Batman

Miljonär, kampsportsmästare, egen butler (som dessutom är ens bästa vän), en polare som Lucius Fox och en medhjälpare som Robin. Vilken dröm det hade varit! En Bat-nånting till varenda tillfälle! Batmobile, batarang, batkaffemaskin, bathårborste... Vem vet vad han har i den där stora herrgården egentligen? Har Bat Wayne, jag menar Bruce Man, nej, Batman kanske alla saker till ett Batman Kalas? En hel garderob, gömd längst ner i batgrottan fylld med tillbehör till ett Batman kalastema.

Nu är det så att även om jag nu jobbar i en liten del här på Partyhallen.se som är som en grotta, så är jag tyvärr inte Batman. Eller vem vet, ingen har sett oss i samma rum samtidigt. Men trots detta, så har vi faktiskt ALLT man kan tänka sig för att skapa det fulländade Batman barnkalaset (eller till den vuxna nörden i ditt liv). Det mesta från Batman muggar, papperstallrikar, servetter, dukar till folieballonger.

Vi har även laddat upp med Batman Maskeraddräkter och vill man vara extra påhittig kan hälften av kalaset klä upp sig till stålmannen, då har man helt plötsligt ett Batman vs Superman kalas! Men i denna kategori, är det Batman som gäller, vi har till och med konfetti i form av små fladdermöss!

+ Visa mer