Folieballonger

Att dekorera och pynta en fest med folieballonger kan aldrig bli fel. I den här kategorin kan du hitta mängder av folieballonger i olika färger, mönster, former och teman. Välj mellan hjärtformade, stjärnformade, runda eller bokstavs- och sifferformade ballonger och mycket fler. Dekorera med ballonger efter kalasets tema eller skapa häftiga ballongbuketter i olika färger.

I Partyhallens härliga folieballong sortiment finns det massvis av party ballonger för många olika fester, kalas och firanden. Exempelvis har vi fantastiska ballonger för baby shower, dop, barnkalas, studentmottagningar och ballonger som passar till olika högtider.

För dig som vill se till att ingen missar hur mycket du fyller så har vi även en hel del sifferballonger i flera varierande färger och mönster. Du kan antingen kombinera sifferballonger efter hur mycket du fyller eller kanske efter ett jubileum eller liknande.

Förutom sifferballonger finns också bokstavsballonger, som är super snyggt till födelsedagar, dop, bröllop och många andra typer av frianden och kalas. Skriv ut födelsedagsbarnets, brudparets eller det nydöpta lilla barnets namn med härliga folieballonger i coola färger. Blada flera olika färger eller kör på en lite mer stilren look med ballonger i exempelvis guld eller silver.

+ Visa mer