Julgodis

Vad vore julen utan julgodis egentligen? Visst, man kan äta nötter, äpplen och mandariner bäst man vill, men den där ischokladen är näst intill svensk tradition, tomteskummet avger en härlig doft, chokladkalendern står på sin plats i barnens sovrum och polkagrisarna hänger granna i granen. Allting är redo för både dom stora och små godisälskarna i ditt liv. Juletid är godisälskarens drömhögtid.

Att äta julgodis har varit populärt i flera decennium. För 150 år sen var äpplen och hasselnötter det vanligaste julgodiset för de allra flesta. 1870 kom julkaramellen och sen dess har det bara utvecklats till det godiset vi har idag, idag kan vi dessutom beställa julgodis online. Så att man praktiskt kan lösa alla sina julbehov på en och samma gång. Idag har vi julfester lite överallt, ibland har man flera på rad då vännerna kanske inte går ihop med familjen eller barnen vill ha ett eget firande för att känna sig lite större.

I den här kategorin finner du allt som en gottegris kan önska sig till julens festligheter. Helt enkelt julgodis i massor.

+ Visa mer