Dryckesglas

Att välja dryckesglas kan ibland vara riktigt lätt, till exempel om du ska dricka öl, så finns det ju inte riktigt så många olika varianter att välja på när det gäller ölglas. Förutom kanske om du är ute efter roligare ölglas, då finns det en hel del att välja på just i denna kategori! Behöver du ölglas endast för picknicken eller sommarfesten så finns det även glas i plast.

Är du däremot ute efter vinglas finns det ofta olika för vitt vin och rött vin, just i den här kategorin har vi dessutom plast varianter av vinglasen. Kanske är vin inte din grej och du vill vara lite mer fin i kanten så har vi även champagneglas, vill du fortfarande dricka champagne men inte känner dig så fin, finns även dessa dryckesglas i plast.

För att förtära dricka snabbare krävs mindre dryckesglas, i större mängder, därför har vi även en hel del olika varianter av shotglas. Kanske behöver du till och med en plunta så att du kan ta med dig drickan i väskan men även kunna dricka ur själva fickpluntan på ett lätt sätt. Vad du än är ute efter så kommer du troligtvis hitta det i just denna kategorin.

+ Visa mer

Underkategorier till Dryckesglas (1 st):