Piratdräkter

Har du någon gång funderat eller drömt dig bort om hur det skulle kännas att segla runt på havet på ett stort skepp, ständigt på jakt efter värdefulla skatter? Nu har du chansen att bli så gott som en riktig pirat för en dag! Förvandlas från en tråkig gammal landkrabba till en super häftig pirat på bara ett ögonblick med någon av dessa fantastiska piratdräkter. Här i vår piratdräkter kategori kan du hitta ett flertal varierande pirat utklädnader för både tjejer och killar, barn och vuxna. En pirat maskeraddräkt är en perfekt utklädnad till både maskerad fester och till Halloween, klä ut dig till Jack Sparrow, Kapten Krok, en förförisk pirattjej eller en super kuslig zombie-pirat.

Kom in på maskeraden eller Halloween festen som en livs levande pirat med en av dessa piratdräkter. Gör just din pirat utklädnad extra fulländad eller kanske en smula unik genom att matcha den snyggt med passande pirat maskerad tillbehör, till exempel en pirathatt, svärd eller en häftig piratpistol.

Så ta på dig dina splitter-nya piratkläder och kliv ombord på ditt skepp tillsammans med hela din besättning, hissa flaggan och seglen, sen kan ni segla iväg på de sju haven mot den stora maskerad festen!

+ Visa mer