Oktoberfest Dukning

År 1810 arrangerades för första gången Oktoberfest och nu betraktas den stora högtiden som världens största folkfest. Oktoberfest är en traditionell tysk ölfestival, som äger rum i slutet av september och början av oktober varje år i staden Bayern som är belägen i Tysklands huvudstad München. Men du behöver självklart inte ta dig hela vägen till Tyskland för att få ta del av Oktoberfesten, det är väldigt populärt att fira den stora högtider här i Sverige också. Så bjud in alla dina öl-älskande vänner på ett riktigt roligt Oktoberfest firande!

Under tyska högtiden Oktoberfest är det vanligt att äta mycket mat och dricka smakrik öl, så självklart krävs en passande dukning och tillbehör till ert firande. Här har vi samlat ihop ett flertal olika tillbehör för en lyckad Oktoberfest dukning, såsom tallrikar, muggar servetter, dukar med mera. Allt i det snygga, klassiska blå-vit rutiga mönstret. Här kan du självklart även hitta passande ölglas till Oktoberfest, välj mellan engångsmuggar, ölstövlar eller kanske en klassisk ölsejdel.

Duka fram en riktigt festlig och inbjudande Oktoberfest dukning i de klassiska färgerna blått och vitt och servera dina gäster tyska korvar och salta kringlor att mumsa på under firandets gång. Kanske du till och med kan sätta upp ett eget öltält, fyllt med god mat och svalkande öl.

+ Visa mer