Lego Ninjago Kalas

Lego Ninjago är i grund och botten en historia om två bröder, Wu och Garmadon, som är barn till den kända Spinjitzu mästaren, av ren otur råkade den äldsta brodern bli biten av en orm som gör folk onda och trots att han var en god människa ville han ta kontroll över Ninjago och återskapa det så som han ville ha det. Men som tur är lyckades den yngre brodern förvisa sin äldre bror och skapa fred i Ninjago. För att förbereda ifall hans äldre bror skulle komma tillbaka, tränade Wu fyra ninjor för att skydda freden. Kai, Jay, Cole och Zane. Ninjorna Nya och Lloyd ansluter sig senare.

Vi här på Partyhallen har laddat upp med allt som man kan tänka sig behöva köpa till ett Lego Ninjago kalas, med allt från Ninjago tallrikar, servetter till ballonger och allt möjligt annat. Om du inte hittar det från Lego Ninjago som du behöver köpa så kommer det nya saker hela tiden och vi hoppas att du finner det Ninjago kalastillbehör du letar efter!

När du har ett Lego Ninjago kalas behöver det heller inte alltid vara med bilder från själva serien, utan du kan matcha färgschemat också! Ninjagos ninjor är i färgerna rött, svart, grönt, vitt och blått! Då blir det riktigt enkelt att ha ett Ninjago barnkalas och skapa ett Ninjago kalastema.

+ Visa mer