Studentdekorationer

Studentfests dekorationer kan komma i många olika skepnader och former, varför inte dekorera lokalen eller rummet med studentdekorationer som student girlanger, studentflaggor eller konfetti. Det är inte så svårt att hitta studentprylar, då saker som förknippas med studenten oftast har svenska flaggans färger eller helt enkelt en svensk flagga. Varför inte använda en konfettikanon för att dekorera om du inte har sådär sjukt mycket tid och vill skapa en party feeling!

Många saker som används som dekoration till studenten har oftast ett sidenband med Sveriges färger på, ofta kallat Sverigeband, som knyts runt allt från studentnallar till visselpipor och shotglas. Hos oss finner du helt enkelt prylar och tillbehör till varje student som kommer att uppskattas både i ögonblicket och som minne, och som tur är så har vi studentdekorationer så långt ögat kan se!

Många av studentdekorationer vi har är dessutom absolut riktigt roliga och kommer att chocka eller glädja många av gästerna på festen, utspringet eller mottagningen och kommer definitivt att glädja dig för att påminna dig av studentens glada dagar i många år framöver. Eftersom det mesta hängs med Sverigebandet runt halsen så går det såklart att hänga upp som student dekoration senare, efter all alkohol har runnit ut ur blodomloppet och arbetslösheten infunnit sig.

+ Visa mer