Baka

Under denna breda och djupa kategori hittar du precis allt du behöver inför bakningen och mycket mycket mer. Du hittar en hel del unika baktillbehör och ätbara tårtdekorationer som alla barn känner till och som gör sig passande till barnkalas tårtan. Saker som tårtljus, tårtfigurer och tårtbilder med bilder från kända tv-serier eller filmer (eller tårtoblat) kan göra tårtan till ett konstverk.

Att baka behöver inte endast betyda att baka tårtor, du kan skapa cake pops och rulla dom i strössel, baka muffins i våra superfina muffinsformar i olika varianter eller använda candy melts till att dekorera dina bakverk. Du kommer kunna skapa många olika varianter av bakverk med en myriad av många olika smaker att välja mellan, helt enkelt ett bibliotek av smaskiga produkter!

Vill du inte köpa färdiga tårtfigurer eller dekorationer till tårtor så kan du alltid göra egna med sockerpasta eller sugarpaste som det också kallas, det viktiga är att vänta till att tårtan svalnat för att sockerpastan inte ska smälta och se ut som något mycket läskigare än en fin dekoration. Vi har även saker som små tandpetare med söta pappersdekorationer, så kallade Party Picks! Så rulla upp ärmarna, släng lite mjöl runt omkring dig och ta på dig förklädet, för nu är det bakdags!

+ Visa mer

Underkategorier till Baka (4 st):