Shimmer and Shine Kalas

Shimmer och Shine är två andar som försöker hjälpa sina vänner med att lösa problem, men något verkar alltid bli fel. Ska dom hjälpa till att baka fyller dom hela rummet med deg och allting blir tokigt, men tillslut brukar allting lösa sig och alla blir glada och lyckliga i slutändan. Shimmer and Shine kalas temat kan därför bli lite hursomhelst, skulle något bli tokigt kan du alltid skylla på dom!

Men för att saker inte ska gå fel, har vi samlat på oss ett litet sortiment av dom perfekta tillbehören till ett Shimmer och Shine kalas! Shimmer och Shine muggar, tårtbilder och tallrikar och mycket mycket annat. Ett Shimmer and Shine party kan bli ett av dom roligaste du har planerat, då allting faktiskt inte behöver vara perfekt.

När det gäller Shimmer och Shine tårtan behöver du inte tänka på mycket förutom att baka en god tårta som du kan lägga en tårtbild på, för vi har flera olika designer att välja mellan med Shimmer och Shine och deras magiska djur på. Du kommer helt enkelt ha en riktigt magisk dag på ditt Shimmer and Shine kalas även om saker och ting kanske inte riktigt går som du tänkt dig.

+ Visa mer