Rekvisita

Rekvisita betyder oftast något som syns i bakgrunden på filmer och liknande, t.ex. böcker, gravstenar, diverse olika djur och liknande. I denna kategori hittar man en del olika rekvisita som absolut kan vara i bakgrunden till både fester, fotoväggar/tillfällen och mycket mycket annat. Mycket av denna kategori består av Halloween rekvisita, då det är vanligare att man använder bakgrundsdetaljer till fester som ska skrämma gästerna.

Att dekorera med rekvisita får festen eller det du dekorerar till att få en helt annan känsla än när du bara använder fest dekorationer, då du skapar en scen av dessa rekvisita föremål. Kanske vill du ha en kyrkogård i trädgården, men riktiga gravstenar kan ju vara lite väl extremt, eller så har du en tropisk fest och inte riktigt har råd att hyra papegojor, då kan du istället använda en uppblåsbar papegoja.

Det finns helt enkelt en hel drös med saker du kan göra med din rekvisita, det är bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna du har när du skapar din alldeles egna drömfest eller sjukt häftiga fotoväggar/bås. Att fixa en häftig stämning på fest har aldrig varit enklare!

+ Visa mer