Silver

Silver är en färg som går hem hos dom flesta och det är även ett riktigt snyggt färgtema till en fest, ett kalas eller något annat firande eller högtid. Så om du är på jakt efter tjusiga kalas tillbehör och dekorationer i just silver, så har du kommit alldeles rätt. Här har vi nämligen samlat ihop en hel kategori för just kalas och fest dekorationer samt tillbehör i färgtemat silver.

Här i vår färgtema silver kategori hittar du en hel del olika silver färgade fest och kalas engångsartiklar, i både blanka och matta varianter. Med dem silvriga fest och kalas tillbehören kan du duka fram en enastående silver dukning med riktigt snygga silvriga tallrikar, muggar, servetter och bestick och få till en matchande kalas eller fest dekoration med dem silvriga serpentinerna, ballongerna, girlangerna och konfettin. Med andra ord kan du verkligen få till en riktig silver-fest med dessa kalas och fest tillbehören!

Bjud in alla dina vänner på ett bländade födelsedagskalas, baby shower, eller kanske något annat firande i härliga silverfärger. Med dem här silver färgade kalas och fest tillbehören och dekorationerna kan du lätt som en plätt, på bara ett ögonblick skapa ett fantastiskt firande i strålande nyanser av silver.

+ Visa mer