Studentpresent

Att ge personen som ska ta examen en gåva är alltid en fin gest, som tur är har vi lagret fullt av studentgåvor och liknande studentprylar. Varför inte införskaffa ett studentspel, studentspelet är i stort sett ett frågespel som innehåller över 150 knasiga men ändå superintressanta frågor som man bara vill höra svaret på. Eller kanske nöjer du dig med bara ett studentglas i shotglas form för att hänga runt halsen?

Vi har mängder av roliga studentpresenter att välja mellan, det är viktigt att välja något som du tror representerar mottagaren, då många av de som tar studenten väljer att spara sina student halsband eller liknande långt efter studentfirandet är över.

Känner du att en studentpresent är lite väl personlig och du kanske inte bör vara den som köper den ultimata studentpresenten, så har vi även många olika studentballonger i olika varianter som du kan ge till den lyckliga och troligtvis salongsberusade och utmattade studenten. Vi är helt enkelt helt förberedda på att hjälpa dig med alla svårigheter som kan dyka upp i och med studentfirandet och vill att du ska skapa oförglömliga minnen.

+ Visa mer