Till tårtan

När barnets efterlängtade födelsedags kommer smygande runt hörnet är det kanske läge att börja fundera på en passande födelsedagstårta. När det är dags att baka en födelsedagstårta kan många tycka att det känns svårt och krångligt, men med hjälp av några produkter ur vår mumsiga kategori "Till Tårtan" kan det bli busenkelt! Med vårt stora, och framförallt super smaskiga tårt-sortiment kan du göra en riktigt fin tårta på noll tid. I vår Till Tårtan kategori kan du hitta allt du behöver för att dekorera och smaksätta din tårta, cupcakes, muffins, kakor med mera.

När du ska baka en helt egen tårta kan du smaksätta den med en smaksatt sugarpaste eller kanske med en enkel smaksättare. Vi har ett stort sortiment av sockerpasta, i olika smaker och färger. Välj det som passar bäst till just ditt kalas!

När det väl är dags att dekorera tårtan kan du välja bland riktigt många olika tårtdekorationer, vissa är dessutom ätbara. Använd dig av ett smidigt tårtlock eller tårtbild i sockerpasta eller oblat, för en riktigt snygg tårta som passar ditt kalas tema. Baka matchande cupcakes, muffins och kakor med härligt strössel och vackra sockerpärlor. Sätt pricken är i:et med ett eller flera härliga tårtljus!

+ Visa mer