Helium

Bröllop, barnkalas, födelsedagsfest, alla hjärtansdag, babyshower och nyårsgalej... Listan kan göras lång på vad du kan använda heliumfyllda ballonger till som enkelt fylls med hjälp av våra heliumtuber. Vanliga ballonger är ju kul och så, men en svävande ballong är så mycket roligare! Tänk dig själv att komma hem till ett tak fyllt med röda heliumfyllda hjärtballonger på alla hjärtansdag som din sambo själv fyllt med vårt lättanvända helium gas på tub, att dansa den första dansen man och hustru med vackra ballonger som fyller taket eller att få reda på bebisens kön med hjälp av en ballong som flyter upp ur en låda. Eller varför inte släppa en ballong för varje år man varit tillsammans på ett jubileum.

Ett rum fyllt med vanliga ballonger blir lätt jobbigt. Man trampar på dom hela tiden, vissa spricker och skrämmer de minsta och vissa av de stora. Så det vill man ju kanske undvika, om man nu inte har någon slags förkärlek för vanliga ballonger. Att skapa ett ballongfyllt tak eller fira en skolstart med att släppa ballonger är ganska enkelt. Med helium till ballongerna blir detta enkelt att åstadkomma. Ett heliumkit och festen är klar så fort att du knappt hinner med! Dessa produkter sparar både tid och andedräkt.

I denna kategori finner du både stora och små modeller av helium på tub, samt ballonggas helium i andra varianter som passar din situation och förenklar festfixandet.

+ Visa mer