Pippi Långstrump Kalas

Kanske har du inte samma budget som Pippi Långstrump har inför ett kalas, jag menar, vem har säckar med guld bara liggandes hemma, inte jag i alla fall! Men i denna kategori kan du lätt hitta saker som inte kräver en hel guldsäck för att köpa, t.ex. Pippi Långstrump ballonger, muggar, tallrikar och servetter. Allt det som krävs för att skapa det perfekta Pippi Långstrump barnkalaset till den lilla Pippi älskaren i ditt liv.

Pippi Långstrump älskar ju dessutom pannkakor och sockerdricka, så det blir inte svårt att komma på vad man ska servera på kalaset, med den här kategorin får du enkelt till en snygg dukning till själva maten. Med Pippi Långstrump servetter kan du dessutom lätt torka upp efter alla busiga kalasbarn och diverse knasiga upptåg som kan hända när Pippi Långstrump älskare är i farten, hon är ju inte känd för att vara ett lugnt och snällt barn.

Vill man vara extra påhittig när det kommer till Pippi Långstrump kalaset kan man alltid anordna en skattjakt, eller kanske kombinera det med piratkläder och ett pirattema! Det finns så många olika Pippi historier att det bara är fantasin som stoppar på vad du kan skapa för just ditt barnkalas. Varför inte skaffa en Pippi Långstrump maskeraddräkt och ha självaste Pippi gästa kalaset också? Låt din fantasi gå vild och skapa det perfekta födelsedagstillfället!

+ Visa mer