Pride

I slutet på juli varje år samlas hela landets hbtq familj i Stockholm och firar Pride, Pridefestivalen består inte bara av en massa roliga event och konserter, utan även en parad och massor av parkhäng! Pride är en chans för de som känner sig utstötta eller annorlunda att känna sig stolta över sin sexualitet, könsidentitet eller egentligen vadsomhelst, Pride betyder stolthet och det är verkligen något som kan vara svårt att känna ibland.

Därför har vi skapat den här kategorin, för att kunna visa sin stolthet på utsidan, här hittar du allt från Pride halsband, örhängen armband , till Pride kläder och Pride pins! Du kommer vara kittad till tänderna och vara redo till tusen för att visa upp ditt snyggaste jag, varför inte klä dig helt i regnbågar eller slänga på dig en enhörningsdräkt!

I denna kategori har vi även prideflaggor, Pridefestival kläder och många andra Pride accessoarer och Pride smycken! Du kommer helt enkelt hitta precis det du letar efter i vårt sortiment av fina Pride saker och vi hoppas att du kommer bli nöjd med det du väljer. Glöm inte att kärlek alltid vinner!

+ Visa mer

Underkategorier till Pride (3 st):