1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Carry Me Tomtedräkt

Carry Me Tomtedräkt

(10 omdömen)
Betyg: 5 av 5
799 kr

 Tillverkarens ungefärliga storlekar:

One Size
Längd Upp till 189 cm

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Storleksguide
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 13832
Att spänna för renar framför en släde och tvinga dom att rusa runt och dessutom FLYGA hela julaftonen låter ju som djurplågeri! Vi har en mycket bättre idé, låt tomten jobba istället, det är ju trots han som plågat renarna alla dessa år. Nu är det dags för honom att kämpa sig runt och dela ut julklappar. I denna roliga tomtedräkt blir du det alla talar om på julfesten. En carry me dräkt där det ser ut som att jultomten bär runt dig på sina axlar.

Carry Me Tomtedräkt innefattar en "halv" one piece dräkt liknandes en tomte i klassisk röd tomtedräkt, huvudet är i plysch med falska ben på axlarna, även dessa i plysch. Dräkten sitter fast med resårband som dras över axlarna som hängslen. Jultröja tillkommer ej.

One Size (Vuxenstorlek, passar upp till 189 cm)

Tillbehör

5 10

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Funkar bra. Både för sonen och mig (150cm resp 180 cm). Nöjd.

Betyg:5av 5

Superkul!!

Betyg:5av 5

Tomtedräkten känns rejäl och är gjord med bra material. Fake-benen har stoppning i sig så det behöver man inte ordna själv så som man behöver med vissa andra producenters. Jag är 173cm och dräkten sitter mycket bra på mig. Midjan har snörning så man kan dra åt och knyta men det sitter även resår som räcker gott. Kommer bli en kul grej på julfesten.

Super roligt att se!

Himla rolig! Passar både stora barn och vuxna.

Imponerad av dräkten som levererades snabbt och smidigt. Faktiskt bättre än den jag redan köpt från annan butik som var dyrare. Nu kan jag lämna tillbaka den och känner mig supernöjd. Tror den kan locka fram en hel del leenden i jul! Hohoho!

en rolig sak som vi hoppas skall bli upp skattad på vår julfest den 6 dec 2018, själva tycker vi det var en rolig saka att ha och kunna spexa lite.

Det var en jätterolig dräkt. Som jag skrattade. Mycket uppskattad.

Beställde Tomtedräkten för någon vecka sen, den var precis som förväntat. Gav mycket skratt och uppskattades.

Kanon, ska bli roligt att överraska barnbarnen på julafton.

Andra köpte också