Påskgodis

Vi vet ju alla den egentligen anledningen till att man firar påsk, påskgodiset och påsk äggen. Påskägg i många olika storlekar och färdiga påskägg fyllda till bredden med godis eller kanske påskägg fyllda med choklad. Gillar du inte vanliga påskägg har vi chokladägg både med och utan små påskpresenter i form av leksaker. Varför inte vara lite annorlunda och skapa en påsktårta med allt påskgodis du skaffar?

Det vi stoltserar mest med dock, är våra jättestora påskägg, även om vi har många olika storlekar på våra påskägg, så är dom påskäggen vi har som är stora, ENORMA. Du får plats med en liten bebis i dom här påskäggen, no joke! Jag skulle dock inte rekommendera att lägga din bebis i ett påskägg. Det är vetenskapligt bevisat att bebisar inte kommer från påskägg, så jag misstänker att dom inte trivs i dom heller.

Påskgodiset vi har kommer i många olika former, från retro och nostalgiska godisar från din barndom, till påskäggs liknande godisar, fågeläggs godisar med choklad, fyllda chokladägg, marshmallows i form av påskharar och påskkycklingar och mycket mycket mer. Du kommer inte bli besviken på vårat sortiment när du ska skapa det perfekta påskägget, det kan dock bli svårt att gömma vårat största påskägg, men som tur är har vi påskägg i normala storlekar och även riktigt små påskägg.

+ Visa mer