Enhörningskalas

Vi har alla den personen i vårt liv som älskar enhörningar och varför inte, enhörningar är rätt tuffa. Dom är magiska, dom har helande tårar, man kan rida på dom och dom pruttar regnbågar. Vem vill inte ha en fest dedikerad till enhörningar! För att du ska kunna skapa det perfekta enhörningskalaset har vi samlat en hel del enhörnings fest tillbehör i den här magiska kategorin.

Kanske är du inte den där personen som älskar enhörningar utan har något djupt rotat hat för dom, då kan vi rekommendera en enhörnings pinata för att få ut dom där aggressionerna istället för att ta ut dom på riktiga enhörningar (vi vet ju alla att dom finns, eller hur?). Eller kanske tycker du bara om färgerna som ingår i enhörnings temat? Då har du också hamnat rätt. Helt enkelt en kategori som passar de flesta som gillar enhörningskalas. För att vara en enhörning då, hur ska man vara då; jo sig själv helt enkelt, stå ut från mängden och var så cool som bara du kan vara!

Här har vi samlat det mesta som passar till ett barnkalas med enhörningar, från papptallrikar till ballonger. Helt enkelt allt man kan önska sig som enhörnings fantast, flagg girlanger, glittriga serpentiner och till och med enhörningsdräkter! Efter lite sökande i den här kategorin är du redo för ditt enhörningskalas till 110%!

+ Visa mer