Mimmi Pigg Kalas

Redan 1928 skapades Musse Piggs sanna kärlek Mimmi Pigg av självaste Walt Disney, och hon är än idag en älskad och uppskattad karaktär av många barn och även vuxna. Så varför inte bjuda in alla dina nära och kära till ett riktigt roligt Mimmi Pigg kalas?

Ett härligt Mimmi Pigg kalas passar både stora och små barn som gillar Disneys Musse och Mimmi Pigg. Här finns massvis av kalasdekorationer och kalastillbehör i fint Mimmi Pigg tema som du kan behöva för ett lyckat Mimmi Pigg kalas. Baka smaskiga Mimmi Pigg tårtor, cupcakes och kakor som du sedan kan servera dina gäster. Med hjälp av våra snygga Mimmi Pigg tallrikar, muggar och servetter m.m. blir det enkelt att sätta ihop en tjusig kalas dukning i Mimmi Pigg tema.

Förutom de smaskiga godsakerna så behövs det härliga Mimmi Pigg dekorationer! Häng upp girlanger och ballonger på väggarna och sprid ut lite konfetti över borden. Är du ute efter en ordentlig feststämning på högsta nivå så krävs det söta Mimmi Pigg girlanger, ballonger och härligt konfetti. Kom ihåg att det kan aldrig bli för mycket pynt och dekorationer på ett kalas!

Ta fram din finaste Mimmi Pigg utklädnad och skicka iväg inbjudningarna till dina vänner. Sedan är ni redo för att resa iväg till Ankeborg på Mimmi Pigg kalas!

+ Visa mer