Iridescent Unicorn

Ingenting kan bli mer magiskt än regnbågsskimrande enhörningar, så varför inte fira din födelsedag med ett riktigt sagolikt Iridescent Unicorn kalas? Bjud in alla dina enhörnings-älskande vänner på ett svårslaget kalas fyllt med magi och enhörningar. Partyhallen har skapat en helt egen kategori till Iridescent Unicorn kalas tillbehör, för att du enkelt ska hitta vad du söker. I denna kategori kan du bläddra igenom flera olika regnbågsskimrande enhörnings kalas tillbehör, till exempel allt du behöver för att skapa en super skimrande unicorn-dukning.

Pynta och dekorera enhörningskalaset med riktigt fina girlanger, banderoller, ballonger och konfetti i drömmiga regnbågsfärger. Till fikat kan du duka fram en riktigt förtrollande enhörnings-dukning, med regnbågsskimrande engångsartiklar såsom tallrikar, muggar och servetter m.m. Och det bästa utav allt är nog att du slipper diska!

Baka en smaskig tårta som passar till din Iridescent Unicorn dukning och dekorera sedan med super fina enhörnings tårtdekorationer. Välj mellan tårtbilder med fina enhörningsmotiv, sockerdekorationer, sockerpasta, tårtljus och härligt strössel.

Förutom kalasdekorationer och mumsiga fika-tillbehör så kan du även hitta förtrollande enhörningsdräkter och maskeradtillbehör i Iridescent Unicorn kategorin. Bläddra igenom magiska enhörningshorn, unicorn dräkter och även kropps- och ansiktsglitter som gör dig till en riktig magisk enhörning. Kanske du har planer på att faktiskt komma ridande på en enhörning till kalaset?

+ Visa mer