väldigt bra i plast, jag är nöjd med mina varor

Skrivet av  Magnus  - 2019-06-29

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Carl  - 2019-06-28

Snabbt enkelt och ni hade exakt det jag sökte.

Skrivet av  Axel  - 2019-06-28

Snabb leverans och bra paketering. Mycket nöjd

Skrivet av  Sofia  - 2019-06-27

Varorna kom snabbt och var väl packade. Problemet var kvaliten på flaggorna som var allt annat än bra!

Skrivet av  Ebba  - 2019-06-26

Så snabb leverans! Ett dygn från beställning till att jag hade varorna. Grymt!

Skrivet av  Elisabet  - 2019-06-23

Otroligt snabb leveranstid, fick varorna dagen efter min beställning. Snyggt och prydligt förpackade.

Skrivet av  Hannah  - 2019-06-22

Fick paketet sjukt snabbt!

Skrivet av  Peter  - 2019-06-21

Jag fick mina varor på tisdagen, snyggt packat och snabbt levererat. Jag kan inte vara nöjdare, tusen tack!

Skrivet av  Krister  - 2019-06-20

Varorna kom snabbt och mycket väl packade. Kontakten med kundtjänst utmärkt god och hjälpsam.

Skrivet av  Susanne  - 2019-06-11

Snabb leverans och tydlig information hela vägen. Nöjd och inget att klaga på

Skrivet av  Therése  - 2019-06-11

Jag fick varan i tid till det jag ska ha den till. Paketet var packat i kartong och den va väl försluten med tejp. Har inte behövt kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Therese  - 2019-06-11

Kort leveranstid,stort och brett sortiment, bra priser! Kanon! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Karin  - 2019-06-10

Bra packat och föredömligt snabbt levererat!

Skrivet av  Pernilla  - 2019-05-26

Bra leveranstid! Tog en dag så hade jag varorna!

Skrivet av  Malin  - 2019-05-26

Ni höll vad ni lovade ang leverans. Jättebra!

Skrivet av  Svante  - 2019-05-26

Ok men hatten var bucklig somjag värmde bort Ingen kundtjänst Snabb leverans

Skrivet av  Kristina  - 2019-05-26

Supersnabb leverans och bästa servicen jag har varit med om trevlig personal som hjälper till vis minsta problem!

Skrivet av  Marielle  - 2019-05-24

Beställde det på tisdagen och kunde hämta det redan på onsdagen. Toppen snabb leverans, bra förpackat och en mycket nöjd son! Toppbetyg ifrån oss!

Skrivet av  Moa  - 2019-05-13

Jag blev positivt överraskad. Tidigare har jag beställt inför kalas från andra sidor och blivit besviken när grejerna kommer men inte nu så en positiv feedback är att grejerna man väljer på er hemsida överensstämmer med det man får hem. Tack för det!

Skrivet av  Henrietta  - 2019-05-13

Fick varorna i tid och det är ju toppen!

Skrivet av  Sefre  - 2019-05-13

Allt kom i tid redan dagen efter. Jag rekommenderar er till alla som vill anordna en fest. Är så otroligt nöjd med servicen och produkterna.

Skrivet av  Marie  - 2019-05-12

Jag fick varorna i tid och de var bra packade.

Skrivet av  Louise  - 2019-04-27

Enkelt att beställa och obeskrivligt snabb hantering, från beställning till leverans.

Skrivet av  Lina  - 2019-04-27

Toppen!

Skrivet av  Montaha  - 2019-04-27

Den kom i tid

Skrivet av  Beatrice  - 2019-04-26

Fick varorna i tid gick fort. Bra packat i förpackningen

Skrivet av  Josefina  - 2019-04-23

Mycket snabb leverans, beställde tidigt på morgonen och fick paketet dagen efter. Bra förpackat.

Skrivet av  Dilshad  - 2019-04-07

Supernöjd med alla produkter! Snabbaste leverans jag har varit med om,jätte bra paketerat. Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Eva  - 2019-04-07

Paketet levererades snabbt. Bra packat. Inget att klaga på . Bra ock snabb service .

Skrivet av  Elena  - 2019-04-07

Hämta ut paketet 24h efter att jag beställt. Mycket bra priser, kommer definitivt att beställa igen och tipsa alla om hemsidan!

Skrivet av  Therese  - 2019-04-07

Bra webbsida, snabb leverans. Jag är nöjd!

Skrivet av  GAbriella  - 2019-04-06

Super smidigt, fick min leverans efter 1 dag!

Skrivet av  Eva  - 2019-04-06

Snabb leverans. Bra förpackat, inget att klaga på.

Skrivet av  Monika  - 2019-04-06

Jättesnabb leverans. Nöjd med hela köp.

Skrivet av  Susanne  - 2019-04-06

Supersnabb leverans allt var tilk belåtenhet

Skrivet av  Jens  - 2019-03-22

Snabbt, enkelt och prisvärt.

Skrivet av  Jessica  - 2019-03-22

Ok utbud, bra pris. Snabb leverans och lätt att genomföra köpet

Skrivet av  Jeanette  - 2019-03-20

Jag kommer defenitivt att handla där igen. Beställde och fick varorna dagen efter! Dom löste t.o.m att stoppa packningen av mitt paket då sambon plötsligt ville ha en hatt han med. så vi slapp dubbla frakt avgifter. bra jobbat! Trevlig kundtjänst. fina grejer.Paketet var bra packat med papper runt istället för all bubbelplast som man brukar få. så jag förmodar att miljötänket finns med på agendan.

Skrivet av  Karin  - 2019-03-19

Ja gick snabbt och var välpackat.

Skrivet av  Susanne  - 2019-03-18

Kommer verkligen handla där igen. Produkterna var superbra över lag. Priserna var lite lägre. Bra om man har fler barn att köpa till ;))

Skrivet av  Tomas  - 2019-03-17

Snabb leverans och kom vid rätt tidpunkt så jag kunde hålla det hemligt. Bra packat och inget onödigt stort paket. Klimatsmart.

Skrivet av  Agneta  - 2019-03-17

Fick varorna jättesnabbt och bra packat

Skrivet av  Åsa  - 2019-03-17

Snabb leverans! Välemballerat. Mycket bra.