1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Just nu 20% rabatt på Pooler & Badringar.

Gigantisk Ballong Svart

Gigantisk Ballong Svart

Betyg: 5 av 5
(3 omdömen)
29 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 15070
Den här jätteballongen kombinerad med den gigantiska orangea ballongen kan vara det perfekta valet för din uppkommande Halloween fest, eller så vill du bara ha ett goth-kalas dagen till ära. Denna stora runda svarta ballong är verkligen enorm och kommer att chockera gästerna totalt med sin enorma storlek. Svart kan absolut vara en häftig färg att dekorera din fest med.

Gigantisk Ballong Svart omfattar en svart ballong i större storlek som kan fyllas med helium eller luft. Den är tillverkad i gummilatex. Denna stora ballong behöver lika mycket helium motsvarande ca 25 normalstora latexballonger. Med helium svävar ballongen i ca 3 dagar.

Storlek: cirka 90cm (Diameter) x 350cm (Omkrets).

Säljes styckvis.

Tillbehör

5 3

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Jättebra kvalitet.

Betyg:5av 5

Bra stor öppning, lätt att få in konfetti och använda som Gender Reveal ballong, tyvärr så blåste jag inte upp den tillräckligt mycket så den smällde inte riktigt så stort och spektakulärt som jag tänkt.

Betyg:5av 5

Den var stor, rolig och levde upp till förväntningarna.

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också