Pyjamashjältarna Kalas

Sexåringarna Oscar, Amanda och Jens har ett hemligt liv när lamporna släcks på natten. Tillsammans blir de Pyjamashjältar! Ugglis, Kattpojken och Gecko använder sina superkrafter för att skydda oss från farorna som lurkar i natten. För att göra våra dagar lugna och säkra. Pyjamashjältarna slåss oftast mot Romeo som är en galen forskare, Måntjejen som älskar natten och vädret eller Nattninjorna.

Men många gånger så stoppas Pyjamashjältarna av sina egna svagheter, sånt som alla barn ibland har problem med, tålamod, rädslor eller dåligt självförtroende, men i slutändan så vinner alltid det goda. På tal om goda, på ett Pyjamashjältarna kalas skulle man säkert få tårta och saft! Den där saften kan du dessutom dricka ur Pyjamashjältar sugrör! Även om du kanske inte har krafter som uggleblick, superkatthopp, supergeckomuskler och superödlegrepp så kommer du ha en riktigt superfantastisk dag på ett Pyjamashjältarna kalas!

På engelska heter Pyjamashjältarna PJ Masks och det är det som pryder alla våra produkter, men hjältarna är detsamma. Så vill du ha ett PJ Masks kalas kan du ha det med. Vi har laddat upp med plastmuggar, partyhattar, dukar, servetter och mycket mycket mer! Det enda vi hoppas på är att ni slipper slåss mot ondska på erat PJ Masks kalas. Men har du tur så kommer Pyjamashjältarna på kalaset och räddar dagen! Om inte annat kanske dom kommer natten före och förhindrar ondskan att förstöra!

+ Visa mer