Roliga prylar

Alla har vi den där vännen som verkligen har allting, man kan inte komma på vad sjutton man ska köpa till denna i födelsedagspresent eller liknande. Då kan den här kategorin absolut bli din räddning, med allt från sällskapsspel, skämtartiklar och många andra roliga prylar som åtminstone kommer att skapa ett leende på mottagarens läppar.

Är vännen någon som tycker om alkohol har denna kategorin några av dom roligaste prylarna du kan hitta på nätet, som ölhjälmar, roliga shotglas, riktigt roliga ölglas och muggar som kommer få dig att garva så mycket att du troligtvis inte kommer kunna dricka ur dom. Vi har även dryckesspel i många olika varianter, eller varför inte ett drickspel där du måste dricka det som är i shotglaset som rouletthjulet stannar på eller ett där du kastar tärningar på vad du ska blanda, resultatet kan bli underbart eller hemskt. Kanske inte riktigt vad vi skulle kalla för ett familjespel, men vad det är, är en rolig pryl!

Men kanske är du bara ute efter en cool nördig t-shirt att mysa i eller en häftig snacksbägare till en tema fest eller bara en liten extra detalj i form av en rolig pryl som folk kommer att garva åt och gör din tillställning eller bara helt vanliga dag lite bättre och lite roligare.

+ Visa mer

Underkategorier till Roliga prylar (6 st):