Guld

Guld är en färg som ger ett lyxigt och exklusivt intryck, så om du är ute efter en lyxig känsla till din fest kan några kalas tillbehör och dekorationer i just guld vara det rätta för dig. Här har vi samlat ihop en riktigt bländande guld kategori med massvis av guldiga kalas och fest engångsartiklar och även kalas dekorationer i samma färg. Med hjälp av dessa riktigt tjusiga guld prylar kan du enkelt få till den rätta lyx-känslan till din födelsedag, dopet, bröllopet eller kanske till någon högtid.

I färgtemat guld kategorin hittar du fantastiska guld kalas tillbehör, såsom guldiga bestick, tallrikar, servetter, bordsdukar och muggar. Med dessa guld engångsartiklar blir det lätt som en plätt att få till den rätta guld dukningen med massor av matchande guld kalas dekorationer som till exempel guldiga ballonger, girlanger, konfetti, serpentiner med mera.

Det är både enkelt och riktigt snyggt att anordna ett kalas eller en fest i färgtemat guld, och guld är även en färg som är super enkelt att matcha med andra färger. Få till ett unikt och en smula personligt firande genom att matcha dina guld kalas dekorationer och tillbehör med kanske dina favorit färger eller en eller flera färger som passar till den aktuella högtiden eller firandet.

+ Visa mer