1-års Kalas

Man kanske inte kommer ihåg sitt 1 års kalas, men för dig som förälder, så är det en ganska stor grej, att ens lilla plutt fyller ett helt år, i vissa länder firar man till och med när barnet fyller 100 dagar! Det kan nästan vidliknas ett 1 års kalas med sina dekorationer, men våra produkter fokuserar mestadels på just att detta är ett ett års kalas.

Med 1 års ballonger, dekorationer till en tårta som kommer vara perfekt till 1 års kalas (även om barnet kanske inte äter så mycket av tårtan, socker är inte det bästa för små barn) och massor av annat som 1 åringar verkligen kan uppskatta så kan inget gå fel! Varför inte införskaffa ett uppblåsbart djur eller tre och ha ett safari tema!

Vi har både saker till 1 års kalas som är till pojkar och 1 årskalas till flickor, eller om du helt enkelt vill ha något lite mer neutralt! Om du inte hittar vad du letar efter här har vi många andra kategorier med fina fest dekorationer som kan passa till just detta tillfälle! Vi hoppas att eran dag blir riktigt bra och att vi har hjälpt till på en kant!

+ Visa mer

Underkategorier till 1-års Kalas (1 st):