Star Wars Kalas

Att ha ett kalas, du måste. Okej, den går kanske inte riktigt så och det är ju egentligen inget krav på att ha ett kalas egentligen. Men när du kan ha ett Star Wars kalas tycker jag det är svårt att låta bli (och jag är så vuxen man kan bli). Du kan till och med hitta maskeradkostymer här och fullända ditt kalas! För att bjuda in dina vänner att bli imponerad av din otroliga kraft, så kan du använda våra inbjudningskort.

Är du en Jedi kan denna kategori bli lite svårsmält, då vi mestadels har gått över till den mörka sidan. Det finns faktiskt kakor här. Eller rättare sagt tårtor, eller närmare bestämt tårtbilder. Nu kanske inte Darth Vader skulle godkänna en partyhatt som huvudbonad om du skulle söka jobb som storm trooper, men kanske när den föreställer honom. Att Storm Troopers har lite svårt att sikta vet vi alla, men då kan ni träna tillsammans genom att vända uppochner våra plastglas och prickträna! Dukar, servetter och papperstallrikar hittar du också här. Alla i Star Wars kalas Tema.

Barnkalas i Star Wars tema hittar du under denna kategori. Vi har satt ihop alla tänkbara artiklar som kan tänkas behöva till ett lyckat Star Wars kalas. Du hittar även massor av coola Star Wars dekorationer samt häftiga Star Wars tårtbilder för att skapa en häftig Star Wars tårta som garanterat kommer att sätta pricken över i:et och uppskattas av alla barnen och kalasbarnet (och troligtvis även vissa av de vuxna).

+ Visa mer