Godis

Godis är nog en av dom roligare sakerna man kan shoppa online, kanske är du ute efter lösgodis att lägga i ditt påskägg, eller så vill du ha ett riktigt traditionellt påskgodis eller julgodis att fira högtider med. På tal om högtider har vi även Halloween godis som du kan dela ut till alla barnen som kommer att knacka på och störa ditt skräckfilmstittande. Eller varför inte ställa ut det i en läskig skål utanför och hoppas på att dom bara tar en, som det står på skylten.

Kanske vill du tänka tillbaka på bättre dagar och att allting var bättre förr, då är vårt sortiment av retro och nostalgiskt godis något att välja. Vi har allt från Refreshers till tefats godis med surt pulver och tomteklubbor! Vi har även många olika varianter av skumgodis, godisägg och chokladägg, vissa med överraskningar och andra med otroligt god fyllning.

Känner du att du behöver lite mer godis än bara i en påse eller enstaka bitar? Då har vi faktiskt godis i lådor också. Är du lite självdestruktiv kan du alltid handla våra olika varianter av Bean Boozled, där man inte vet vilken smak man får, kräks eller päron, diskmedel eller äpple. Låter det inte helt underbart så säg? För Potterheads har vi även ett litet sortiment av Harry Potter godis såsom chokladgrodor och Bertie Botts blandade bönor.

+ Visa mer