Festteman

Denna kategori kan vara missledande, men vad den handlar om är såklart färgteman på fester, med riktigt snygga engångsartiklar och papperstallrikar som kommer att passa riktigt fint på många olika fester och tillställningar. Varför inte tallrikar med eleganta designer som en damask design i svart eller rosa tallrikar med vita prickar.

Det finns många olika festteman som kan matcha dessa dekorationer till, speciellt om du ska ha till exempel en årtalsfest som kan vara svår att hitta tillbehör till, då är dessa tallrikar, muggar, servetter och mycket mycket annat verkligen det perfekta valet. Många av dessa saker kan passa till för exempel 50-tals fester eller en USA temafest!

Så vilket fest tema du än väljer att anordna, så kommer du troligtvis hitta något som du känner passar till just din tillställning. Med många olika färger, designer och bilder kommer dessa festpynt absolut imponera på dina gäster och dom kommer absolut undra vart du har skaffat dom och vilja ha exakt likadan till just sina fester.

+ Visa mer