Studenten

Visst, du kanske inte minns så mycket i efterhand, med all champagnefrukost och dricka på studentmottagningen. Men att fira studenten är en av dom största sakerna som händer dig i livet och det gäller att fira den ordentligt! Det viktigaste är kanske att skaffa alla studentprylar till studentfirandet, såsom studentnallar, papperstallrikar och student halsband.

Till studentfesten kan du handla alla möjliga olika saker och dekorationer som student tallrikar, studentservetter och många andra engångsartiklar som kan passa in fint på studentmottagnings dukningen och studenten blir komplett! Studentdukningen blir lätt som en plätt när du tar hjälp av oss på Partyhallen. Hittar du inte det du söker kan du alltid kolla in våra saker med den svenska flaggan på.

Vi tar studentfirande på högsta allvar och har flera olika underkategorier där du kan hitta både studentballonger, många olika studentdjur och studentpresenter! Våra student mjukisdjur kommer i nästan alla skepnader, du kan välja och vraka mellan allt från giraffer till en studenthaj. Vi har till och med studentspel, shotglas, vattenpistoler och pluntor! Mitt råd för att må bra efter studenten är att börja kvällen med en resorb och Alvedon, dricka mycket vatten och äta något salt och fettigt nästa dag (och en till resorb)!

+ Visa mer