Piratkalas

Reta inte en pirat, för då kanske han blir ARGGHH! (jag kom inte på det där skämtet själv, man skulle kunna säga att det är en piratkopia) Men piraterna här, på det här piratkalaset, dom är nog rätt ofarliga. Men vem vet, dom kanske börjar slåss med våra plastskedar över chokladmynten som du begravt någonstans. Någon kanske tar sitt träben och slår av någon annans pirathatt! Detta är dock lätt att förebygga.

För att hålla piraterna lugna, föreslår vi att de använder sina träben på pirat pinatan istället. Eller åtminstone använder ett uppblåsbart piratsvärd. För att energinivån inte ska sjunka har vi laddat upp med massor av chokladmynt i guld, sockerpasta till den perfekta pirattårtan och massor av annat piratkalas godis. För att lugna deras längtan efter havet, rekommenderar vi att servera lite havsblå dricka i våra pirat muggar och för att skära ner på deras eviga svärande rekommenderar vi.... eh, uppfostran?

I denna kategori har vi samlat allt som ett piratkalas kan behöva, vare sig det är snälla eller elaka pirater, så finns det något för alla här. Ballonger, ögonlappar, uppblåsbara papegojor, tårtljus, kalasboxar (som går att dekorera med en döskalle för att göra till en skattkista!) och mycket mycket mer inför barnkalaset i pirattema!

+ Visa mer