Peppa Pig Kalas

Peppa Pig är en liten gris som bor med sin lillebror, mamma och pappa, farmor, farfar och deras papegoja. Hon har massor av vänner som är olika sorters djur. Vi får följa Peppa Pig genom många olika scenarion, kanske hon till och med går på ett kalas. Vi lär känna både hennes familj och vänner. Den här serien kommer helt enkelt att få dig att må bra, dessutom är den bra om man inte kan språket den är på, då dom uttalar orden väldigt noggrant och upprepar dom ofta.

Peppa Pig heter Greta Gris på svenska och är såklart samma handling, att ha ett Greta Gris eller Peppa Pig kalas kan vara riktigt kul! Detta är för att Peppa Pig själv gillar kalas och tycker om att fira saker och när man ska fira behöver man många saker, som ballonger, tallrikar, dukar och tårtbilder.

Peppa Pig är oftast alltid glad, men ibland kan hon bli lite sur när saker inte går hennes väg men oftast löser det sig alltid ganska fort och Peppa blir glad igen! Detta kan vara ett problem med många barn, så därför har vi även Peppa Pig målarböcker och stickers för att lugna ner dom när saker och ting blir lite för vilda och galna på kalaset.

+ Visa mer