Carry Me dräkter

Carry Me dräkter är riktigt populära vart dom än används, då de symboliserar en enkel form av humor, där hjärnan blir lurad att den ser något annat än vad den egentligen gör. Carry Me maskerad dräkter baseras på att djuret/varelsen/karaktären är dina byxor och kostymen har ett par låtsasben som gör att det ser ut som att djuret/varelsen/karaktären bär dig på sina axlar.

Vi har många olika Carry Me maskeraddräkter i många olika variationer, allt från Carry Me tomtar, enhörningar och renar till dinosaurier och hajar. Vissa av dräkterna har helt vanliga byxor, och andra, som den med hajen, har ett par shorts. Vissa har till och med ballerinakjolar! En ridande dräkt att ha på maskerad kan vara den unika twisten du letar efter!

Vi har även Carry Me dräkter för barn och alla våra ridande maskeraddräkter passar till alla möjliga olika tillställningar, inte bara maskerader utan även julfester, företagsfester och kick-offs. Det är omöjligt att inte locka fram ett skratt i dessa Carry Me maskerad dräkter!

+ Visa mer