Capes

En häftig mantel i en passande färg kan verkligen sätta pricken över i:et på många olika typer av Halloween och maskerad utklädnader, det finns ett flertal olika karaktärer och varelser som bär just capes. Till exempel kan en cool mantel bli ett riktigt snygg tillbehör till en brottsbekämpande superhjälte, en ond trollkarl eller kanske en blodtörstig vampyr.

För att du, så enkelt som möjligt ska hitta den perfekta manteln till just din Halloween eller maskerad dräkt, har vi här fixat till en helt egen maskerad capes kategori. Här i vår maskerad cape kategori hittar du hela vårt sortiment av maskerad capes för flera olika tillfällen, för både barn och vuxna. Mantlarna finns dessutom i flera olika färger, välj bland svart, röd, grön, blå och till och med vändbara capes, så du kan välja färg efter humör.

Om du ska klä ut dig till någon som oftast bär mantel, eller om du bara tycker att din Halloween eller maskerad utklädnad skulle se extra cool ut med en häftig mantel, så kan du garanterat hitta något som passar här i vår capes kategori. Se till att fullända din Halloween eller maskerad utklädnad med en super häftig mantel som fladdrar effektfullt i vinden.

+ Visa mer