Teenage Mutant Ninja Turtles

De flesta barn och vuxna känner till Teenage Mutant Ninja Turtles från TV, därför har vi valt att skapa ett Ninja Turtles kalas tema där vi samlat alla våra Ninja Turtles produkter på ett och samma ställe. Du hittar alltså allt som behövs till en Ninja Turtles kalas under denna kategori. Vi har även samlat ihop mängder av matchande dekorationer och annat som kan tänkas gå ihop med Ninja Turtles kalas produkterna.

Sköldpaddorna dök upp i våra liv redan på 80-talet, men fick en liten reboot i och med filmerna som släpptes nyligen. Efter detta har det även dykt upp nya tecknade versioner av serien och barn över hela världen har förälskat sig i bröderna igen. I den här kategorin hittar du allt som Mikey, Raph, Donnie och Leo hade varit stolta över att se på ett Ninja Turtles Kalas (speciellt om du serverar pizza). Ett tips till dig som vuxen är att köpa en ninjadräkt och låtsas vara fotklanen som är en av Ninja Turtles fiender, kommer göra vilket Ninja Turtles barnkalas till en omedelbar hit!

Du hittar även ett stort utbud av olika Ninja Turtles oblat för att enkelt skapa en snygg Ninja Turtles tårta till kalasbarnet. Men inte bara det, utan också : ballonger, maskeraddräkter, armband, kalaspåsar, dukar, girlanger och mycket annat i samma tema.

+ Visa mer