Afroperuker

Med en av dem här fantastiska maskerad peruker kan du få ett riktigt afro hår på bara ett ögonblick! Väck din maskerad utklädnad till liv och få till en häftig look med en passande afroperuk. Få alla dina vänner och maskeradens gäster att tappa hakan över dina nya fantastiska lockar.

Sätt pricken över i:et på din 70-tals disco maskerad utklädnad genom att matcha den med en super häftig maskerad peruk. Klä ut dig till 70-talets coolaste disco snubbe och dansa loss på dansgolvet med en av de klassiska svarta afroperukerna. Gå från ditt vanliga gamla hår till ett stor, super lockigt afro hår på bara några minuter!

Förutom de klassiska svarta afroperukerna kan du även hitta och införskaffa dig coola afro hår i härliga färger. Välj mellan glad färger, såsom rosa, blå, orange, röd, grön, vit, eller varför inte en peruk med alla färger i en? De färgglada afroperukerna är ett roligt alternativ för dig som vill sticka ut från mängden eller kanske vill sätta en egen liten touch till en 70-tals utklädnad.

Utmärkta afro peruker i både klassiskt svart och i härliga regnbågsfärger för både tjejer och killar som drömmer om ett stor krulligt hår. I vårt lockiga afro sortiment finns något för alla smaker.

+ Visa mer