Muffinsformar

Det finns väldigt många som uppskattar ett mumsigt muffinsbak, både barn och vuxna. Det är både roligt och inte så svårt att baka muffins, och för övrigt kan det aldrig sitta fel med en, två eller kanske till och med tre goda muffins att gotta i sig.

När det äntligen är dags för efterlängtat, härligt muffinsbak krävs självklart snygga muffinsformar till, det blir ju inga muffins utan formar. Här har vi samlat ihop en hel drös av muffinsformar och cupcakeformar i flera olika varianter, färger och mönster, så att du så enkelt som möjligt ska kunna göra personliga och framförallt snygga muffins och cupcakes till din fest. Kika runt i vårt fantastiska muffinsform sortiment och välj mellan muffinsformar med härliga motiv från olika uppskattade barnprogram, Disney karaktärer och motiv som passar olika typer av fester och högtider.

När dina delikata små bakverk är färdig gräddade i sina formar och snyggt dekorerade är det alltid kul att kunna ge en snygg presentation av muffinsarna, så här i vår kategori av muffinsformar kan du även hitta snygga muffinsställ och cupcakeställ att servera dina bakverk på. Matcha både dina muffins och ditt muffinsställ med kalasets tema, födelsedagsbarnets favorit Disney film eller den aktuella högtiden!

+ Visa mer