1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Om Partyhallen

Vi på Partyhallen.se har som mål att erbjuda ett brett sortiment av partyprylar till låga priser med snabb leverans.

Vår ambition är att kunna erbjuda dig alla dina partyprylar på ett och samma ställe, vi har därför skapat den ultimata webbshopen som uppfyller just dina behov! Vårt utbud ökar ständigt så tvivla inte på att höra av dig med förslag på festartiklar som du tror saknas.

Vi prioriterar kunderna före allt och vill att det ska kännas både tryggt och säkert för dig som konsument att handla hos oss. Har du frågor eller funderingar så hjälper vi dig snabbt. Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar, men oftast redan inom 1 timme, du når oss enkelt på kundtjanst@partyhallen.se

  

Hämtlager

Förutom snabb leverans med Postnord/Budbee erbjuder vi även våra kunder lagerhämtning. Du är alltid välkommen att hämta din redan betalda order i vårt lager i Stockholm fraktfritt. Du gör som vanligt en beställning via vår webshopp och väljer "Avhämtning i Stockholm" som fraktalternativ vid kassan. Din order är redo för upphämtning inom 60 minuter. Du är sedan välkommen att hämta ditt paket hos oss vardagar mellan 10:00-18:00.

Mer information samt vägbeskrivning hittar du här: Info - avhämtning

Adress till oss:
Elektronvägen 1
141 49 Huddinge

Partyhallen.se ägs och drivs av:
Partyhallen AB

Org.Nr: 559017-9676
Vi innehar F-skattsedel

Telefon: 08-12054334
E-post: kundtjanst@partyhallen.se

Öppettider:
Mån-Fre 10.00-18:00