Maskotdräkter

Förvandlas till maskeradens, festens, eller din verksamhets alldeles egna roliga maskot figur med en av dessa maskotdräkter! Maskotar ser man väldigt ofta bland många olika sportevenemang och idrottsföreningar, och de är oftast en uppskattad och rolig karaktär som verkligen kan liva upp stämningen. Så varför inte skaffa dig en egen riktigt rolig och härlig maskot till din fest?

Här i vår stora maskotdräkter kategori kan du hitta flera stycken olika maskotdräkter och djur utklädnader i varierande stilar, färger och teman, kika runt i kategorin och inspireras av flera olika djurdräkter, tomte- och tomtenissedräkter, frukt dräkter och helkroppsdräkter som ser ut som karaktärer från olika program till exempel Bananerna i Pyjamas, Teletubbies, Minions m.m.

Skapa en helt egen maskot karaktär eller klä ut dig till ditt favorit djur, favorit frukt eller till och med favorit maskot med hjälp av någon av dessa dräkter. Vare sig om du ska vara festens, företagets eller sportevenemangets maskot så kan du så gott som garanterat hitta en passande maskotdräkt här hos oss på Partyhallen. Här kan du nämlingen hitta maskotdräkter för alla smaker, storlekar och tillfällen, och även maskot dräkter som passar alldeles utmärkt till både tjejer och killar, barn och vuxna i alla åldrar.

+ Visa mer