Roliga dräkter

Här har vi på Partyhallen samlat ihop en helt egen kategori för roliga dräkter, så du så enkelt som möjligt ska kunna finna den roligaste maskeraddräkten som passar dig. I Partyhallens roliga dräkter kategori kan du hitta roliga dräkter som enkelt kan få vem flesta att brista ut i skratt. Kanske du vill gå till maskeraden som en korv med bröd, eller varför inte en jätte bebis? Bjud på dig själv och se till att få en riktigt rolig kväll!

I vårt skojiga sortiment av roliga dräkter kan du bläddra bland fler varierande utklädnader för både tjejer och killar i alla åldrar. Här finns mängder av olika så kallade Carry Me dräkter, uppblåsbara dräkter, helkroppsdräkter, dräkter för två och humoristiska dräkter som passar olika högtider. Varför inte göra en rolig entré till julbords-middagen som självaste Super Santa?

Carry Me dräkter eller Piggyback dräkter som de också kallas, är en mycket populär typ av maskeraddräkt som skapar illusionen av att du sitter på en annan persons axlar. Till exempel kan du rida in på maskerad festen på Amerikas president Donald Trumps axlar, eller varför inte bli en surfar kille ridandes på en haj.

Införskaffa dig en super rolig dräkt och få den roligaste kvällen någonsin!

+ Visa mer