Oktoberfest

Världens populäraste folkfest, Oktoberfest, ska självfallet firas på rätt sätt oavsett om du befinner dig i Tyskland eller Sverige. Detta blir som tur hur enkelt som helst med de varierande Oktoberfest kläder, tillbehör och dekorationer som finns i vårt sortiment.

Är du en kvinna så finns härligt fina Dirndl klänningar att välja mellan, och för männen har vi klassiska lederhosen outfits i olika modeller. Komplettera gärna Oktoberfest kläderna med långa, gräddvita strumpor, eller varför inte den traditionsrika tyrolerhatten?

Oktoberfest pågår vanligtvis i 16 dagar, vilket gör stämningen till en essentiell del av evenemanget. Bläddra bland våra olika Oktoberfest dekorationer, och få enkelt till något av ett mer tysk-inspirerat event. Vi har dessutom ölglas i matchande motiv som säkerligen blir till uppskattade detaljer på Oktoberfest bordet.

Vår ambition på Partyhallen är att fylla ut högtider med unika produkter, och vi hoppas att ditt Oktoberfest firande med hjälp av vårt sortiment blir en riktig succé!

+ Visa mer

Underkategorier till Oktoberfest (3 st):