Smink

Många tror att Frankenstein är monstret i filmen, men det är ju faktiskt doktorn som skapar monstret som heter Frankenstein och du kan bli din egen monsterskapare med hjälp av denna fantastiska kategori, med allt från vanligt maskeradsmink och smink kit som kan användas till enkla ansiktssminkningar eller Halloween sminkningar till både barn och vuxna. Vi har även Snazaroo ansiktsfärg, för de som vill ha en mer proffsig variant av smink till ansiktet.

Kanske är du mer för läskiga sminkningar inför Halloween eller annat, med maskerad blod eller så kallat låtsasblod. Kanske vill du skapa dina egna sår till Halloween av flytande latex eller andra specialeffekter i smink väg eller så kanske du föredrar färdiggjorda sår eller sårtatueringar. Att göra egna sår kan vara väldigt pilligt, men kan se riktigt häftigt ut om man vet hur man gör, det finns många tutorials på Youtube som kan hjälpa till!

Eller så kanske du bara är ute efter partysmink till en tema fest, kanske behöver du lösögonfransar, lösnaglar eller uv smink till ett rejv! Den här kategorin har helt enkelt allting du kan tänka dig att behöva för att bli en helt ny människa, monster eller partypingla deluxe! Du kommer definitivt vara redo för alla möjliga festtillfällen med hjälp av denna kategori.

+ Visa mer