1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Nathalie  - 2022-10-01

Paket kom inom lovad tid och allt var helt. Packeteringen var helt okej

Skrivet av  Viktor  - 2022-09-28

Fantastiskt bra butik! 👏👏💫

Skrivet av  Kristina  - 2022-09-28

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Klas-Inge  - 2022-09-27

Snabb leverans !

Skrivet av  Monika  - 2022-09-27

Varorna kom i tid och bra paketerade.

Skrivet av  Pauline  - 2022-09-26

Snabb leverans och bra info om köpet

Skrivet av  Sladjana  - 2022-09-26

Allt var bra!

Skrivet av  Liljana  - 2022-09-26

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2022-09-26

Varorna kom snabbt och var bra inpackade.

Skrivet av  Johanna  - 2022-09-26

Snabb leverans, bra priser. Varorna var precis som jag hade tänkt mig!

Skrivet av  Frida  - 2022-09-25

Snabb leverans. Beställde runt lunch och fick paketet tidigt morgonen därpå.

Skrivet av  Ulla  - 2022-09-25

Nöjd med leveransen.

Skrivet av  Nina  - 2022-09-25

Jättesnabb leverans, vilket det alltid är med partyhallen. Inget att anmärka på gällande varorna och paketeringen var bra!

Skrivet av  Emelie  - 2022-09-25

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  Karolina  - 2022-09-25

Jättebra utbud, nöjd att man kunde välja och vraka och göra eget kit inför kalaset och hade så mycket att välja på så att allt matchade! Bra priser och det kom sååå snabbt! Så bra om man är sent ute som jag var den här gången! Bra service via mailen också!

Skrivet av  Sofie  - 2022-09-25

Lätt att beställa och snabb leveranstid. Är mycket nöjd!

Skrivet av  Molly  - 2022-09-25

Snabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2022-09-23

Snabb leverans och väl packat. Bra varor

Skrivet av  Emeli  - 2022-09-23

Snabb leverans!

Skrivet av  Ann  - 2022-09-22

Allt fungerade som det skulle snabbt lätt och perfekt packat

Skrivet av  Santa  - 2022-09-19

Väldigt nöjd med leveransen! Beställde via Budbee fredag eftermiddag och fick paketet redan lördag kväll!

Skrivet av  Martin  - 2022-09-19

Måste ge er ett jätteberöm, jag var sent ute (som vanligt) beställde grejer sent på onsdag kväll och skulle ha det till fredagen, jag var nästan helt säker på att det inte skulle hinna fram i tid, men allt kom på fredagen och festen blev lyckad.... :) Tack för ett grymt snabb service!

Skrivet av  Viktoria  - 2022-09-19

Supersnabb leverans! Proffsigt

Skrivet av  Lars  - 2022-09-19

Bra hemsida och enkelt att göra beställningar.

Skrivet av  Nursel  - 2022-09-19

Snabb leverans, bra varor, helt enkelt den bästa servicen man kan önska sig.

Skrivet av  Carina  - 2022-09-18

Kom jättesnabbt och fint packat.

Skrivet av  Ragad  - 2022-09-18

Smidigt att beställa ich smidiga leveransalternativ 👌

Skrivet av  Karina  - 2022-09-17

Bra paketerat, snabb leverans, mycket bra!

Skrivet av  Eva-Marie  - 2022-09-17

Snabb service jättebra

Skrivet av  Carina  - 2022-09-17

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Annelie  - 2022-09-17

Snabb leverans, allt var topppen ⭐️⭐️

Skrivet av  Lena  - 2022-09-16

Varorna kom fort

Skrivet av  Ann-Cathrine  - 2022-09-15

Mycket snabb leverans o information.

Skrivet av  Eva  - 2022-09-15

Beställde på en lördag och fick dem på tisdagen. Varorna var väl förpackade, inget var trasigt.

Skrivet av  Lena  - 2022-09-15

Paketen kom väldigt fort, bra respons från kundtjänst

Skrivet av  Lena  - 2022-09-15

Man får alltid det man beställer så snabbt Har alltid varit nöjd med det jag beställt

Skrivet av  Leila  - 2022-09-15

Snabb leverans,väl inpackat,mycket av skojiga grejer att beställa.Bra priser.

Skrivet av  Åsa  - 2022-09-15

Jag är såå nöjd . Snabb leverans och bra priser. Hör kommer jag handla fler gånger

Skrivet av  Lisa  - 2022-09-14

Snabb leverans till fantastiskt pris!

Skrivet av  Ann  - 2022-09-13

Jättesnabb service och paketet var bra paketerat

Skrivet av  Adam  - 2022-09-12

Bra, snabb leverans, bra kvalité

Skrivet av  Elin  - 2022-09-12

snabb leverans till dörren, supersmidigt. Sen uppskattar jag när det är en retursedel i paketet, ifall man inte är nöjd. Det fanns INTE, så jag kan tänka mig att det blir lite bökigt om man vill returnera sitt paket.

Skrivet av  Jenny  - 2022-09-11

Paketet kom som lovat och det funkade fint!

Skrivet av  Mirela  - 2022-09-11

Snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Linnea  - 2022-09-11

Snabb leverans, bra service.

Skrivet av  Anncatrin  - 2022-09-11

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  John  - 2022-09-11

Väldigt snabb leverans. Blev förvånad.

Skrivet av  Karoline  - 2022-09-10

Varorna kom supersnabbt!

Skrivet av  Helena  - 2022-09-09

Bra paketerat och snabb leverans till utlämningsstället.

Skrivet av  Marie-Louise  - 2022-09-09

Problemfritt köp och snabb leverans

Skrivet av  Carl  - 2022-09-09

Snabb leverans!

Skrivet av  Johan  - 2022-09-09

Gick otroligt snabbt och smidigt

Skrivet av  Susanne  - 2022-09-09

Allt jättebra!

Skrivet av  Tina  - 2022-09-08

Ja allt kom i tid, super snabb leverans och allt var perfekt packat :)

Skrivet av  Elisabeth  - 2022-09-08

Inget att klaga på,snabb leverans ,bra packat

Skrivet av  Tintin  - 2022-09-08

Man fick varorna jättesnabbt och paketet var bra förpackat

Skrivet av  Cristina  - 2022-09-08

Smidigt, snabb leverans

Skrivet av  Madeleine  - 2022-09-07

Snabb leverans och packat ordentligt så produkterna kom fram i fint skick !

Skrivet av  Helena  - 2022-09-06

Galet snabb leverans!

Skrivet av  Maria  - 2022-09-06

Mycket bra! Snabb leverans och bra varor! Mycket bra förpackat! Glatt överraskad!

Skrivet av  Lisa  - 2022-09-06

Supersnabb leverans, valde Budbee-box.

Skrivet av  Lena  - 2022-09-04

Snabbt levererat

Skrivet av  Elvira  - 2022-09-04

Snabb leverans. Kom redan nästa dag.

Skrivet av  Eva  - 2022-09-04

Paketet kom i tid och var omsorgsfullt paketerat.

Skrivet av  Jan  - 2022-09-04

Snabb leverans👍

Skrivet av  Gabriella  - 2022-09-04

Succé! Fantastisk pris - prestanda och supersnabb leverans. Vi är jätte nöjda och hade jätte kul!!

Skrivet av  Christel  - 2022-09-03

Snabbare än blixten, beställde onsdag efter kl 15, torsdag kunde jag hämta mina paket . Superbra

Skrivet av  Susana  - 2022-09-03

Jätte bra. Allting gick så smidig och bra.

Skrivet av  Susana  - 2022-09-03

Jätte bra. Allting gick så smidig och bra.

Skrivet av  Alexandra  - 2022-09-03

Kom efter 1 dag, supersnabb leverans!!

Skrivet av  Emma  - 2022-09-03

Jättebra kontakt med kundtjänst samt fick varorna i tid till kalaset!

Skrivet av  Carin  - 2022-09-03

Allting är tipptopp! Är imponerad av den snabba leveransen och hur smidigt allt var!

Skrivet av  Lina  - 2022-09-03

Allt kom snabbt. Bra packat.

Skrivet av  Anita  - 2022-09-03

Snabb leverans och mycket bra packat!

Skrivet av  Andrietta  - 2022-09-03

Varorna kom med blixtens hastighet

Skrivet av  Elisabeth  - 2022-09-03

Snabb leverans 👍

Skrivet av  Linn  - 2022-09-02

Snabb leverans och snabbt svar på frågor. Smidigt med hemleverans.

Skrivet av  Eva  - 2022-09-02

Otroligt snabbt leverans,

Skrivet av  Mona  - 2022-09-02

Kom tidigare än som sagts.Paketet var väl paketerat i dubbla kartonger!

Skrivet av  Margareta  - 2022-09-02

Ja väldigt nöjd tog bara 2 dagar och väldigt bra packat Tack.

Skrivet av  Carla  - 2022-09-01

Allt kom i tid och paketet var väl packat.

Skrivet av  Linn  - 2022-09-01

Bra och tydlig information och väldigt snabb leveranstid!

Skrivet av  Michaela  - 2022-09-01

Snabb och bra leverans och varorna var toppen

Skrivet av  Cecilia  - 2022-09-01

Hämtade upp varorna dagen efter beställning

Skrivet av  Helen  - 2022-09-01

Snabb leverans 🚚

Skrivet av  Agneta  - 2022-09-01

Allt var suveränt 🤩👏👏👏

Skrivet av  Johanna  - 2022-09-01

Paketet kom inom förväntad tid och bra förpackad.

Skrivet av  Canan  - 2022-08-29

Fick varorna efter 1 dag. Snabb leverans . Paketet var väl paket.

Skrivet av  Fredrik  - 2022-08-29

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Emelie  - 2022-08-29

Allt var toppen precis som jag tänkt mig, otroligt snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Cindy  - 2022-08-29

Väldigt smidigt att beställa. Varan kom snabbt tog en dag sen hade jag varorna

Skrivet av  Fredrik  - 2022-08-29

Snabbare än jag hann blinka hade jag paket att hämta ut.

Skrivet av  Gullvi  - 2022-08-28

Fick varan snabbt och levererat till dörren. Helt perfekt!

Skrivet av  Inger  - 2022-08-28

Beställde på torsdag fredag fick jag varorna. Såå nöjd

Skrivet av  Katarina  - 2022-08-28

Det gick så fort och allt stämde, bra packat

Skrivet av  Linda  - 2022-08-28

Priserna på spelen var bra, leveransen snabb och allt var välpackat. Har ingenting att klaga på.

Skrivet av  Susanne  - 2022-08-27

Allt toppen!

Skrivet av  Marie-Louise  - 2022-08-27

Allt var fint och i bra skick. Snabb leverans, kom dagen efter beställning! Har inget att klaga på. 👍🏻

Skrivet av  Rigmor  - 2022-08-27

Väldigt snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Stefan  - 2022-08-27

Kom som det utlovades kanske till o med nån dag snabbare