Avengers Kalas

Att vara superhjälte är många barns dröm. Att sedan få vara ett gäng med dom tuffaste superhjältarna i stan är dessutom ännu mer spännande! Ett Avengers kalas kommer imponera dom flesta och älskar du superhjältar är den här kategorin ett måste. Vi har samlat det mesta som kommer att göra ditt Avengers kalas komplett. Se bara till att barnen på kalaset inte förstör lokalen som Avengers gjorde med New York. Visst, det var för att rädda världen, men du vill rädda dig själv från att slippa betala extra för skador. Tänk vad Nick Fury måste ha varit tvungen att punga ut för att städa upp efter sina hjältar.

Du kan välja mellan att ha ett tema med endast en Avenger eller samla allihopa, har du bara ett litet kalas kan du skicka inbjudningar med den karaktären du vill att kompisen ska komma som. Vi har dessutom masker som föreställer de olika karaktärerna, så har någon av vännerna ingen dräkt kan man dela ut såna. Utöver det har vi pinatas, superhjältedräkter och till och med konfetti med avengers på!

Vi har helt enkelt laddat upp med allt du behöver för ett Avengers kalas, tårtbilder, tallrikar, muggar, dörrdekorationer, dukar, servetter och mycket mycket mer.

+ Visa mer