Blöjtårta

Att ha en baby shower kan vara riktigt roligt, oftast är baby showers planerade av vänner till mamman, så välkommen kompis, här har vi allt du behöver till att skapa den perfekta blöjtårtan! Allt förutom blöjorna det vill säga, det får du lösa själv (mycket på grund av olika storlekar och allt sånt!), men vi kommer att göra dig så redo som vi kan inför baby showern!

Vi har blöjtårtor som passar till pojkar och flickor, men även blöjtårtor som är lite mer neutrala, även om dessa kit är rosa och blå står det inte pojke eller flicka på dessa och kan därför användas till blöjtårtor där man ej vet könet ännu. Eller kanske en där man vill avslöja det med hjälp av färger istället för att skriva ut det.

Vi har både stora varianter av blöjtårtor, samt några som är en liten variant av blöjtårta. Vi har även sidenband och annat som gör det möjligt att skapa din egen blöjtårta utan problem, samt cellofanpåsar som du kan packa in blöjtårtan i, så att de små presenterna du packat med inte faller ur när den ska transporteras. Om du kikar i våran babyshower kategori hittar du små dekorationer som du kan dekorera blöjtårtan med också!

+ Visa mer