Harry Potter Kalas

Harry Potter är det inte många som inte hört talas om, han är pojken i skrubben under trapporna som inte hade någon aning om att han hade magiska krafter eller ett helt annat liv väntandes. Jag tror inte någon som läst böckerna eller sett filmerna inte väntade på ett Hogwarts brev när man blev 11. Eller fortfarande, trots att man är alldeles för gammal. Men ni föräldrar som läser detta, oroa er inte, ni kan fortfarande vänta på att Gandalf hämtar er för ett äventyr när ni fyller 50!

Så att ha ett Harry Potter kalas, är nog något dom flesta skulle vara avundsjuka på, i vilken ålder man än är i. Men en Harry Potter tema fest är så mycket mer än bara ett kalas! Det krävs Harry Potter utklädningar, trollstavar och glasögon såklart! För inget Harry Potter barnkalas är komplett utan lite maskerad, självklart har vi flera olika Harry Potter maskeradkläder också!

Även om vi är mestadels mugglare, så har vi laddat upp med massor av Harry Potter saker som t.ex. muggar, inbjudningskort, armband och mycket annat. Men det bästa vi har laddat upp med är nog Harry Potter godiset, vi har chokladgrodor och Bertie botts gelebönor!

+ Visa mer