Grek- & Romdräkter

Grekiska och romerska maskerader är och har varit väldigt populärt en mycket lång tid och vi har inga som helst planer på att ändra på det! Det är något med antikens Grekland, den grekiska mytologin, togor och gladiator dräkter som verkligen intresserar och hänför oss. Så varför inte slå på stort och bjuda in till en riktigt rolig grekisk och romersk maskerad, utklädd till en grekisk gud eller en häftig gladiator?

Förvandlas till den grekiska guden Zeus eller den häftige halvguden Hercules på bara ett ögonblick. Slipp bläddra runt bland flera olika sidor, fyllda med olika maskeraddräkter för olika teman på jakt efter den perfekta togan. Här i vår härliga antika grek och rom dräkter kategori har vi samlat massor av snygga, häftiga och effektfulla grekiska och romerska maskeraddräkter för dig som är ute efter en traditionell utklädnad inför maskerad festen. Klä ut dig till en grekisk gud eller gudinna, en romersk kejsare eller kanske något annat passande med en av dessa grekiska och romerska utklädnader och dräkter.

Så dra på dig din splitternya toga, den tjusiga sjalen och sätt dit hårbandet med dem guldiga bladen så har du en perfekt outfit för den efterlängtade grekiska och romerska maskerad festen!

+ Visa mer