Paw Patrol Skye Kalas

Paw Patrol är ett mycket uppskattat barnprogram som handlar om en 10 årig pojke vid namn Ryder, som är ledare för räddnings-hundarna Paw Patrol. Nu kan du fira barnets födelsedag tillsammans med cockapoo hunden Skye från Paw Patrol. Här har vi samlat ihop en helt egen kategori till Paw Patrol Skye kalas, för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att lyckas med ett riktigt fint Paw Patrol Skye barnkalas.

Ett kalas i Paw Patrol Skye tema måste självklart ha rätt typ av kalas dekorationer och pynt. Här kan du hitta och införskaffa dig alla typer av dekorationer du kan tänkas behöva för att göra det riktigt fint inför kalaset, såsom ballonger, girlanger, vimplar och konfetti.

Här kan du även finna fina tårtljus och ätbara Paw Patrol dekorationer, tillexempel tårtbilder, muffins- och tårtdekorationer, och strössel som blir riktigt tjusiga på dina bakverk. Med dessa dekorationer till bakverk blir det busenkelt att lyckas med Paw Patrol tårtan. Till fikat är det fint att duka fram en fin kalas dukning, och vad passar inte bättre på ett Paw Patrol kalas än tallrikar, muggar och servetter med Skye motiv? När tårtan är uppäten och saft är slut kan du anordna en spännande en fiskdamm, med söta Paw Patrol kalaspåsar, fyllda med smaskigt Paw Patrol godis.

+ Visa mer