Jätteballonger

Vid vissa tillfällen räcker inte vanliga ballonger, inte ens stora ballonger räcker, då kommer dessa jätteballonger väl till hands. Att blåsa upp dessa krävs en hel del lungstyrka, eller helt enkelt en ballongpump, då de verkligen är jätte stora runda ballonger. Matcha dessa med små ballonger och du har en riktigt rolig storleksskillnad på din tillställning.

Dessa jätteballonger mäter hela 70 cm, men det är ingenting emot våra GIGANTISKA ballonger som mäter 90 cm när de är uppblåsta! Detta gör att dessa två olika ballonger är de största latexballongerna i vårt sortiment, självklart finns dessa i många olika färger som gör att du kommer att hitta det du letar efter utan problem.

Varför inte ha ett jättekalas och ha enorma proportioner på allting! Jätteballonger, jättetallrikar och jätteglas! Om inte annat kan du alltid ha flera ballonger i många olika storlekar för att skapa en häftig look på dekorationen. Det är alltid snyggt med varierande storlekar i matchande eller likadana färger på ballongerna.

+ Visa mer